SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Yahoo SS.BA liga - 2. sezona
Pa neću ti valjda ponuditi Paula, Gasola i Grangera. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
pa ako te ne mrziMonolog je napisao/la:Pa neću ti valjda ponuditi Paula, Gasola i Grangera.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
Onda bi mi vjerovatno pao prosjek asistencija na 5 po danuMonolog je napisao/la:Ja sam poslao samo jednu ponudu i to @admiru.![]()
S. Jackson (Milwaukee) = Kyrie Irving (Cleveland)
nema potpisa
T-Mače što si ukinuo onu ponudu prihvatio bih Lovea i one igračiće jbt
Hoćeš sad isti trade
Love,RJ,Brooks za Tonya i Gaya
Hoćeš sad isti trade
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sto si odbio moj trejd ?LBJ MVP je napisao/la:T-Mače što si ukinuo onu ponudu prihvatio bih Lovea i one igračiće jbt![]()
Hoćeš sad isti trade![]()
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Što si ti moju prvu ponudu odbioBIHfan je napisao/la:Sto si odbio moj trejd ?LBJ MVP je napisao/la:T-Mače što si ukinuo onu ponudu prihvatio bih Lovea i one igračiće jbt![]()
Majestic poslao sam ponudu D-Will za Gaya i Okafora ti si na potezu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Eto druga ponuda, Brooks ce biti da ga uzmes kao FA sutra jer sam ga zamjenio za Arenasa, ali i ova sto ti saljem nije losa, u svakom slucaju dobijas Love-aLBJ MVP je napisao/la:T-Mače što si ukinuo onu ponudu prihvatio bih Lovea i one igračiće jbt![]()
Ipak sam se predomislio, jbg. kad razmislim necu nista moci sa ovim mojim bekovima, imao bi (3pts. st, pts i asist) protiv svakog ali bi u ostalim sranjima gubio, ajd ti ponudi pa cu pogledati
i ja bi se ukljuci al nemam pojma kako se igra nisam nikad i dali ima jos mjesta u ligi
, pa ako moze neko objasnjenje ...
Nikako da se nađemo evo i ja sam solidnu ponudu poslaoedo3majka je napisao/la:Eto druga ponuda, Brooks ce biti da ga uzmes kao FA sutra jer sam ga zamjenio za Arenasa, ali i ova sto ti saljem nije losa, u svakom slucaju dobijas Love-aLBJ MVP je napisao/la:T-Mače što si ukinuo onu ponudu prihvatio bih Lovea i one igračiće jbt![]()
Nisi, de ponovoLBJ MVP je napisao/la:Nikako da se nađemo evo i ja sam solidnu ponudu poslaoedo3majka je napisao/la:Eto druga ponuda, Brooks ce biti da ga uzmes kao FA sutra jer sam ga zamjenio za Arenasa, ali i ova sto ti saljem nije losa, u svakom slucaju dobijas Love-aLBJ MVP je napisao/la:T-Mače što si ukinuo onu ponudu prihvatio bih Lovea i one igračiće jbt![]()
ne znam sto izbaci Arona Brooksa lik daje asistencije i poene... ja ga uzeo kao FA svakako mi fale asistencije...ev sve mi se cini da sam rijesio sve osim C
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
LBJ poslao sam ti drugu ponudu.
Ma Brooks je nesiguran, nece imati mjesta pored Nasha
Ma Brooks je nesiguran, nece imati mjesta pored Nasha
Brooks igra u kini:) i verovatno ga mane do kraja sezone:)Rule_hz je napisao/la:ne znam sto izbaci Arona Brooksa lik daje asistencije i poene... ja ga uzeo kao FA svakako mi fale asistencije...ev sve mi se cini da sam rijesio sve osim C
Jel ima neko za moju fantaziju raspolozen:) da mu objasnim kako se igra:)
Tesko jer svima je dvije lige previse i izgubi draz igranja po mom misljenju.Melo21 je napisao/la:Brooks igra u kini:) i verovatno ga mane do kraja sezone:)Rule_hz je napisao/la:ne znam sto izbaci Arona Brooksa lik daje asistencije i poene... ja ga uzeo kao FA svakako mi fale asistencije...ev sve mi se cini da sam rijesio sve osim C
Jel ima neko za moju fantaziju raspolozen:) da mu objasnim kako se igra:)
Joj šta ću sve dat za Lovea
Evo poslao sam ti opet ponudu ne treba Augustine mada ni onako ne bi ništa izgubio 
Eto moje zadnje kontra ponude, ipak je ovaj Love zivotinja, nije dzaba najvise biran kao prvi pick, prije svih zvijezdaLBJ MVP je napisao/la:Joj šta ću sve dat za LoveaEvo poslao sam ti opet ponudu ne treba Augustine mada ni onako ne bi ništa izgubio
Evo dajem ti sve što tražiš čak i uzimam Reggija,al daj mi Augustina jbtedo3majka je napisao/la:Eto moje zadnje kontra ponude, ipak je ovaj Love zivotinja, nije dzaba najvise biran kao prvi pick, prije svih zvijezdaLBJ MVP je napisao/la:Joj šta ću sve dat za LoveaEvo poslao sam ti opet ponudu ne treba Augustine mada ni onako ne bi ništa izgubio
Update:Love on his way to Breza.The biggest trade of preseason
Kad dajem ovu zivotinju necu da se kajem, pa pogledaj sta radi covjek, jos ce biti jaci ove sezone siguran sam.LBJ MVP je napisao/la:Evo dajem ti sve što tražiš čak i uzimam Reggija,al daj mi Augustina jbtedo3majka je napisao/la:Eto moje zadnje kontra ponude, ipak je ovaj Love zivotinja, nije dzaba najvise biran kao prvi pick, prije svih zvijezdaLBJ MVP je napisao/la:Joj šta ću sve dat za LoveaEvo poslao sam ti opet ponudu ne treba Augustine mada ni onako ne bi ništa izgubio
![]()
Update:Love on his way to Breza.The biggest trade of preseason
Imaš Walla,Feltona,Augustina,Davisa jbt još dobijaš Parkera daj mi samojoš Augustina uz Loveaedo3majka je napisao/la: Kad dajem ovu zivotinju necu da se kajem, pa pogledaj sta radi covjek, jos ce biti jaci ove sezone siguran sam.![]()
![]()
evo ti kontra ponuda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.