nadam se da ce izgubiti cak i sa dzekinim pogotkom u 90toj minuti nakon 2 minute provedene u igri.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
mancinijeva logika
sto kaze goalgetter 
nadam se da ce izgubiti cak i sa dzekinim pogotkom u 90toj minuti nakon 2 minute provedene u igri.
...
Ja se samo nadam da će Džeko danas bar par minuta igrati protiv svog budućeg kluba!
Dovoljno rečeno!
Dovoljno rečeno!
- Centre forward
- Kontakt:
Opet,klupenzi.Šta se mota po glavi onog žabara
, to tby ne zna ni Onaj odozgo.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
nije frajer zabio od Bajrama..a i neda mu se
evo linkovi na sopcastu, HD
sop://broker.sopcast.com:3912/106723" onclick="window.open(this.href);return false;
sop://broker.sopcast.com:3912/115566" onclick="window.open(this.href);return false;
sop://broker.sopcast.com:3912/116205" onclick="window.open(this.href);return false;
sop://broker.sopcast.com:3912/91871" onclick="window.open(this.href);return false;
i dva mlogo dobar obicna streama
http://www.premier--streams.net/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ice-sportz.eu/stream1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
da imam ista pametnije gledat, ne bi ovo gledala.
sop://broker.sopcast.com:3912/106723" onclick="window.open(this.href);return false;
sop://broker.sopcast.com:3912/115566" onclick="window.open(this.href);return false;
sop://broker.sopcast.com:3912/116205" onclick="window.open(this.href);return false;
sop://broker.sopcast.com:3912/91871" onclick="window.open(this.href);return false;
http://ice-sportz.eu/stream1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
...
Zato sto je Aguero 2x kvalitetniji od Dzeke, a Balonja kad se sve saberei oduzme uzimajuci u obzir njegovo ponasanje tu negdje sa Dzekom. Ne znam stvarno zasto stalno pljujete po Manciniu, Dzeko je slabiji igrac od Aguera i Balotelia, ne vidim dje je problem ?Henry je napisao/la:Hajd sto igra Balo nego mi nije jasno zasto svaku utakmicu mora igrati Aguero ebo ga Aguero.Lik je presebican i ima takav kredibilitet da odigra 10 utakmica zaredom lose igrat ce narednu od prve minute.
To maca.panties je napisao/la:evo linkovi na sopcastu, HD
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
U tvom svijetu jeste.Statisticki Dzeko je najbolji napadac Citya.juveboy je napisao/la:Zato sto je Aguero 2x kvalitetniji od Dzeke, a Balonja kad se sve saberei oduzme uzimajuci u obzir njegovo ponasanje tu negdje sa Dzekom. Ne znam stvarno zasto stalno pljujete po Manciniu, Dzeko je slabiji igrac od Aguera i Balotelia, ne vidim dje je problem ?Henry je napisao/la:Hajd sto igra Balo nego mi nije jasno zasto svaku utakmicu mora igrati Aguero ebo ga Aguero.Lik je presebican i ima takav kredibilitet da odigra 10 utakmica zaredom lose igrat ce narednu od prve minute.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
A po cemu je Dzeko slabiji igrac??juveboy je napisao/la:Zato sto je Aguero 2x kvalitetniji od Dzeke, a Balonja kad se sve saberei oduzme uzimajuci u obzir njegovo ponasanje tu negdje sa Dzekom. Ne znam stvarno zasto stalno pljujete po Manciniu, Dzeko je slabiji igrac od Aguera i Balotelia, ne vidim dje je problem ?Henry je napisao/la:Hajd sto igra Balo nego mi nije jasno zasto svaku utakmicu mora igrati Aguero ebo ga Aguero.Lik je presebican i ima takav kredibilitet da odigra 10 utakmica zaredom lose igrat ce narednu od prve minute.
problem je sto i pored toga sto je aguero solo igrac, a balotelli i sa svim njesra sto radi van terena (a da ne spominjem kak se glupira sa kartonima) opet obojica imaju vise kredite kod mancinija nego dzeko, koji se nakon onog ispada u minhenu mora i bogu i narodu izvinjavati i prijetio mu je mancini klupom zauvjek.
taj covjek je NULA od autoriteta u svom klubu.
pokace mu se igraci na treningu i eto ih u prvoj postavi.
mozda ima sta u onom engleskom sto goldy prica...
taj covjek je NULA od autoriteta u svom klubu.
pokace mu se igraci na treningu i eto ih u prvoj postavi.
mozda ima sta u onom engleskom sto goldy prica...
