Armenija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Armenija-BiH/BiH-Turska
Kaze MISIMOVIC u jucerasnjem sportu na pitanje kako do tri boda protiv Armenije:
Odgovor: Kao i do sada, napadom i golovima. Među tri smo najefikasnije reprezentacije u Evropi. Zar se trebamo pribojavati meca sa Armenijom ? JA SE NEBOJIM - Kaze nas reprezentativac MISIMOVIC ZVJEZDAN, neka nam ga Bog cuva
Odgovor: Kao i do sada, napadom i golovima. Među tri smo najefikasnije reprezentacije u Evropi. Zar se trebamo pribojavati meca sa Armenijom ? JA SE NEBOJIM - Kaze nas reprezentativac MISIMOVIC ZVJEZDAN, neka nam ga Bog cuva
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
a bgm previse se boje Armenije al ajd neka ozbiljnije ce je shvatiti ...
al oni su rangu sa Lihtestajnom, San Marinom, Andorom ... otkad se BiH boji takvih reprezentacija
al oni su rangu sa Lihtestajnom, San Marinom, Andorom ... otkad se BiH boji takvih reprezentacija

Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
Otkad smo izgubili od Rijeke,Irana..._BooS_ je napisao/la:a bgm previse se boje Armenije al ajd neka ozbiljnije ce je shvatiti ...

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Ili odkada smo u proslim kvalifikacijama u dvomecu sa Moldavijom osvojili jedan bodtanzla je napisao/la:Otkad smo izgubili od Rijeke,Irana..._BooS_ je napisao/la:a bgm previse se boje Armenije al ajd neka ozbiljnije ce je shvatiti ...

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Skontajte, da smo i sa Omanom za malo Omahnuli... Pa zato OPREZ!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
od Irana smo uvijek gubili a to sto se tice Moldavije, mislim da smo sad drugacija reprezentacija, sada je Ciro dodao to nesto, to da ne gubimo bodove protiv tih slabih, jer tu se kvalifikacije odlucuju, uvijek nama trebaju ti bodovi sto izgubimo protiv autsajdera, ali sada ih ne gubimo sto je odlicno
ma ja mislim da ce u Armeniji to biti glatko 0-3 , ko da gledam .... ali protiv Turske ce biti prava tekma ...

ma ja mislim da ce u Armeniji to biti glatko 0-3 , ko da gledam .... ali protiv Turske ce biti prava tekma ...

Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
-
- Kontakt:
koga mlijeko opece i u jogurt puse!!
malo opreza nije nikad nikom naskodilo!

malo opreza nije nikad nikom naskodilo!
raznjet cemo i jedne i druge_BooS_ je napisao/la:od Irana smo uvijek gubili a to sto se tice Moldavije, mislim da smo sad drugacija reprezentacija, sada je Ciro dodao to nesto, to da ne gubimo bodove protiv tih slabih, jer tu se kvalifikacije odlucuju, uvijek nama trebaju ti bodovi sto izgubimo protiv autsajdera, ali sada ih ne gubimo sto je odlicno![]()
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Turci prodjose kroz Ukrajince, gledam im sastav, koja ce to tekma da bude, historijska._BooS_ je napisao/la:od Irana smo uvijek gubili a to sto se tice Moldavije, mislim da smo sad drugacija reprezentacija, sada je Ciro dodao to nesto, to da ne gubimo bodove protiv tih slabih, jer tu se kvalifikacije odlucuju, uvijek nama trebaju ti bodovi sto izgubimo protiv autsajdera, ali sada ih ne gubimo sto je odlicno![]()
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
bogami se ne trebate brinuti, 100% osvajamo sva tri boda...
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Hocemo da idemo na SP ali strahujemo od nekih amatera kao sto su Armenci. 

Ako budemo tako razmisljali, SP cemo gledati na televiziji..Tarik14 je napisao/la:Hocemo da idemo na SP ali strahujemo od nekih amatera kao sto su Armenci.
Niko nije rekao da strahujemo od Armenaca (koji usput,nisu amateri), nego ih respektujemo. Ako odemo tamo nadmeni i ubijedjeni u to da cemo ih razvaliti, onda vrlo vjerovatno necemo..
Ja se takodjer nadam i ocekujem pobjedu, ali poucen ranijim iskustvima (i ovom zadnjom tekmom vs. Irana) ne vjerujem da ce biti bas toliko lahko kao sto ocekujete.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- el-fighter
- Kontakt:
amir je napisao/la:Kaze MISIMOVIC u jucerasnjem sportu na pitanje kako do tri boda protiv Armenije:
Pa normalno da se neboji tekme protiv Armenije kad neće igrati

