Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

a-memo
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la a-memo » 22 avg 2009, 10:36

Pa nekaže niko da Ćiru treba smjeniti, nego ne treba ga toliko hvaliti i dizati u nebesa kao da je sav uspjeh njegova zasluga. Ovi igraći bi to uspjeli sa bilo kojim trenerom jer imaju klasu.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 22 avg 2009, 10:38

Sve nas je iznenadio pozivom upucenim Hrgovicu,no opet kako Ciro kaze Mirko je navodno u formi i moze pomoci...Ja se iskreno nadam da je tako ...Vjerujmo Ciri ...

a-memo
Kontakt:

Post Postao/la a-memo » 22 avg 2009, 10:43

Ma kakav Hrgovic on u citavoj karijeri nije bio u formi i nigdje se nije dokazao kao igrać. Meni je neshvatljivo kako naprimjer onaj Hadzic iz Sarajeva nemoze dobiti poziv, a covjek redovno zabija u kvalifikacijama za euro ligu a pored toga je i ljevak.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 22 avg 2009, 10:46

harishp je napisao/la:Ja tebe covijece uopste ne kontam.
Sta bi ti sad da se ucini da smijenis Ciru jer je to sto ti govoris u po ovog ciklusa.
Da li ti uopste znas sta bi to znacilo za Brazil,argentinu a kamoli za nasu repku i igrace.
Novi sustav,razdor u repci i sad kad smo na pragu prdnuli bi u sisu zbog tvog hira ili hira nekog drugog.
Pa taj tvoj na slici je izjavio da dok je zdrave pameti nece BIH repku voditi.
kao i ostali imalo normalniji.
Kodro ni dan danas a nije ni prije nijedan jedini klub samostalno vodio.
Ko je imalo sposoban za vodzenje repke nece da vodi tu repku a neko da se uci i pravi prve korake u repci kao selektor ne hvala imali smo i Baku.pa znamo sta ucini od onakve generacije.
da je kako treba ciro ne bi ni bio selektor...a ovaj je toliko iskusan pa postavlja igru ekipe kao da je sad 1956 a ne 2009. a brzo ce i 10...sa ovakvom igrom i igracima vjerovatno bi razvaljivali prije 30-40-50 godina a sad je to ne moguce...kad god nam dodje imalo jaca reprezntacija i kad pocne igrat fudbal mi gubimo...sdamo naidjemo na malo jacu reprezntaciju (tog dana ili veceri) i mi smo izubili....
a Kodro je pokazo stazna i sta umije...vidjeli smo igru repke kad je Kodro bio selektor i sad...al ko nam je kriv kad hocemo sa konja na magarca...
ahmic je napisao/la:Sve nas je iznenadio pozivom upucenim Hrgovicu,no opet kako Ciro kaze Mirko je navodno u formi i moze pomoci...Ja se iskreno nadam da je tako ...Vjerujmo Ciri ...
to mu je jedini pravi potez uz odstranivanje Radeljica iz reprezntacije...
e odkad je selektor ovo su mu dva i jedna kako treba poteza...
Hrgavoc je zvjer samo sto to ciro nece da vidi..igracina...al bito je da ne moze on igrati, al mogu Sarabe, Vasilici i spsitelj aracic...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 avg 2009, 10:47

a-memo je napisao/la:Pa nekaže niko da Ćiru treba smjeniti, nego ne treba ga toliko hvaliti i dizati u nebesa kao da je sav uspjeh njegova zasluga. Ovi igraći bi to uspjeli sa bilo kojim trenerom jer imaju klasu.
Pa ebo Ciru kao covijeka ali reci da bi ovi igraci uspijeli sa svakim trenerom jer imaju klasu je totalno netacno.
Generacija sa konjicem igrao u Engleskoj,Hibicem bio kapiten u atleticu madrid,Bracom osvojio sa Bajernom sve sto se moglo osvojiti,baljicem najskupljima igracem ikada na svijetu kad ode u real,barba najbolji strelac BL,Bola najbolji strelac u tada prejakom Fenerbahceu i nismo ama bas nista na kraju ucinili a vala ni na pocetku :roll:
P.S sta je to Kodro pokazao za ime boga nerijesen rezultat u Zenici protiv Makedonaca i to Damjanovic ih zabija pored zivog Dzeke :lol:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 22 avg 2009, 10:50, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 22 avg 2009, 10:50

