Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
- senad_flamin
- Kontakt:
Re: Facebook ;)
Mislim da se program zove RealPlayer , mozes skinuti bilo koji video sa bilo koje stranice, samo misom predjes preko njega i pojavi se opcija za skidanje tog video clipa !Nimla_RZ je napisao/la:Jel se nekako može downloadat nečiji video s fejsa?!
-RIVALDO-
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Taj je kod mene , fercera besprijekorno , topla preporuka svima da ga skinusenad_flamin je napisao/la:Mislim da se program zove RealPlayer , mozes skinuti bilo koji video sa bilo koje stranice, samo misom predjes preko njega i pojavi se opcija za skidanje tog video clipa !Nimla_RZ je napisao/la:Jel se nekako može downloadat nečiji video s fejsa?!
ma normala nije lošeinsider je napisao/la:Ko što gledam bliži se i dan kad će meni doći, a onda se idemo oprostiti od te šugave društvene mreže. Kad se sjetim sreće i zadovoljstva sa MIRC-om, MSN-om, prvi mailovi...hordas'87 je napisao/la:timeline
Kako maknuti timeline ljudi ? Ono je rinaka prava
- badblueboylivno
- Kontakt:
ja necu dobiti timeline do marta 100%
(hvala Bogu)....vidio sam da u raje poooooodavno ima, kad budes na naslovnici, pa ono sa desne strane kad neko nekome nesto lajkuje ili komentarise, a kod mene to jos nije ni na vidiku
tako da, nacekat ce se timeline dok dodje na moj profil 
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- badblueboylivno
- Kontakt:
Misli li ovaj Kurcenberg popravljat ista
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Ne znam za tebe , ali ja cu ga sigurno nekom dati , dobiti necubadblueboylivno je napisao/la:Nikako. Svi će ga dobiti do 24.12.
znaci, ipak ces ga dati nekome, a ne nekoj....cccc....HZ_ilidzaa je napisao/la:Ne znam za tebe , ali ja cu ga sigurno nekom dati , dobiti necubadblueboylivno je napisao/la:Nikako. Svi će ga dobiti do 24.12.
@badbluelivno ako bude islo po redoslijedu kako je sve i do sad, nece timeline zadugo doc do mene...nema se tu sta ko pitat...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Pa uživajte u novoj tehnologiji kažu meni neki uče pola dana sve nešto čudno,novo.Čujem svima zbrka nastala.
- badblueboylivno
- Kontakt:
HZ_ilidzaa je napisao/la: Ne znam za tebe , ali ja cu ga sigurno nekom dati , dobiti necu
A dobro, pročitah negdje da timeline dolazi svima do 24.12. Ali vidjet ćemo.Limuntos je napisao/la:@badbluelivno ako bude islo po redoslijedu kako je sve i do sad, nece timeline zadugo doc do mene...nema se tu sta ko pitat...
Uglavnom, svi ćemo morati prijeći na to, kad tad.
Hayley <3
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Limuntos je napisao/la:znaci, ipak ces ga dati nekome, a ne nekoj....cccc....HZ_ilidzaa je napisao/la:Ne znam za tebe , ali ja cu ga sigurno nekom dati , dobiti necubadblueboylivno je napisao/la:Nikako. Svi će ga dobiti do 24.12.
@badbluelivno ako bude islo po redoslijedu kako je sve i do sad, nece timeline zadugo doc do mene...nema se tu sta ko pitat...
hej znal iko kako se citaju nekom poruke 
Na fejsu mi se počele javljati neke reklame, al piše ads not by facebook... Ne znam jesam li ja to instalirao, može biti svašta, al kako da ih sklonim 
Čelik Zenica 1945
- harebianconero
- Kontakt:

Ako su mala slova otvorite u drugom prozoru i drzite CTRL i kuglicu pomjerajte prema gore
PS ovo se meni maloprije javio jedan lik...
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
hahaha koji je taj emir kardic kreten
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jos farbao crnim nebi li sakrio tko je i skim se dopisuje i na kraju na dnu izostavi prefarbati
dobar
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Nemanja99 i 79 gostiju.