Šta ćeš za Gordona bezveze sam onu ponudu poslao?BIHfan je napisao/la:U mene su svi za trejd otvoreni, zelim da vidim sta nudite.
SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Yahoo SS.BA liga - 2. sezona
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ja sam ga prosle sezone imao i na yahoo i na espn
-odmah salta u prvom kolu uzimam,ipak nije bio na draftu pa je hendikepiran
-odmah salta u prvom kolu uzimam,ipak nije bio na draftu pa je hendikepiran
- majestic24
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:U mene su svi za trejd otvoreni, zelim da vidim sta nudite.
Scola i Gordon za Wiliamsa i Beasleya
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
majestic24 je napisao/la:BIHfan je napisao/la:U mene su svi za trejd otvoreni, zelim da vidim sta nudite.
Ne, hvala.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Jel ba štaćeš za GordonaBIHfan je napisao/la:majestic24 je napisao/la:BIHfan je napisao/la:U mene su svi za trejd otvoreni, zelim da vidim sta nudite.
Ne, hvala.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pa poslao sam ponudu ti LBJ.
Mislim predlog, pa ti ako hoces.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Nisi baBIHfan je napisao/la:Pa poslao sam ponudu ti LBJ.Mislim predlog, pa ti ako hoces.
![]()
![]()
majestic24 je napisao/la: Zainteresiran sam za trade. Svi igraci dolaze u obzir pa bujrum
Daj Bryant al' mi ne diraj centre
Evo Nash i Johnson dolaze u obzir...ako mozes nesto posteno smisliti reci-ja nisam uspio
E sta sam ja uzeo
Wade, sigurno najbolja opcija na desetom piku, ne znam kak ga ranije nije neko uzeo
Al Horford, sezonama jedan od boljih fantasy igraca, skokovi, fg, poeni....
Kyle Irwing, cisto kockanje, pogotovo sto se asista tice
Ray Allen, samo zbog fg, ft% i trica, valjda nije puno ostario
Roy Hibbert, prva opcija na centarskim pozicijama, uglavnom prošle sezone je nagovjestio da moze biti igrac double-double ucinka
DeMarcus Cousins, vjerujem da moze puno ove sezone
Jamal Crawford, trica, trica
Carl Landry, odlazak westa otvara ovom momku minutazu u hornetsima, a prije dvije sezone bio je prejak kao rezerva u hjustonu
Jordan Hill, hjuston deficitaran na centarskim pozicijama, trebao bi puno igrati
Jimmer Freddete, kockanje
Andre Miller, iskustvo i valjda moze koliko toliko biti dobar u asistencijama kao prosle godine
Spencer Hewes, ocekujem povrede Eltona Branda
Jarryd Bayles, Calderon bash i nije briljirao na EP, mislim da ce dijeliti minutazu
George Hill, valjda opravda nagovjestenu dobru igru iz san antonia
James Jones, nek ubaci dvije trice po mecz, dosta
Wade, sigurno najbolja opcija na desetom piku, ne znam kak ga ranije nije neko uzeo
Al Horford, sezonama jedan od boljih fantasy igraca, skokovi, fg, poeni....
Kyle Irwing, cisto kockanje, pogotovo sto se asista tice
Ray Allen, samo zbog fg, ft% i trica, valjda nije puno ostario
Roy Hibbert, prva opcija na centarskim pozicijama, uglavnom prošle sezone je nagovjestio da moze biti igrac double-double ucinka
DeMarcus Cousins, vjerujem da moze puno ove sezone
Jamal Crawford, trica, trica
Carl Landry, odlazak westa otvara ovom momku minutazu u hornetsima, a prije dvije sezone bio je prejak kao rezerva u hjustonu
Jordan Hill, hjuston deficitaran na centarskim pozicijama, trebao bi puno igrati
Jimmer Freddete, kockanje
Andre Miller, iskustvo i valjda moze koliko toliko biti dobar u asistencijama kao prosle godine
Spencer Hewes, ocekujem povrede Eltona Branda
Jarryd Bayles, Calderon bash i nije briljirao na EP, mislim da ce dijeliti minutazu
George Hill, valjda opravda nagovjestenu dobru igru iz san antonia
James Jones, nek ubaci dvije trice po mecz, dosta
nema potpisa
ja nisam mogao prisutvovat nadraftu iz obiteljaskih problema jbg ali eto vidim imam asvim solidnu ekipicu....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- majestic24
- Kontakt:
Ma kakvi. Samo Howard dolazi u obzir. Vrijedan je Kobe. Ovo ce opet biti 26 poena u prosjeku pa ti vidi jel ti se isplatiadnan24 je napisao/la:majestic24 je napisao/la: Zainteresiran sam za trade. Svi igraci dolaze u obzir pa bujrum
Daj Bryant al' mi ne diraj centre![]()
Evo Nash i Johnson dolaze u obzir...ako mozes nesto posteno smisliti reci-ja nisam uspio
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
dajem duranta i nekog slabog za aistencije i skokove
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Calderon, Kaman i T. Allen za Duranta?Rule_hz je napisao/la:dajem duranta i nekog slabog za aistencije i skokove
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
majestic24 je napisao/la:
Ma kakvi. Samo Howard dolazi u obzir. Vrijedan je Kobe. Ovo ce opet biti 26 poena u prosjeku pa ti vidi jel ti se isplati
Ma znam da je vrijedan...meni je on bio treca opcija, poslije Love-a i Howarda...neka njega onda kod tebe
@Rule_Hz
Dajem ti Nasha i Humpriesa...to ti je u prosjeku 12,5 asistencija i 13,9 skokova
- Donnie Darko
- Kontakt:
Darell Arthur na operaciji ahilove tetive, propusta citavu sezonu. Vec mi je otpao jedan igrac a nije ni 4 sata proslo od drafta://////
- Institut13
- Kontakt:

i ja igram u nekoj ligi
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ljudi kad je io draft?
...ja nisam ulazio ebiga ccccccc uzas
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Sinoc u 8 PM po CET vremenu, pa preracunaj koliko je to kod tebe.SaltCityAttack je napisao/la:ljudi kad je io draft?...ja nisam ulazio ebiga ccccccc uzas
Pa ako si registrovan, draft ti je odradila automatika, mozda si dobio dobru ekipu.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

http://pokit.org/get/?062d5662581af7f5c ... 802a67.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Imam puno asista i poena za ponuditi.
A ovaj sto daje duranta za skokove, nemas vise skokova od LOVE-a pa eto ako si zainteresovan da se dogovorimo.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Evo moje konačne ekipe (mislim da je 8 igrača automatski izabrano od strane računara):
Chris Paul
DeMar DeRozan
Stephen Jackson
C.J. Miles
Danny Granger
Kevin Garnett
Hedo Turkoglu
Corey Magette
Marc Gasol
Marcus Camby
Anthony Morrow
Omri Caspi
Wes Johnson
Gordon Hayward
Chris Andersen
Gledam na prvu (tek sam se razabr'o) i vidim da će skokovi, pa i asistencije biti glavni problem. Pitanje je da l' će Camby biti na 10+ ove godine (sve su prilike da neće, ipak su godine tu), tako da ću gledati da to malo popravim. Što se tiče trojki, pah tu su Granger, Jackson, Hedo i Caspi, što i nije toliko loše. Dakako da sam zainteresovan za tradeove, al' postoje oni igrači koji u svom virtualnom ugovoru s mojom ekipom (
) ne mogu tek tako otići.
Chris Paul
DeMar DeRozan
Stephen Jackson
C.J. Miles
Danny Granger
Kevin Garnett
Hedo Turkoglu
Corey Magette
Marc Gasol
Marcus Camby
Anthony Morrow
Omri Caspi
Wes Johnson
Gordon Hayward
Chris Andersen
Gledam na prvu (tek sam se razabr'o) i vidim da će skokovi, pa i asistencije biti glavni problem. Pitanje je da l' će Camby biti na 10+ ove godine (sve su prilike da neće, ipak su godine tu), tako da ću gledati da to malo popravim. Što se tiče trojki, pah tu su Granger, Jackson, Hedo i Caspi, što i nije toliko loše. Dakako da sam zainteresovan za tradeove, al' postoje oni igrači koji u svom virtualnom ugovoru s mojom ekipom (
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.