harishp je napisao/la:
a-memo je napisao/la:Pa nekaže niko da Ćiru treba smjeniti, nego ne treba ga toliko hvaliti i dizati u nebesa kao da je sav uspjeh njegova zasluga. Ovi igraći bi to uspjeli sa bilo kojim trenerom jer imaju klasu.
Pa ebo Ciru kao covijeka ali reci da bi ovi igraci uspijeli sa svakim trenerom jer imaju klasu je totalno netacno.
Generacija sa konjicem igrao u Engleskoj,Hibicem bio kapiten u atleticu madrid,Bracom osvojio sa Bajernom sve sto se moglo osvojiti,baljicem najskupljima igracem ikada na svijetu kad ode u real,barba najbolji strelac BL,Bola najbolji strelac u tada prejakom Fenerbahceu i nismo ama bas nista na kraju ucinili a vala ni na pocetku :roll:
da, da samo smo dva puta se umalo nismo plasirali na SP i EP...pa sta ti mislis da ce ciro moci nesto vise...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 avg 2009, 10:54

Umalo :roll: Na Kosevu da smo igrali deset dana ostao bi rezultat kako Danskoj pase.
A na Marakani gubimo 1-0 i onda ,,cuvamo,,rezultat :o Kakav umalo daleko je to za svijetlosnu godinu.
A kako rekoh ako se ne plasiramo,onda se pisaj po ciri do mile volje.
Zanima me koja ce ti biti spika ako odemo.sta ces onda da izmislis. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 22 avg 2009, 10:58

harishp je napisao/la:Umalo :roll: Na Kosevu da smo igrali deset dana ostao bi rezultat kako Danskoj pase.
A na Marakani gubimo 1-0 i onda ,,cuvamo,,rezultat :o Kakav umalo daleko je to za svijetlosnu godinu.
A kako rekoh ako se ne plasiramo,onda se pisaj po ciri do mile volje.
Zanima me koja ce ti biti spika ako odemo.sta ces onda da izmislis. :roll:
kad ciro ode onda ce biti kasno pisati...a i da osvojimo SP da nam gol razlika bude 49:1, da u finalu dobijemo Spaniju 7:0 za mene opet ciro nece biti za ovu reprezntaciju.....jer ako to ciro uradi onda smo propustili veliku priliku...sta bi tek onda Meho Kodro uradio...

daj ba statije...moja najveca zelja je da se mi plasiramo na neko veliko takmicenje...al kad pogledas malo realno sanse su minimalne...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 22 avg 2009, 11:59

Što se mene tiče, ovu repku može voditi bilo tko samo da pobjeđuje. Joj kad bih se plasirali na neko veliko takmičenje, prodavali bi se stanovi, automobili, sve samo da se ide gledat repka u JAR-u.

A što se tiče Ćire, nek on poziva koga hoće samo da mi pobjeđujemo i da ti igrači koje poziva ginu na terenu. A to dali prodaje igrače preko repke, nije me briga.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Adebisi
Kontakt:

Post Postao/la Adebisi » 22 avg 2009, 12:08

zeljo do groba, a de ti meni reci koje je rezultate i kakvu igru imala nasa repka kad je kodro bio,i da je ta bolja nego danasnja... pogledaj malo rezultate, sto se mene licno tice i ja sam bio za ostanak kodro i volim ga vise nego ciru, ustvari ciru uopste ne volim...ali ciro je taj koji ide vrlo dobrim putem, ciro je taj koji je ujedinio nasu repku(iako je savez sa njim zamazao oci), ciro je taj koji je odmah reko da ce dzeko biti bolji od ibre, ciro je taj koji je pobjedio sa nasom repkom drugu rezultatom 7-0, ciro je taj koji je pravio i greske kao npr, protiv belgije ili irana ali sve u svemu fantasticni smo sa cirom! ni baka sa tadasnjom ekipom nije bio ni blizu kao ciro, jer vjerovatno si upoznat u dva ciklusa hocemo na takmicenje u zadnjem kolu i nije uspjelo, ovo je prvi put da mozemo to uspjeti i otici u baraz dva kola prije kraja, shvati to italija nije, francuska uspjela!! toliko od mene
Bolje biti živ a kukavica nego mrtav a heroj

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 22 avg 2009, 12:11

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
harishp je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la: ma **** se njemu za Bosnu i za sve ostalo...pa evto i kad je trebo ono da postane selekttor, nije htio pa ga je Bandic nagovaro i tek onda pristo...

