FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

barca_87
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la barca_87 » 18 dec 2011, 14:51

predobro odigrano danas ,ekipa je super odigrala ,bas svaki igrac,,danas sam se opet po ko zna koji put uvijerio da neymara ne treba niposto kupovat ,ak ce santos pristat na 15 miliona eura ostetu moze :D,skuplje ne isplati se ,nije to to,kontam haj cuvo se za barcu protiv japanaca a ono isti q i protiv barce,gubi se mali. loptu siluje nazor nesh ,i ne vidi ostale igrace, to nam ne treba.

nastavlja se sezona lova na trofeje :D hehehhe ,ovaj danasnji je 13. trofej od mogucih 16 u guardiolinoj eri od 2008.godine od kad je preuzeo ekipu ,,a 5.trofej u ovoj 2011 godini
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 18 dec 2011, 14:51

Prije svega čestitke za novi trofej.Zaista ova Barca izgleda neumorno i toliko dominantno da je neuspjeh kada ne pobjede sa 4-5 razlike.

Neymar ? Ne znam zbog čega tolike kritike na njegov račun.Da bude iskren nisam pogledao niti jedan njegov meč u Santosu al' prema viđenom na kojekakvim klipovima te pročitanim izjavama svjetski poznatih nogometnih persona pred njim je svijetla budućnost.Danas je bio slab (prema vašim komentarima jer nisam gledao utakmicu) al' to ne znači da je loš igrač.Jednostavno se desi da imaš loš dan i to je to.Da ne ispadne da ga branim svakako da Neymar u Brazilu ne može potvrditi epitet nekog world-class igrača al' odavno niti jedan igrač iz tog dijela svijeta nije privukao ovakvu pažnju. ;)
FK Pjetlovi

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 18 dec 2011, 14:52

Kakav Santos,kakav Neymar,kakvi bakrači.Pa bez pravog napadača Barca ih uništila.Gdje je sad taj Pele da ponovo lupeta sa izjavama.Barca je jednostavno klasa i institucija za sve ostale.Svaka čast još jednom najboljem treneru na svijetu Pepu Guardioli i najboljoj ekipi svih vremena.Vamos Barca ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 18 dec 2011, 14:56

reds je napisao/la:Prije svega čestitke za novi trofej.Zaista ova Barca izgleda neumorno i toliko dominantno da je neuspjeh kada ne pobjede sa 4-5 razlike.

Neymar ? Ne znam zbog čega tolike kritike na njegov račun.Da bude iskren nisam pogledao niti jedan njegov meč u Santosu al' prema viđenom na kojekakvim klipovima te pročitanim izjavama svjetski poznatih nogometnih persona pred njim je svijetla budućnost.Danas je bio slab (prema vašim komentarima jer nisam gledao utakmicu) al' to ne znači da je loš igrač.Jednostavno se desi da imaš loš dan i to je to.Da ne ispadne da ga branim svakako da Neymar u Brazilu ne može potvrditi epitet nekog world-class igrača al' odavno niti jedan igrač iz tog dijela svijeta nije privukao ovakvu pažnju. ;)
ma ima on talenat niko to ne osporava ,al ne vrijedi 40-45 miliona eura za moj pojam a pitanje je kako ce se priviknut u evropi,kad god sam ga do sad gledo u brazilskoj repki bilo gdje nije me ni 20% odusevio koliko se prica o njemu talenat ovo ono,mani ba klipove na youtubu ,tu nema greski ,pogresnih dodavanja ,sebicnosti ,isjeku stave najbolje i to je to.po tom kad bi se gledalo svaki drugi igrac bio bio najveci talenat ,,sve u svemu prevelik rizik za bilo koga ko ga dovede u evropu a iskesira 40-45 miliona eura ;)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 18 dec 2011, 14:59

Kako mi je glupo kad neko ko je Neymara jednom u životu gledao,i to sada protiv Barca,gdje iskreno igra protiv najboljih na svijetu,komentarise kako je on glup,nema pojma,bla bla..

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 18 dec 2011, 15:00

Sajoni je napisao/la:Kakav Santos,kakav Neymar,kakvi bakrači.Pa bez pravog napadača Barca ih uništila.Gdje je sad taj Pele da ponovo lupeta sa izjavama.Barca je jednostavno klasa i institucija za sve ostale.Svaka čast još jednom najboljem treneru na svijetu Pepu Guardioli i najboljoj ekipi svih vremena.Vamos Barca ;)
ko kaze gdje je pele ?? :D

Barcelona je pobjedom u finalu Svjetskog prvenstva demonstrirala svoju nadmoć na klupskom nivou, Blaugrana je lako i ubjedljivo savladala Santos. Ipak, i pored poraza, Pele ističe kako Santos ostaje uspešniji klub od Barcelone.

