Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

csh
Moderator
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la csh » 22 avg 2009, 13:33

Tema A.S. Roma spjena ovdje,slicno ce biti uradjeno sa svim neaktivnim temam!
AMAR OSIM!!!

hulle
Kontakt:

Post Postao/la hulle » 22 avg 2009, 14:04

napokon i talijani da pocnu..steta sto nema prenosa na bh tv stanicama al sta mozes....mora se nabijat sad racun na netu :D

tuga_sa_sjevera
Kontakt:

Post Postao/la tuga_sa_sjevera » 22 avg 2009, 14:06

Milan će teško pobijediti Sienu večeras. Huntelaar ne igra. A sinoć u Serie B odličan Torino, pa i Lecce. Svi ti izvještaji se mogu vidjeti na http://calcioitaliano.blog.hr/

esso
Kontakt:

Post Postao/la esso » 22 avg 2009, 14:07

hulle je napisao/la:napokon i talijani da pocnu..steta sto nema prenosa na bh tv stanicama al sta mozes....mora se nabijat sad racun na netu :D
e brate mozes mi reci gdje mogu na netu da pratim talijansku ligu daj mi par stranica hvala unaprijed :D :D :D :D

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 avg 2009, 14:09

Zbog Italijan neču sigurno nabijat limit na netu,nikad slabija;
Inter i Juventus daleko ispred ostalih,za ostala mjesta bori če se Roma,Napoli,Fiorentina,Genova možda Milan izbori Evropsku ligu :mrgreen:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 22 avg 2009, 14:10

esso je napisao/la:
hulle je napisao/la:napokon i talijani da pocnu..steta sto nema prenosa na bh tv stanicama al sta mozes....mora se nabijat sad racun na netu :D
e brate mozes mi reci gdje mogu na netu da pratim talijansku ligu daj mi par stranica hvala unaprijed :D :D :D :D
Ma imas sve na rojadirecta.com, tj imas po nekoliko linkova na kojim mozes gledati, uglavnom samo otvori stranicu pred tekmu i sve ce ti biti jasno...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

esso
Kontakt:

Post Postao/la esso » 22 avg 2009, 14:15

Genghis je napisao/la:
esso je napisao/la:
Ma imas sve na rojadirecta.com, tj imas po nekoliko linkova na kojim mozes gledati, uglavnom samo otvori stranicu pred tekmu i sve ce ti biti jasno...
hvala puno inace sam fan juventusa pa se nadam da cemo ove godine osvojiti prvenstvo :D

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 22 avg 2009, 15:31

L'Avvocato je napisao/la:
el-fighter je napisao/la: Vjerovatno je mislio na onu sezonu kad ste ispali iz lige zbog namještanja.
Genghis je napisao/la: Juventus je zbog toga letio u drugu ligu ... gdje ti zivis care...
Rz88 je napisao/la: Mislim na onu sezonu kada ste izbačeni u Seria B. Ne valja odmah tako nazivati druge osobe.....
omg ... da smo namještali bilo bi dokaza ... bilo bi utakmica koje smo namjestili barem u dokazima tužitelja FIGC-a , međutim ništa od toga nema a glavni dokazi zbog kojeg su nas izbacili su bile neke švicarske kartice kod određenih sudija koje im je dao bivši predsjednik Luciano Moggi ... a pazi sad scene , prije dva mjeseca lika su oslobodili svih optužbi i eno ga sad u Bolonji kao glavni savjetnik za transfere ccccccc

Znači u kompletnom procesu niti jedan jedini video dokaz nije iznešen koji bi dokazao postojanje tih namještanja.

Sad garant kontate pa kako ste osuđeni majku muzkad nema dokaza ??? pa fino ... Vrhovni sudija FIGC-a je Morattijeva marioneta (tj. direktor je kompanije čiji je vlasnik upravo Massimo Moratti) a sam Moratti je , haman, najbogatiji čovjek u Italiji jer kontroliše kompletne naftne rezerve te države.

Lik u maloj šaci ima skoro cijelu državu ... ha čak je i Berlusconi za njega mala maca.

