Senad Lulic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Senad Lulic
Nego sta je sa onom suspenzijom u repci.Jel jedan mec ili ce se nakalemiti kao i Salihovicu.
@calcio ko se ljuti uceraj mu kruti
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- JuveSissoko
- Kontakt:
sad vidjoh gol, jest vala Sencho imao svo vrijeme ovog svijeta da se namjesti, Samir pobudali
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Naravno da je jedna utakmica, jer je dobio dva zuta kartona. Jedino da je dobio crveni disciplinska komisija UEFA-e bi odlucivala o velicini kazne.harishp je napisao/la: Nego sta je sa onom suspenzijom u repci.Jel jedan mec ili ce se nakalemiti kao i Salihovicu.
Svaka cast Lulicu, a neki nek se stide sto su ga pljuvali nakon Portugala.
Sta,time sto je postigao gol je pokazao da mi koji smo tvrdili da je pogrijesio sto je onako nabrajao sudiji i dobio crveni smo pogrijesili,ja ti logike i...amerosm je napisao/la:Naravno da je jedna utakmica, jer je dobio dva zuta kartona. Jedino da je dobio crveni disciplinska komisija UEFA-e bi odlucivala o velicini kazne.harishp je napisao/la: Nego sta je sa onom suspenzijom u repci.Jel jedan mec ili ce se nakalemiti kao i Salihovicu.
Ah da,s obzirom da ocekujem protuargument "pa i Zidane je dobio crveni u finalu eura" il "i Spahic je pogrijesio protiv Francuske pa ga niste pljuvali",nemam namjeru po 100-ti put objasnjavati iste stvari.
Ostajem pri onome sto je i sam selektor izjavio,da se cudi da se Lulic nije izvinio suigracima nakon utakmice.
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vidljivo je da si mnogo napredovao od dolaska u Lazio, a ovi golovi i asistencije o tome najvise govore.
Treci.Elegant je napisao/la:Ovo mu je drugi gol za Lacio, svaka cast majstore.
FK DELFIN NEUM
Eno Hamsik ti zabio gol idi laj-kaj,sto moras gnjaviti ljude i na ovoj temi.Dylan Dog je napisao/la:Sta,time sto je postigao gol je pokazao da mi koji smo tvrdili da je pogrijesio sto je onako nabrajao sudiji i dobio crveni smo pogrijesili,ja ti logike i...amerosm je napisao/la:Naravno da je jedna utakmica, jer je dobio dva zuta kartona. Jedino da je dobio crveni disciplinska komisija UEFA-e bi odlucivala o velicini kazne.harishp je napisao/la: Nego sta je sa onom suspenzijom u repci.Jel jedan mec ili ce se nakalemiti kao i Salihovicu.
Ah da,s obzirom da ocekujem protuargument "pa i Zidane je dobio crveni u finalu eura" il "i Spahic je pogrijesio protiv Francuske pa ga niste pljuvali",nemam namjeru po 100-ti put objasnjavati iste stvari.
Ostajem pri onome sto je i sam selektor izjavio,da se cudi da se Lulic nije izvinio suigracima nakon utakmice.
Glumis realnog satro navijaca a od toliko normalnih klubova ti za Ruse navijas
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
gol ci na
btw jel do mene il su svi bili ono WTF iz odbrane udinesea kad je opalio po golu
" onclick="window.open(this.href);return false;panties je napisao/la: (oko 1:20)
joooooooooooooook
evo jedan primjer golcine..pa ti vidi imal razlike
[youtube][/youtube]panties je napisao/la:de stavi kakvu bombu ronalda pa da uporedjujemo.
mislim
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
evo cisto da se napravi distinkcijaDylan Dog je napisao/la:[youtube][/youtube]panties je napisao/la:de stavi kakvu bombu ronalda pa da uporedjujemo.
mislim
Sta da ti oprostimo?AllAbout je napisao/la:oprosticete..al da je golcina..nije
Zato sto si dosao na temu jednog od nasih reprezentativaca i posrao je?
"Fudbalski znalcu" imaj malo respekta prema nama, navijacima naseg reprezentativca i nemoj nam kvariti temu postavljanjem linkova tvojih idola.Molim te
PS:niko nije rekao da je postigao najljepsi gol ikada...
Trenutno korisnika/ca: Alucard, Amazon [Bot], ANamelessGhoul, Andrej, bavarian_bk, bavariapivo, boki86, Bordo10, Bosanac90, celikmilan, CHR, darker10, enobarca, FCB1986, galia95, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, HariTz, Jegres, JimmyPage, jurisicduska, kakarut, karajlo, Ledara, legendarnadruga, leo1946, linethreader, Lynx, marlostanf1eld, MikiPirs, MostarNeretva, NisamIsmirMirvic, RaZuti, s4mke, SanaBosna, Shategabri, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, TefalTava, THEC, TofiTofita, travuljasSs, tuzlanskinacin, ultrazonfa, Venom, VensanKasel, Zagor, zastitaIdentiteta, zikerrz21 i 281 gost.