Pukki

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Poludio, nego sta. Bori se za novi ugovor ili se reklamira.legenda reala je napisao/la:Šta je ovo kralj poludio ???
Dajte da vidim te golove
Ma zajebi to, kakvo deranje.Pale_Companion je napisao/la:deremo guzove, slijedeći će bayern da nastrada
geronimo je napisao/la:Ma zajebi to, kakvo deranje.Pale_Companion je napisao/la:deremo guzove, slijedeći će bayern da nastrada![]()
Brine me povreda Reusa, mada je rekao da misli da je sve u redu.
Sutra ce se znati vise, onako nesto mi ne lici/sluti na dobro.
Koliko znam Reus želi napraviti iskorak u svojoj karijeri a bolje destinacije nema od Bayerna.HzBvB je napisao/la:geronimo je napisao/la:Ma zajebi to, kakvo deranje.Pale_Companion je napisao/la:deremo guzove, slijedeći će bayern da nastrada![]()
Brine me povreda Reusa, mada je rekao da misli da je sve u redu.
Sutra ce se znati vise, onako nesto mi ne lici/sluti na dobro.Ja ne znam zasto se Bavarci sikiraju za povredu BvB-inog igraca
![]()
Kaj vam je, za kaj jos brijete da ce zaigrat u crvenom dresu
![]()
![]()
Ma nista labavo. Bez janjetine u Donjoj Jablanici mi ne's pobjeci.geronimo je napisao/la:I ja sto sam rekao to cu ispuniti. Na ljeto aBd kada krenem put Capljine negdje te usput pokupim i maznemo jednu s nogu.![]()
E stvarno si neozbiljan kad misliš da ima i trunkica nade da će Reus završit kod vasHzBvB je napisao/la:
Ja ne znam zasto se Bavarci sikiraju za povredu BvB-inog igraca
![]()
![]()
![]()
See you soon my friend !!!effe_sa je napisao/la:E stvarno si neozbiljan kad misliš da ima i trunkica nade da će Reus završit kod vasHzBvB je napisao/la:
Ja ne znam zasto se Bavarci sikiraju za povredu BvB-inog igraca
![]()
![]()
![]()
![]()
Imali ste i vi prije više zelenbača, pa ste nam u tome puno bolje parirali, ali niste znali ih čuvat....Lako ste ih pročerdaliHzBvB je napisao/la:
See you soon my friend !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ali Munchen nije njegov DOM ...i on nije navijac Bayern-a vec BvB...![]()
Na BvB upravi je samo da se s njim dogovori...jer se Gladbach ne pita nista kad se ponudi 18milki
Ali vidjet cemo mozda opet zelebaci odluce nebi im bilo prvi puta![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.