Kako vi to sve užurbano pratite i već se pripremate

Zamparini smijenio Mangiu, novi trener Palerma Bertolo Mutti.
Bilo je i vrijeme

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Ako pobjedite Milan i Lazio sa kojim igrate u skoro vrijeme, imate sansu da budete u LP. Da li ce se to desiti, realno, tesko je ocekivati...Yuto je napisao/la:Pricas o realnim komentarima a velis da je Inter imao pomoc sudija u zadnjim kolima ?
Ovdje se ja povlacim,zivi u svom svijetu u kojem su sudije pomogle Interu
A neces dozivjet da Intera gledas uz Sasu i Adisa,ne brigaj
Tip je ludOxygen je napisao/la:Bortolo Mutti će biti petnaesti trener u eri Zamparinija,a predsjednik je 9 godina
Mora da je zima na -10 ?Yuto je napisao/la:Vi ste (juventusovci) do jucer spominjali Seriu B tako da vase misljenje i nije relevatno...
Ma bice jos veci minus, trenutno im klima pogoduje jer se nalaze u podrucju povoljnih klimatskih prilika( Parma, Siena, Cezena...), Ocekuje se veci minus za koje kolo, a nece ih ni ugrijati svi ruski derivati...Buddy1 je napisao/la:Mora da je zima na -10 ?Yuto je napisao/la:Vi ste (juventusovci) do jucer spominjali Seriu B tako da vase misljenje i nije relevatno...
Zamaprini jedan jediniBianconeri1988 je napisao/la:Nisam znao da OBN nije otkupio prava i za sljedeću sezonu EL![]()
Kako vi to sve užurbano pratite i već se pripremate
Zamparini smijenio Mangiu, novi trener Palerma Bertolo Mutti.
Bilo je i vrijeme
Yuto je napisao/la:Pricas o realnim komentarima a velis da je Inter imao pomoc sudija u zadnjim kolima ?
Ovdje se ja povlacim,zivi u svom svijetu u kojem su sudije pomogle Interu
A neces dozivjet da Intera gledas uz Sasu i Adisa,ne brigaj
npr?napoli,novara,milan(superkup),roma,bologna,palermo,,,?Bianconeri1988 je napisao/la:Spominjali bi mi nju i danas da niste imali pomoć sudija u ovih posljednjih par utakmica...
vi to nesto samo smanjujete,svako kolo jbtBuddy1 je napisao/la: Mora da je zima na -10 ?
možda zato što je bilo kontakta, ipak je golman koljenom zakačio boatenga a ovaj teatralno pao iako je očito mogao nastaviti trčati.Bianconeri1988 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da Boateng nije kažnjen za onu simulaciju barem jednu utakmicu.
Sutra treba igrati na kladionici da će biti penal za Milan, kvota oko 5,00 sigurno prolazi
Oprosti, na to sam zaboravio, nek' si me napomenuo, znao sam da je spisak utakmica duži, nikakva novost.adointer je napisao/la:
npr?napoli,novara,milan(superkup),roma,bologna,palermo,,,?
baresi#6 je napisao/la:ja tvrdim da sudije navlače za juventus i inter a ne za milan, ne znam u šta ti gledaš![]()
koliko je samo sudijskih odluka zadnju sezonu dvije išlo u korist juventusa. dovoljno je pogledati ovu sezonu i onda se pitate zašto juventus još nema poraza u ligi?
bez pomoci sudija tesko da se moze u Italiji napravit - 18 kao sto sto ste vi radili prosle, ofsajdi kao autobusadointer je napisao/la:npr?napoli,novara,milan(superkup),roma,bologna,palermo,,,?Bianconeri1988 je napisao/la:Spominjali bi mi nju i danas da niste imali pomoć sudija u ovih posljednjih par utakmica...
vi to nesto samo smanjujete,svako kolo jbtBuddy1 je napisao/la: Mora da je zima na -10 ?![]()
bas me zanima hocete li napravit kao mi prosle sezone -18
Budi objektivan, jest' bila poneka greska ali puno vise je bilo na stetu juventusa pogotovo Intera....a jarane mnogo su sudije pomogle milanu do sada....baresi#6 je napisao/la:ja tvrdim da sudije navlače za juventus i inter a ne za milan, ne znam u šta ti gledaš![]()
koliko je samo sudijskih odluka zadnju sezonu dvije išlo u korist juventusa. dovoljno je pogledati ovu sezonu i onda se pitate zašto juventus još nema poraza u ligi?
Daj nam navedi te sudijske greške koje su išle u korist Juventusa, jer ja ih nisam uočio (znači koje su utjecale direktno na rezultat)baresi#6 je napisao/la:ja tvrdim da sudije navlače za juventus i inter a ne za milan, ne znam u šta ti gledaš![]()
I tvoj BBilan je izbačen 80-tih, osuđen je za namještanje i 2006. blažom kaznom, a ti mi došao pričati o namještanju Juventusa, opet ironijabaresi#6 je napisao/la:koliko znam rubentus je zadnji bio seriji b radi namještanja a moggi u pržunu, ništa se promijenilo nije. i sad sudije moraju uvijek navlačiti za juventus to su činjenice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.