“Trenutno, Barcelona definitivno jeste bolji tim.”

“Ipak, Santos je jednu čitavu dekadu bio najbolji klub na svijetu i Barcelona nema titule kojima se može podičiti Santos.” rekao je Pele.

Na upravo završenom Svetskom klupskom prvenstvu, Barcelona je sa četiri postignuta pogotka ubjedljivo savladala Santos.

uzeo jos vecu dozu tableta :lol: :lol: :lol:

MES QUE UN CLUB !!!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 18 dec 2011, 15:11

Ma ovu budalu Pelea, ne treba zaozbiljno uzimati. Senilni, ljubomorni djedica koji živi u nekom svom svijetu prošlosti. Barcelona je nedodirljiva. Neymar?? Klinac ima potencijala, doduše nije se pokazao nešto, ali mora se uzeti u obzir da je igao protiv ekipa koja ti neda posjed lopte. Pitanje je, kako bi se uklopio u Barcin sistem? Mislim da bi uz usavršavanje i učenje uz Xavija, Messija & Co..mogao da bude jako dobar igrač.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 18 dec 2011, 15:16

ma hebo Neymara, klaun ko klaun, a sto se tice pojacanja, govori se da Juve nece produziti sa Del Pierom...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 18 dec 2011, 15:24

ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma hebo Neymara, klaun ko klaun, a sto se tice pojacanja, govori se da Juve nece produziti sa Del Pierom...

i ti ga sjeba sad :D :D , da je 4-5 godina mladji mozda ,a vako nista ;),jest igracina al star baa :mrgreen: ,a ostace on u juveu ne bi trebo otic

MES QUE UN CLUB !!!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 18 dec 2011, 15:26

barca_87 je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma hebo Neymara, klaun ko klaun, a sto se tice pojacanja, govori se da Juve nece produziti sa Del Pierom...

i ti ga sjeba sad :D :D , da je 4-5 godina mladji mozda ,a vako nista ;),jest igracina al star baa :mrgreen: ,a ostace on u juveu ne bi trebo otic
ma znam, zezam se, zao mi je sto on nikad nije igrao kod nas...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 18 dec 2011, 17:18

Narin je napisao/la:Kako mi je glupo kad neko ko je Neymara jednom u životu gledao,i to sada protiv Barca,gdje iskreno igra protiv najboljih na svijetu,komentarise kako je on glup,nema pojma,bla bla..
Igram i ja dobro na terminu protiv amatera, ima i te kakve veze protiv koga igras.
Evropski fudbal je trenutno nedodirljiv, i da bi Neymar dokazao da vrijedi nesto mora uciniti ono sto picka Pele nije smio,a to je otici u Evropu.
Momak jeste dobar,i mlad ali u njegovim godinama su isto pricali i za Saviolu,Aimara,Robinha...

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 18 dec 2011, 17:31

Narin je napisao/la:Kako mi je glupo kad neko ko je Neymara jednom u životu gledao,i to sada protiv Barca,gdje iskreno igra protiv najboljih na svijetu,komentarise kako je on glup,nema pojma,bla bla..
meni j jos gluplje kad ga neko fali a nije ga ni jednom gledao...i nemoj misliti da je nesto upuceno tebi ovo je moje misljenje samo...ja sam ga gledao na ovom prvenstvu i nije me ni malo impresionirao...ok barca nije ekipa protiv koje ce se bilo ko naigrati ali je morao bolje...bezobrazan je i vidi se da jos uvijek ne razumije nogomet...a protiv japanaca je izuzev gola i stative sve ostale kontakte s loptom pokusavao da dribla i bio bi svaki put ''otresen''...mislim da se treba uozbiljiti i pokusati da napreduje...talenat ima ali iskreno meni je pato puno bolji igrac od njega.....
Mi nikada odustati necemo...