Zadnja izmjena: panties, dana/u 18 dec 2011, 16:48, ukupno mijenjano 1 put.
...
igrat ce Dzeko kad Mario dobije crveni, fakat je smijesno
Po nekoj rotaciji Dzeko je uvijek igrao u paru sa Nasrijem koji veceras pocinje...
Ne mogu bit pametan, pa kad je usao protiv ManUtd 10minuta i zabio 2 gola opet
se nije vratio u prvih 11.
Ruzno, ali nadam se da ce izgubit ManCity i u definitivnom padu forme kluba, Dzeko nece ucestvovati
Po nekoj rotaciji Dzeko je uvijek igrao u paru sa Nasrijem koji veceras pocinje...
Ne mogu bit pametan, pa kad je usao protiv ManUtd 10minuta i zabio 2 gola opet
se nije vratio u prvih 11.
Ruzno, ali nadam se da ce izgubit ManCity i u definitivnom padu forme kluba, Dzeko nece ucestvovati
nema osnove da se Dzeko ovako tretira, najveci profesionalac medju ovom trojicom napadaca, publika ga sigurno vise gotivi od ove dvojice.
Sad bi stvarno volio da ode negdje .
Sad bi stvarno volio da ode negdje .
Mancini vodi uspješno najefikasniji klub Premierlige koji je u 15 utakmica postigao 49 golova. Tako da nema smisla dovoditi u pitanje njegovu rotaciju napadača.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ma stipu ga, lik ne voli Dzeku,njegovo pravo. Kao sto ti rece,zivi u nekom svom svijetu.Kontras klasicni...Henry je napisao/la:U tvom svijetu jeste.Statisticki Dzeko je najbolji napadac Citya.juveboy je napisao/la:Zato sto je Aguero 2x kvalitetniji od Dzeke, a Balonja kad se sve saberei oduzme uzimajuci u obzir njegovo ponasanje tu negdje sa Dzekom. Ne znam stvarno zasto stalno pljujete po Manciniu, Dzeko je slabiji igrac od Aguera i Balotelia, ne vidim dje je problem ?Henry je napisao/la:Hajd sto igra Balo nego mi nije jasno zasto svaku utakmicu mora igrati Aguero ebo ga Aguero.Lik je presebican i ima takav kredibilitet da odigra 10 utakmica zaredom lose igrat ce narednu od prve minute.
rotacija valjda podrazumijeva da svako dobije podjednaku minutazu...RiNo je napisao/la:Mancini vodi uspješno najefikasniji klub Premierlige koji je u 15 utakmica postigao 49 golova. Tako da nema smisla dovoditi u pitanje njegovu rotaciju napadača.
Ovo vise definitivno nije rotacija igraca!
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
E, super, nek si nam rekao!juveboy je napisao/la:Zato sto je Aguero 2x kvalitetniji od Dzeke, a Balonja kad se sve saberei oduzme uzimajuci u obzir njegovo ponasanje tu negdje sa Dzekom. Ne znam stvarno zasto stalno pljujete po Manciniu[/size], Dzeko je slabiji igrac od Aguera i Balotelia, ne vidim dje je problem?Henry je napisao/la:Hajd sto igra Balo nego mi nije jasno zasto svaku utakmicu mora igrati Aguero ebo ga Aguero.Lik je presebican i ima takav kredibilitet da odigra 10 utakmica zaredom lose igrat ce narednu od prve minute.
P.S. Nije tacno da je Dzeko slabiji od tog dvojca ili kog drugog igraca MC, vec je Dzeko (neopravdano) zapostavljen od malog zabarskog smrada.
Statistika mu je briljantna, iako nije sakupio 1000 minuta igre u preko 20tak utakmica svog kluba ove sezone.
Jooj Dzeke svi normalno sjede on noga preko noge haha 
- twostepsfromhell
- Kontakt:
Aha, isto kakva trebaLucryler je napisao/la:Jooj Dzeke svi normalno sjede on noga preko noge haha
Elegant je napisao/la:Dzeko ce uci tamo oko 80-85 minuta, standardno.
Uvjek ga tada ubacuje i kvari mu **** statistiku :S