Svakog protivnika treba poštovati i imati respekt. Armenija je u istom rangu sa Omanom, Uzbekistanom, a svi znamo kako smo igrali protiv tih repki. Lopta je okrugla i nikada se nemože reći dali ćemo pobijediti ili izgubiti.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
**** je nas mentalitet. Daj bože, da protiv Turske i bod osvojimo. Ko da gledam da čemo u zadnjim sekundama izgubiti kao i uvijek. koliko smo samo golova dobili na samom kraju samo bog zna.........
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
ma sa 4boda iz ove dvije tekme i mirna Bosna 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ja iskreno mislim da je Armenija mnogo bitnija od Turske. Jer ja ocekujem da ce Turci kuci dobiti Estoniju, a mi aBd kad dobije Armeniju oni znaju da su pod vecim pritiskom jer imaju jos Belgiju u gostima, a mi Estoniju, i u Zenici ce morati igrati otvoreno, a za ostalo ce se pobrinuti Miske s dubinskim loptama koje ce Dzeko i Ibisevic smjestiti tamo gdje im ja mjesto. Dalje sam razmisljao mozda je dobro sto je Ciro pozvao Hrgovica, tako Salihovic moze igrati blize protivnickom golu i tada imamo neku sirinu u napadu. Ja bih izveo sljedecu formaciju u Armeniji:
-------------------------------Begovic----------------------------------------
--------------Spahic--------Nadarevic----------Mravac/Pandza-----------
Jahic-----------------------------------------------------------------Hrgovic
-------------------Bajramovic---------Rahimic------------------------------
-----------------Pjanic----------------------Salihovic------------------------
-----------------Dzeko-----------------------Ibisevic------------------------
A protiv Truske bi igrao ovako
-----------------------------------Hasagic/Begovic-------------------------------------
-----------------Spahic--------------Nadarevic--------------Mravac/Pandza---------
Jahic----------------------------------------------------------------------------Salihovic
----------------------------------------Rahimic-------------------------------------------
---------------Bajramovic----------------------------------Muratovic/Ibricic----------
---------------------------------------Misimovic------------------------------------------
-----------------------------------------Dzeko---------------------------------------------
SS tim sto bi Bajramovic i Muratovic/Ibircic vise bili zaduzeni za odbranu nego za napad i protiv njih bi jednostavno se zatvorio i igrao na kontre jer se oni kad tad moraju otvoriti.
-------------------------------Begovic----------------------------------------
--------------Spahic--------Nadarevic----------Mravac/Pandza-----------
Jahic-----------------------------------------------------------------Hrgovic
-------------------Bajramovic---------Rahimic------------------------------
-----------------Pjanic----------------------Salihovic------------------------
-----------------Dzeko-----------------------Ibisevic------------------------
A protiv Truske bi igrao ovako
-----------------------------------Hasagic/Begovic-------------------------------------
-----------------Spahic--------------Nadarevic--------------Mravac/Pandza---------
Jahic----------------------------------------------------------------------------Salihovic
----------------------------------------Rahimic-------------------------------------------
---------------Bajramovic----------------------------------Muratovic/Ibricic----------
---------------------------------------Misimovic------------------------------------------
-----------------------------------------Dzeko---------------------------------------------
SS tim sto bi Bajramovic i Muratovic/Ibircic vise bili zaduzeni za odbranu nego za napad i protiv njih bi jednostavno se zatvorio i igrao na kontre jer se oni kad tad moraju otvoriti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Slazem se sa obje formacije ... pogotovo ovom protiv Turske , tu bi ja izabrao Muratovica, u Istanbulu smo vidjeli da se ne mozemo tehnicki nositi sa Turcima u veznom redu, a ovim razbijacima/trkacima bi sigurno pomrsili Turcima gozbu u Zenici...
- Žil Kretenie
- Kontakt:
Armeniju mozda i dobijemo, ali Turke nikada!
Vise nema lakih bodova, a i Džeko nije onaj od druge polusezone. Nema Misimovića, a rahljo Hrgović je opet tu.
Ljudi, uozbiljite se dok jos nije kasno. Turska ce da nas podere ko novinu.
Vise nema lakih bodova, a i Džeko nije onaj od druge polusezone. Nema Misimovića, a rahljo Hrgović je opet tu.
Kahva, Kava, Kafa!
Dzeko nije onaj ? De se ti uozbilji covjek igra odlicno, 2 gola Iranu , pogodio i za Wfl zadnje kolo.Žil Kretenie je napisao/la:Armeniju mozda i dobijemo, ali Turke nikada!
Misimovic ce biti protiv Turske za tvoju informaciju.
A da ce biti protiv Turske tesko, to stoji.
- Johnny Štulić
- Kontakt:
Armeniju bi trebali dobiti, ako ne, onda i nismo za veliko takmičenje! Belgija bi morala dobiti turke, inače će završiti u petoj jakosnoj skupini i više se nikad neće plasirati na svjetsko. ako turci izgube, oni nemaju šansi. Valjda će i nas Bog pogledati, pa da se i mi negdje plasiramo.
Navijati za sarajevo je stvar geografije, a za ŽELJU stvar filozofije!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.