Pa jbt. i Zvonimir Boban je rekao da je sve to namješteno samo da se sruši najveći klub u Italiji (a razloga je mali milion ... od nezainteresovanosti stranih ulagača zbog dominacije jednog kluba , ne posjećenosti na tribinama preko ljubomore najjačih ljudi u svim većim klubovima pa sve do Morattijevih miliona koje je uložio u inter tokom protekle decenije)

I šta možete reći na sve titule koje je Juve osvajao ... da su i one namještene ... čak i one u evropskim takmičenjima (LP-a, Kup UEFA, Kup Kupova) ili Interkontinentalni kup ?

ma da ... sve Juve namjestio pfffff

A šta je za to vrijeme postizao inter jbt ?? sa najjačim pojačanjima nisu mogli ništa jer su uvijek bili miševi ... eto i nakon calciopolija osvojili su u italiji sve (jer nije bilo konkurencije) ali u evropi ne mogu prismrditi jačim klubovima ... Juve se vratio i opet može puknuti bilo koga ... jel to mi opet namještamo ???? ja ba garant. :roll:

Uglavnom, poenta je da smijem da vas nazovem amaterima jer pojma nemate o čemu pričate .... najlakše je reći eto namještali su , nisu džabe izbačeni a veze s vezom nemate o čemu se radi.
31 od 38 utakmica su namjestene, pa dokazano u tom procesu ... nisam ja bio tuzitelj da ti saljem materijalne dokaze, covjece ti si bolestan...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 22 avg 2009, 16:25

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 76367.aspx nista od sneijdera izgleda :) steta za nerazzurre
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 22 avg 2009, 16:37

Navijači Intera vikali Mourinhu da je budala

Talijansko nogometno prvenstvo još nije započelo, a Jose Mourinho je sakupio novi broj neprijatelja svog lika i dijela...

Trening Interove momčadi odlučilo je pohoditi oko 5000 navijača koji su se nemalo razočarali nakon što je portugalski strateg momčadi odlučio povesti svoje nogometaše na pomoćni trening, gdje navijači nisu mogli prisustvovati akciji.

Razjareni njegovom odlukom navijači su negodovanje odlučili izraziti zvižducima i povicima “budalo”.

Navodno Interov središnji trening teren nije u uporabi, samo problem je što o tome navijači nisu ništa znali.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 avg 2009, 19:09

Argentinac Nicolas Buridso(28)pršeao je u redove Rome,nakon što je označen viškom u svlačionici Intera brzo je našao novog posaldavca;
Samo neznam šta če Romi(Juan,Mexes) opet sjedit na klupi :roll:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

tuga_sa_sjevera
Kontakt:

Post Postao/la tuga_sa_sjevera » 23 avg 2009, 12:14

Burdisso će biti na pomoći Romi, siguran sam. Spalleti će to znati ukomponirati. Eto, i Leonardo će polako stići na svoje. Sinoć mu je bila slatka pobjeda, ali svejedno mislim da nije trener na duže staze. Inače, svi sastavi ekipa i najava 1. kola Serie A može se pogledati na http://calcioitaliano.blog.hr/

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 23 avg 2009, 16:59

inter ce osvajati onoliko kolko bude zelio, milan u krizi, juve poljuljan, ostali nisu dorasli scudetu
znaci, monotomija ili dosada se nastavlja...
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Nerko_Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Nerko_Juventino » 23 avg 2009, 19:03

armando je napisao/la:inter ce osvajati onoliko kolko bude zelio, milan u krizi, juve poljuljan, ostali nisu dorasli scudetu
znaci, monotomija ili dosada se nastavlja...
Udari sam sebe šakom.
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 avg 2009, 20:08

Inter odma kikso :oops: 1-1 vs Bari,Eto iz penala pogodio
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 23 avg 2009, 20:12

miky_hz je napisao/la:Inter odma kikso :oops: 1-1 vs Bari,Eto iz penala pogodio

:roll: protiv nekog barija remizirali :roll:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 avg 2009, 20:21

Pa kad Bari izjednaci, gledao sam vecinu tekme, i opet propustio gol....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 avg 2009, 20:31

Još mi nije jasno kako je Inter mogao da kiksa protiv Barija. Eto'o je zabio, jeste da je iz penala, ali opet gol je gol. Još jedna stvar mi nije jasna, pored toliko dobrih i kvalitetnih igrača oni dovode Mottu. Motta je po meni bezveze igrač i to je dokazao odnosno pokazao u Barceloni. Iako su sada kiksali ipak ostajem pri svojem mišljenju da će se voditi borba između Intera i Juventusa za Scudetto.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 avg 2009, 21:35

Neznam jesteli gledali Siena-Milan 1-2 ali Ronaldinho se uveliko vraca u staru formu,strasno odigrao utakmicu kod svake prilike njegova asistencija kod oba gola ucestovao ,skaricama zamalo pogodio

[youtube][/youtube]
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

tuga_sa_sjevera
Kontakt:

Post Postao/la tuga_sa_sjevera » 24 avg 2009, 00:04

Inter kiksao odmah, Juventus dosta siguran, Palermo spretno i sretno, Napoli sve ali samo ne to, Genoa u spektaklu dobila Romu, to je ukratko sažetak. A svi izvještaji već se mogu vidjeti na http://calcioitaliano.blog.hr/

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.