**** se njemu i za Bosnu, i za reprezntaciju i za svaze i sve ostalo...
Ok ebe se njemu za ovo ili za ono.
Jeli imamo rezultat imamo.
Da li imamo sansu za baraz-imamo.
Mi smo u grupu usli kao cetvrti a Estonija koja neki dan tesko izgubi od Brazila i cak armenija rece prije kvalifikacija da ce se sa nama boriti za to cetvrto mijesto.I sta bi.
Da to slucajno onog Holandzanina ne boli dusa za staljinom i Rusijom pa eto ko biva trenira njih.
ili Ota rehagela cistokrvni grk jelde.
dok su uspijesi tu treba zacepiti gubicu-kad ih ne bude onda rasprdzavaj do mile volje i pisaj se po Ciri.
Do tada tisu misu i u zdravlju i veselju navijaj za zmajeve iliti ljiljane kako hoces.
OK, OK al Hidink kaze ja zelim veceras biti najveci neprijatelj svoje zemlje, a ovaj sta cu ja ako mi dodje moja hrvatska...jos im treba i pustiti...daj ba stati je..a na kraju ni jedan od ove dvojice koje si nabrojo nije nista ranije govorio negativno protiv zemlje koju vod, za razliku od cire, koji i dok vodi jednu reprezntaciju govori o njoj negativno, pa gdje to ima u pm....

storm_raider je napisao/la:Jeste jeste mi smo Belgiju pobjedili jer su nas ljudi pustili namjerno da napravimo 5 -6 prilika pred golom.
Sta ces ljudi solidarni.
Pustite se corava posla. Ne znam da smo ikada bili u povoljnijoj situaciji u kvalifikacijama ali opet to nasem napacenom narodu ne odgovara. Vjerovatno i da osvojimo svjetsko prvenstvo, glatkom pobjedom protiv Argentine, sa reprezentacijom sastavljenom od igraca iz Premijer lige ( :mrgreen: :mrgreen: ), nasla bi se neka budala kojoj to ne bi valjalo: "Pa hejjj Messi ima dvije lijeve, kakav je ono fudbaler!":
a drug moj nabavicemo ti cvike pa da pogledas ponovo utakmicu Belgija-Bosna...igra belgije je bila jednaka igri Leotara kad dodje na grbavicu i haj ti njih ne razvali...jedini problem sto se tice defanzive smo imali u Fellainiu, jer su na njega isle sve lopte, njega Pandza stavio u dzep i bio rjesen problem...a njihova odbrana je ispadala i kad je mogla i kad nije...
E drug moj, hvala ti na ponudi ali cvike mi ne trebaju. Mozda tebi treba i duplo staklo. :lol:
Ovo gore je cinjenica, a ono sto sam rekao prije da ce ti nas covjek sve oprostiti osim vlastitog uspjeha, to samo potvrdjuje. Umjesto da budete sretni zbog trenutnog poretka u kvalifikacijama, vi ovakve postove pisete. Da da, kao sto sam i rekao Belgija nas je pustila, to je ciro sredio. Ej pazi, bez cvika sam to "vidio".
Ako cemo biti sitnicavi, zamjeram mu sto nismo Spaniju nakantali 4:0 samo zbog ovih postova.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 avg 2009, 12:22

Zeljo do Groba. Dobro dosao nazad. :D

Pa covjece gdje si bio do sada, evo ja i pojedini ovdje vec smo razmisljali da napravimo peticiju i da sakupljamo glasove da se vratis u forum. Nije sala. Bez tebe je ovdje jednostavno bilo drugacije. Jednostavno mi je falio Jang za moj Jing. Pa bio sam kao Clyde bez Bonnie. Bili smo totalno ocajni, pa smo cak poceli sa diskusijama o fudbalu. :D

Pokusavali smo isto da nekako zakuhamo na ovoj temi, ali nekako iskra nije htijela da preskoci.

Da pocnemo:
Ti volis Ciru!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 22 avg 2009, 12:23

Pa da je Meho ostao vjerovatno bi bili sad 3 ili 4 i bile bi neke kalkulacije ako npe. ako Turska izgubi od armenije 3 razlike i belgija izgubi od estonije a mi pobjedimo spaniju 7 razlike da cemo u baraz. Kodro ima iskustva u trenerskom poslu kolko ciro ima u malom prstu. Ne bi mi nigdje bili da je on ostao.