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 18 dec 2011, 18:45

slika Padre Xavi 8-)
Nisam vidio da je iko pominjao, igraci su se odrekli premija za osvojeni trofej, fina gesta.
Don't hate what you don't understand.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 dec 2011, 19:35

Pele, Euzebio, Platini, Kristina, Marka, As, Zidan, frankovci..... sve je to u istoj igri...
po svakoj cijeni zaustaviti let Blaugrane kako bi i dalje mogli k.a.k.i.t. o nedostiznom velikom giganskom klubu.

p.s. mi ih mlatimo a njih to boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 dec 2011, 20:24

PatrickBateman je napisao/la:
Igram i ja dobro na terminu protiv amatera, ima i te kakve veze protiv koga igras.
Evropski fudbal je trenutno nedodirljiv, i da bi Neymar dokazao da vrijedi nesto mora uciniti ono sto picka Pele nije smio,a to je otici u Evropu.
Momak jeste dobar,i mlad ali u njegovim godinama su isto pricali i za Saviolu,Aimara,Robinha...
Gledao sam ga ja u par utakmica ove sezone, momak je zaista dobar, tu nema priče...mislim da bi u Barci, uz Xavi-a, Iniestu i društvo, briljirao...valjalo bi ga dovest', al' ne za neku preveliku cifru... :)

Očekivao sam da bi mogao danas nešto da uradi, gledao sam prvo poluvrijeme, nije se vidio...a onda na kraju kad sam pogledao statistiku tj. posjed lopte, sve mi je bilo jasno...i da je htio, nije imao kad :mrgreen: 71 - 29 :D

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 18 dec 2011, 20:32

Cestitke Barci na tituli, zasluzeno na krovu svijeta, aBd i dogodine isto da se ponovi ;)

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 18 dec 2011, 20:47

mandraX je napisao/la:
PatrickBateman je napisao/la:
Gledao sam ga ja u par utakmica ove sezone, momak je zaista dobar, tu nema priče...mislim da bi u Barci, uz Xavi-a, Iniestu i društvo, briljirao...valjalo bi ga dovest', al' ne za neku preveliku cifru... :)

Očekivao sam da bi mogao danas nešto da uradi, gledao sam prvo poluvrijeme, nije se vidio...a onda na kraju kad sam pogledao statistiku tj. posjed lopte, sve mi je bilo jasno...i da je htio, nije imao kad :mrgreen: 71 - 29 :D
da, al takav posjed nije bio protiv Kashiwe pa opet nista nije uradio...a gledo sam ga i ja nekoliko puta, mislim da je jedno veliko smece od igraca, kod njega timska igra ne postoji...vjerovatno se ne bi uklopio u sistem i ne zelim ga u Barci taman da nam jos plate da ga uzmemo...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 dec 2011, 20:53

ZELJO DO GROBA je napisao/la: da, al takav posjed nije bio protiv Kashiwe pa opet nista nije uradio...a gledo sam ga i ja nekoliko puta, mislim da je jedno veliko smece od igraca, kod njega timska igra ne postoji...vjerovatno se ne bi uklopio u sistem i ne zelim ga u Barci taman da nam jos plate da ga uzmemo...
Nije se ni Messi vidio protiv Valencie pa sta? Nemozes na osnovu jedne, dvije tekme odlucivati kakav je ko igrac...rekoh, ako nije neka prevelika cijena, valjalo bi ga kupit'...to sto pricas o sebicnosti, tj. timskoj igri, vjerujem da bi Guardiola to sredio...pricalo se na pocetku sezone da je i Sanchez sebican, da voli solirat', pa? Vidimo da se to sredilo...isto tako bi moglo i sa Neymarom...al opet, ponavljam, dovest' ga, ALI samo ako nije prevelika cijena...'ta nije Englez :mrgreen:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 18 dec 2011, 21:00

jos jedna titula u nizu, svjetski prvaci, sad ostaje samo da cekamo kad ce se pojaviti vanzemaljci neki iz udaljenih galaxija da hegemonija i s njima odigra koju, u ovoj galaxiji niko ne igra ni priblizno dobar fudbal kao barca

malog neymara vidim ovdje neki nastoje ocrniti, po mom skromnom misljenju mali bi nam savrseno pojacanje bio

to sto nije nista protiv nas pokazao nista ne znaci, jer ako cemo tako gledati onda recimo jedan ronaldo je smece od igraca jer u desetak utakmica protiv nas nije nista posebno pokazao, jednog fabregasa takodje nismo trebali dovoditi jer protiv nas se nije vidio itd itd

