Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Pokusavam da ostanem smiren ,ali tesko je to
PSG -Ja bi vas ubacio u drugu ligu grupa sjever
danas znaci atletico zx2 za 60, palermo x za 94 (familiju im sicijlijansku) i bezze pred popravni ispunim listic na marku, stavim roma 2, lazio x, paris x i ovaj hokej carolina x, dob 160 mensecini i reko ma **** ce ovo proci i ne zapisem sifru, u kladari odigram neshto slicno i fulim sad zasad samo sportinga

nema potpisa
i mene su za 10 eura meni trebo samo golSheyi je napisao/la:Pokusavam da ostanem smiren ,ali tesko je to
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- suicidesquad
- Kontakt:

Ovo se zove peh! Lik je pao samo na Kazanu 130.000 kn.

A PSG je fuj ekipa! Prije mjesec dana sam ih čekao za fine pare. Igrali su protiv Nancya koji je do tada bio bez pobjede u gostima. Izgubili su 0:1. Večeras sam imao 2 tiketa gdje sam čekao PSG - na jednom 1X i tu sam prošao 94KM, a na drugom sam čekao PSG daje gol za 100KM. Gameiro je imao jednu dobru šansu u prvom poluvremenu. Menez je sebičan. Upropastio je nekoliko dobrih akcija. Za mene su niđe veze ekipa.
- pintol_TM87
- Kontakt:
sad uletih tamo na onu temu gdje se postaju oni listići i vidim to svi masovno postaju pa neke uloge dramatične a niko da dobije...
i skontam pametan je ovaj wwin ti se potrosis drama love da bi dobio tog bonusa od 10 km i onda s tim bonusom mozes da igras samo parove sa većim kvotama i to min 4 parova znači male sanse da dobijes...
jos i ovi sto dobijaju mozda su neki "njihovi" ljudi tako da....
i skontam pametan je ovaj wwin ti se potrosis drama love da bi dobio tog bonusa od 10 km i onda s tim bonusom mozes da igras samo parove sa većim kvotama i to min 4 parova znači male sanse da dobijes...
jos i ovi sto dobijaju mozda su neki "njihovi" ljudi tako da....
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Nisam ja "njihov ljud" pa sam dobio bonus prosle sedmice. A prošli ponedeljak ulazim na WWIN nakon mjesec dana, kad tamo bonus od 10€. Nemam pojma kako.
Tako da i nije sve loše, od tog bonusa sam dosao do 50€ pravih para, i sve ulozim na Milan da daju gol u 1. pol. i panem. I sad kao najveći klošar, prosim da mi ko posalje 1€ 

Moj volume trebao si nesto dici a nesto ostaviti za kladzenje al gotovo je sad .
Svaka tebi čast ja se vjeruješ li mi kladim možda 3 , 4 mjeseca duga otkad sam čuo za ovu opciju i još ni 5 € bonusa nisam dobio al nek nisam doče red valjda
Nego neda se pogoditi stv : 1x Napoli me obara , na drugom onaj Izraelski neki , pa juče isto tako ma stv neznam šta bi rekao .
Svaka tebi čast ja se vjeruješ li mi kladim možda 3 , 4 mjeseca duga otkad sam čuo za ovu opciju i još ni 5 € bonusa nisam dobio al nek nisam doče red valjda

Nego neda se pogoditi stv : 1x Napoli me obara , na drugom onaj Izraelski neki , pa juče isto tako ma stv neznam šta bi rekao .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- pintol_TM87
- Kontakt:
zeza te nick tj sponozorCoDe je napisao/la:Moj volume trebao si nesto dici a nesto ostaviti za kladzenje al gotovo je sad .

Eto vidis, ja stavio prvi puta sliku, i odma dobio bonus. Ma znam da sam tako trebao, al sad sam u Sloveniji, u petak idem u Bosnu, pa konto nagurat do 50€ i stat. I onda lagano sam sebe finansiram za Novu, bez roditelja. Ali, šta ću ja. Kako došle tako otišle. Ni iz džepa mi, a ni u džep. Samo što sam se sad navuko na ovo, pa kriziram kad vidim 0,00 € na računu.CoDe je napisao/la:Moj volume trebao si nesto dici a nesto ostaviti za kladzenje al gotovo je sad .

Da se pridruzim ovim zeljama vezanim za Sporting, ubise i moj posljednji tiket ccc ....
-
- Kontakt:
Opet jedna York 1 - 3 Kidderminster mada nije kraj jos, ali ja sam ovo otpisao
ccc

Heh, bro, tu smo negdje, cekam Bragu, i ev ga Olhi vodi vec 2-0
ticket in recycle bin haha

jos ovi mrtvi francuzi, 1-2 trenutno, ajde bilo ko go i nek tako ostaneAdmir_Sa je napisao/la:evo moj 99,95% gubitni listic za danas
almere preko 3
st pauli vishe od 9 kornera
york 3+
sedan paran broj golova

ev 1-3, al ne valja ovo imam osjecaj, zabice ovi za 2-3 i tako ce ostat

nema potpisa
- pintol_TM87
- Kontakt:
ako pogodis imas srećeAdmir_Sa je napisao/la:jos ovi mrtvi francuzi, 1-2 trenutno, ajde bilo ko go i nek tako ostaneAdmir_Sa je napisao/la:evo moj 99,95% gubitni listic za danas
almere preko 3
york 3+
sedan paran broj golova

gledam ovu bragu, sugave portugalce koje osim porta i benfike ne mogu ocima da vidim na tiketu, kontam moze biti svasta i opet odigram x2. reko ma ne mogu od ovih da izgube, vala trenutno im i ne ide gube 2:0... a kada pogledam ostala 2 tiketa, rekreacijska, dodje mi muka sta sam sve pogodio a necu marke da dobijem!!! sva sreca sto sam ovih dana digo para na wwin-u sve sam odma isplatio tako da ne brinem da cu ih prokockati! a posto sam student dobro ce mi doci...
do petka nema vecih uplata, bar se nadam! 

čestitam buraz svaka castAdmir_Sa je napisao/la:jos ovi mrtvi francuzi, 1-2 trenutno, ajde bilo ko go i nek tako ostaneAdmir_Sa je napisao/la:evo moj 99,95% gubitni listic za danas
almere preko 3
york 3+
sedan paran broj golova
hvala hvalacera1 je napisao/la:čestitam buraz svaka castAdmir_Sa je napisao/la:jos ovi mrtvi francuzi, 1-2 trenutno, ajde bilo ko go i nek tako ostaneAdmir_Sa je napisao/la:evo moj 99,95% gubitni listic za danas
almere preko 3
york 3+
sedan paran broj golova
nema potpisa
Yebo majku, odigram tri para,sve oba daju go,o i mrtvi Frankfurt yebenog gola parmacima iz Hamburga,nemoze dat..Naravno,dva para sam prosao..Btw,cestitke Admire,vile su te pronosale,al haj bar ne k neko ima srece,kad ja neam..Koliko love si im oteo???
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
Ajajaj Braga 2:4!!! 

60 na petakaHass je napisao/la:Yebo majku, odigram tri para,sve oba daju go,o i mrtvi Frankfurt yebenog gola parmacima iz Hamburga,nemoze dat..Naravno,dva para sam prosao..Btw,cestitke Admire,vile su te pronosale,al haj bar ne k neko ima srece,kad ja neam..Koliko love si im oteo???
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.