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 22 avg 2009, 12:26

ajde i vi i vas kodro!Ciro majstore
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 22 avg 2009, 13:03

amir je napisao/la:Jeli to Ciro vama nevalja sto ima rezultate, sto ima odlicnu reprezentaciju, sto smo drugi u grupi sa odlicnim sansama da tu budemo do kraja kvalifikacija i izborimo baraz, sto je napravio odlicnu amosferu, sto smo napredovali na FIFA rang listi, sto nas cijene u svijetu fudbala, sto ga postuju igraci, sto je vratio navijace na stadion uz pomoc igracaJELI VAM NEVALJA RADI TOGA,
Vi pojedinci koji glumite kao neke strucnjake i patriote ili kao vi neki "BHFANATIKOSI" a niste nijedan clan BHfanatikosa, pogledajte i poslusajte utakmive reprezentacije i onda nesto pricajte o Ciri, dovoljno vam je da cujete skandiranje sa tribina CIRO, CIRO, CIRO i sve ce vam ce reci koliko navijaci vole CIru, ( nemojte samo reci da je to manjina kao sto znate reci, vi ste mala mala manjina koja govori protiv CIRE.
Ustvari vi ste veliki kontrasi, da Navijaci nevole CIru onda bi vi rekli Ciro je dobar, zaista smijesno.
Ovo sam napisao prije desetak dana i evo ponavljam jos jedanput za one kojima nevalja CIRO
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 22 avg 2009, 13:14

Ako nebudemo šampioni Svijeta, Ćiro je kriv... :lol:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 22 avg 2009, 13:17

Principatus je napisao/la:Zeljo do Groba. Dobro dosao nazad. :D

Pa covjece gdje si bio do sada, evo ja i pojedini ovdje vec smo razmisljali da napravimo peticiju i da sakupljamo glasove da se vratis u forum. Nije sala. Bez tebe je ovdje jednostavno bilo drugacije. Jednostavno mi je falio Jang za moj Jing. Pa bio sam kao Clyde bez Bonnie. Bili smo totalno ocajni, pa smo cak poceli sa diskusijama o fudbalu. :D

Pokusavali smo isto da nekako zakuhamo na ovoj temi, ali nekako iskra nije htijela da preskoci.

Da pocnemo:
Ti volis Ciru!
normalno da voli ciru,otkako sam na forumu skuzio sam da je ostri protivnik kodrine taktike i dan dans mu je drago sto je otkaz dobio
al nek si se ti ZELJO nama vratio
sad ce ovde sve ozivjet tvojim povratkom
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 22 avg 2009, 13:17

AYAN je napisao/la:Ako nebudemo šampioni Svijeta, Ćiro je kriv... :lol:
najbolji post ikada napisan, svaka cast
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 22 avg 2009, 13:19

pozdrav principatus...
ma jarane dobio trajni ban zbog cire...pa evo sad tek to sredio sa adminom

e sad da predjemo na stvar...

niko ne moze reci da Kodro sad ne bi bio drugi jer nije imao tu mogucnost, nije mogo ni pokusati...al ljudi moji igra koju pruza nasa reprezntacija nije na vrhunskom nivou, neko bljesne i tako padne go...razumijete, neko solo prodorom ili necim slicnim nesto uradi i padne go...a dok je Kodro bio selektor mi smo imalivise od igre, a pri tome nismo imali standardne igrace...e kad je Kodro bio selektor moze se desiti da nedobijes neku utakmicu, al kod cire ce se to desiti samo kad jednom krene, jer ne moze uvijek neko da ima inspiraciju...e tu je bggreska kod cire...al pokazace se i to ednom...pa cete se sami uvjertiti u to i pljuvacete po njemu...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 22 avg 2009, 13:25

ZELJO DO GROBA je napisao/la:pozdrav principatus...
ma jarane dobio trajni ban zbog cire...pa evo sad tek to sredio sa adminom

e sad da predjemo na stvar...

niko ne moze reci da Kodro sad ne bi bio drugi jer nije imao tu mogucnost, nije mogo ni pokusati...al ljudi moji igra koju pruza nasa reprezntacija nije na vrhunskom nivou, neko bljesne i tako padne go...razumijete, neko solo prodorom ili necim slicnim nesto uradi i padne go...a dok je Kodro bio selektor mi smo imalivise od igre, a pri tome nismo imali standardne igrace...e kad je Kodro bio selektor moze se desiti da nedobijes neku utakmicu, al kod cire ce se to desiti samo kad jednom krene, jer ne moze uvijek neko da ima inspiraciju...e tu je bggreska kod cire...al pokazace se i to ednom...pa cete se sami uvjertiti u to i pljuvacete po njemu...
jest to da on nije imao sanse da se pokaze al mu buraz nemoj davat da se dokazuje preko repke neceg najsvetijeg,a sad ja ne vidim nigdje pozitivnu stranu tog kad bi sad ciru neko smjenio u sred ciklusa i to nam jos dobro ide a imamo i dobar raspored do kraja i ako Bog da ove ostale utakmice dobit i onda preko baraza do tog neostavrenog sna SP
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.