ja mislim da je neymar danas pokazao dosta toga, ono sto je licno mene interesovalo kao i celne ljude barcelone, a to je kako se decko ponasa, pokazao je da je sasvim ok momak, cak vjerujem iznenadio je mnog svojom skromnoscu, price da je nafuran su neistinite, jednostavno cool momak koji je ko zna koliko puta reak o i pokazao kako sa strahopostovanjem gleda barcu i messija, i po meni njegova psiha koja mi je bila najsumnjivija je sasvim zadovoljavajuca za nas klub, fino je momak skromno pricao o tome kako od nasih moze se fino nauciti, nije dakle uopste se nesto pekmezio

sto se tice toga kakav je igrac, gledao sam jedno desetak njegovih utakmica sto u klubu sto za brazil, i mogu reci da je zaista ogroman talenat, nije uopstre decko sebican kako neki smatraju, cak nije ni neki akrobata sto dribla u prazno, momak igra sasvim dobar fudbal, puno se krece, borben je, dribla kad i treba da dribla i tako

neymar je momak koji ima samo 19 godina, dakle veoma veoma mlad igrac, koji bi u klubu kakav je barca napredovao jos puno, sve predispozicije ima fantasticne, pregled igre dobar, brz ko svjetlica, jak na lopti, jak je i fizicki, voli se kretati na svim pozicijama u napadu, igra s obje noge... sve ono sto gaji barci i sto trazi od jednog igraca

price da neymar nije za barce su cak moglo bi se reci malo i smijesne, vec sad je momak strasan igrac i da igra u barci cuda bi pravi, u tandemu s messijem bio bi jos i triput bolji nego sto je sada

jedina stvar zbog koje neymar mozda nece doci u barcu narednog ljeta ili mozda vec sad u januru nisu njegove osobine, nego cijena koju bi santos mogao izvisiti. ova utakmica danas je dobro posluzila i u toj redukciji njegove cijene, do sada neymar nije nikad igrao protiv najjacih evropskih klubova i njegovi iz kluba su ga mogli dizati u nebo, nakon ovog okrsaja gdje se vidjelo da nije nikakav vanzemaljac nego samo momak koji ima sjajne predispozicije

za nas klub savrseno bi bilo dovesti ga jos sad u januru, prvo zato jer nam zaista fali napadac, drugo zato sto bi mogao igrati ligu prvaka, trece zato da ga neko drugi ne ćapi itd

cijena koja se pominje 45-50 miliona je naravno smijesna, ralno vrijedi decko 20-tak miliona, s obzirom da je jako mlad nije previse platiti i do 30 miliona, sasvim je jasno da bi se decko kod nas dodatno jos razvio i da odigra 3-4 sezone opet ce imati 23-24 godine, dakle i tad ce biti mlad igrac i opet se moze prodati po velikoj cijeni, na mladim igracima se ne moze toliko ni izgubiti

ja vjerujem i nadam se da ce ga rossel dovesti, prvo onako radi atrakcije, najbolji smo mi naravno i bez njega i bez ikoga, al neka ga onako jer je zaista atraktivan igra, bio bi nam od velike pomoci pogotovo u ligaskim duelima gdje nasi igraci vec vidno gube motiv, a on bi sigurno bio jako motivisan da se dokazuje, imamo mi naravno dosta talenata iz b tima al niko nije ni priblizno neymarova klasa

rossel znamo kako je dobar pregovarac, trazili su za fabregasa 50 miliona pa dobili 27, trazili su za alexixa 45 a dobili 25, tako bi bilo vjerovatno i s ovim deckom, izmedju 25 i 30 milionceka plus nekakve klauzule ako se pokaze i to, dakle nista previse za nas, a imali vrlo mladog i briljantnog igraca koji bi se vodjenguardiolom i igrajuci s nasim velemajstorima vrlo brzo razvio u top svjetsku klasu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 dec 2011, 21:06

Romariooo je napisao/la: ja vjerujem i nadam se da ce ga rossel dovesti, prvo onako radi atrakcije, najbolji smo mi naravno i bez njega i bez ikoga, al neka ga onako jer je zaista atraktivan igra
Citav post ti je, ajmo reci, dobar :D ..posteno...

...al' brate ovo sto sam citirao, cuj dovesti nekoga samo zbog atrakcije, istrest' (bubam) 30M za nekoga zato jer je atrakcija :mrgreen: ...pa covjece slika

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []