Dobra
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
evo dosad, po meni, najbolje kompilacije DP-ovih golova, nikad da mi dosadi gledat ih, valjda vracaju u tinejdzerske dane
evo dosad, po meni, najbolje kompilacije DP-ovih golova, nikad da mi dosadi gledat ih, valjda vracaju u tinejdzerske dane
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Sissoko da li to znači da sam star,jer se 90% golova sjećam?JuveSissoko je napisao/la: evo dosad, po meni, najbolje kompilacije DP-ovih golova, nikad da mi dosadi gledat ih, valjda vracaju u tinejdzerske dane
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Danas na utakmici Juventus - Novara bice penal za Milan. 
Licno u zadnjih 20 + godina samo su 3 igraca koja su MORALA osvojiti nagradu za najboljeg na Svijetu a to su :JuveSissoko je napisao/la:[youtube][/youtube]
Alex,Xavi i Raul
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Danas pocinjemo pobjednicki niz ponovo. GRcevito ce da se brane, ali kad prvi uleti mogao bi to biti debakl.
Bonuci i Vidal ciste kartone, pa ce biti malo prekomandovanja. Ali dobra utakmica da se kartoni ociste i da niko od nasih ne dobije karton.
Nadam se da ce Ale da zabije.
Bonuci i Vidal ciste kartone, pa ce biti malo prekomandovanja. Ali dobra utakmica da se kartoni ociste i da niko od nasih ne dobije karton.
Nadam se da ce Ale da zabije.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Gledajući ove Alessandrove golove došao sam do zaključka da i ja moram u ''penziju'' star sam k'o Antička Grčka sjećajući se svih i većine koje sam gledao, na ovaj ili onaj način...
Pozz ekipi nije me bilo par dana, danas da dobijemo Novaru, održimo korak pred tekmu sa Udineseom.
FORZA JUVE!
Pozz ekipi nije me bilo par dana, danas da dobijemo Novaru, održimo korak pred tekmu sa Udineseom.
FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Fino je prema Gazzetti Marotta odradio ovaj transfer Caceresa, baš po mom ukusu, dovest ćemo ga u januaru za 3 miliona, na ljeto ga otkupiti za 7, ukupno 10, realna cijena. Marotta, stari vuk
Opet se spominju imena Vargasa i Montoliva, ali ovaj transfer Caceresa se čini nekako najizvjesnijim i bilo bi poželjno da dođe što prije.
Danas vjerovatno ovih 11: Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie; Marchisio, Pirlo, Giaccherini; Pepe, Quagliarella, Del Piero. Formacija 4-3-3.
Očekuje se na stadionu i nekih 5 hiljada navijača Novare, dakle pravi mali lokalni derbi...
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!
Opet se spominju imena Vargasa i Montoliva, ali ovaj transfer Caceresa se čini nekako najizvjesnijim i bilo bi poželjno da dođe što prije.
Danas vjerovatno ovih 11: Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie; Marchisio, Pirlo, Giaccherini; Pepe, Quagliarella, Del Piero. Formacija 4-3-3.
Očekuje se na stadionu i nekih 5 hiljada navijača Novare, dakle pravi mali lokalni derbi...
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Koje pojačanje u vidu Caceresa...
Nego, načuh da je Novara odlučila ništa ne prepustiti slučaju i isključivo osvojiti tri boda u Torinu.
Nego, načuh da je Novara odlučila ništa ne prepustiti slučaju i isključivo osvojiti tri boda u Torinu.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Bianconeri1988
- Kontakt:
I danas se očekuje da bude sviran penal za Milan!

Ž '21!
Velikanima se uvijek naklanjalo. Hebiga, tako je to.Bianconeri1988 je napisao/la:I danas se očekuje da bude sviran penal za Milan!![]()
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Buffon, Lichtsteiner, Barzagli Chiellini, De Ceglie, Giaccherini, Pirlo Marchisio, Pepe, Quagliarella, Del Piero
Klupa : Storari, Sorensen, Elia, Krasic, Pazienza, Estigarribia, Matri
Novara će igrati sa 5 igrača u odbrani
Bit će teško,kao i protiv Cesene,najbitniji je taj rani gol,šteta po meni što ne igra Matri jer protiv ovakvih timova on nam je jako potreban.
Bilo kako bilo,Forza Juve
Klupa : Storari, Sorensen, Elia, Krasic, Pazienza, Estigarribia, Matri
Novara će igrati sa 5 igrača u odbrani
Bit će teško,kao i protiv Cesene,najbitniji je taj rani gol,šteta po meni što ne igra Matri jer protiv ovakvih timova on nam je jako potreban.
Bilo kako bilo,Forza Juve
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- sarajlija89
- Kontakt:
Danas ćemo svjedočiti prvom golu NAJVEĆEG na novom stadionu, vrijeme je!
Novara jeste slaba, ali bunker će igrati, što može biti otežavajuća okolnost. Lazio im je prije par kola zabio na početku, ostalo je rutinski bilo. I nama takvo šta treba.
Uglavnom, pobjeda aBd
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
Novara jeste slaba, ali bunker će igrati, što može biti otežavajuća okolnost. Lazio im je prije par kola zabio na početku, ostalo je rutinski bilo. I nama takvo šta treba.
Uglavnom, pobjeda aBd
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- IlPrincipino
- Kontakt:
Novara 'will attack Juventus'
http://www.football-italia.net/node/13904" onclick="window.open(this.href);return false;?
He confirmed the 5-3-2 system...
napadaju nas sa pet igrača u odbrani...
bit će interesantno...nadam se da će Capitano zabiti gol...volio bih vidjeti i Eliu u igri...
http://www.football-italia.net/node/13904" onclick="window.open(this.href);return false;?
He confirmed the 5-3-2 system...
napadaju nas sa pet igrača u odbrani...
bit će interesantno...nadam se da će Capitano zabiti gol...volio bih vidjeti i Eliu u igri...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Ouuu napada nas Novara. Ja mislim da je najbolje da igramo 5-4-1 
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- harebianconero
- Kontakt:
Danas treba zabiti rani gol, ako budemo imali prednost od 2-0 mozemo ranije u igri ocekivati i Krasica i Eliu u isto vrijeme !?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Krasić je na tribinama,Toni na klupi.harebianconero je napisao/la:Danas treba zabiti rani gol, ako budemo imali prednost od 2-0 mozemo ranije u igri ocekivati i Krasica i Eliu u isto vrijeme !?
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- harebianconero
- Kontakt:
Gore ova formacija sto si postavio, Krasic je na klupi ...Oxygen je napisao/la:Krasić je na tribinama,Toni na klupi.harebianconero je napisao/la:Danas treba zabiti rani gol, ako budemo imali prednost od 2-0 mozemo ranije u igri ocekivati i Krasica i Eliu u isto vrijeme !?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
nikad nisam gotivio ovog Giaccherinia,al danas sam se obradovao kad sam ga vido u sastavu ne znam sto al ocekujem njegove prodore jer je on igrac za ovakve utakmice,,,FORZAAAAA JUVEEEEEE
- sarajlija89
- Kontakt:
OFFICIAL:
JUVENTUS (4-3-3) Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie; Marchisio, Pirlo, Giaccherini; Pepe, Quagliarella, Del Piero.
A disp.: Storari, Sorensen, Pazienza, Elia, Estigarribia, Matri, Toni.
Nema Krasketa. Ne znam za vas, ali meni je fkt zao njega.
JUVENTUS (4-3-3) Buffon; Lichtsteiner, Barzagli, Chiellini, De Ceglie; Marchisio, Pirlo, Giaccherini; Pepe, Quagliarella, Del Piero.
A disp.: Storari, Sorensen, Pazienza, Elia, Estigarribia, Matri, Toni.
Nema Krasketa. Ne znam za vas, ali meni je fkt zao njega.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI