Goalgetter je napisao/la:U A-Ligi je jedna utakmica neodigrana:
Newcastle - Sevilla
Rok je do 00:00 h !
E goalgetter mislim da nema potrebe da stavljam u temu za ovu utakmicu sa Emir_Zenica,svi znamo da ga nema.
Moderator/ica: Padovan
Goalgetter je napisao/la:U A-Ligi je jedna utakmica neodigrana:
Newcastle - Sevilla
Rok je do 00:00 h !
Ja sam obrisao post, jer rok je bio sinoc do 00:00 da to postavis. Ja sam već bio odradio tabele tako da mi je žao.NK/RK Krivaja je napisao/la:Ccccc -.- Jutros ja ušao da postavim sliku tj dokaz da sam pitao arnesa kad može da odigra i on nije odgovorio jer sinoć nisam mogao. I sad gledam, nema posta, hajd nema veze
Čuo sam se sa njim, izgleda da nam odustaje od lige, bacio se u drugi biznissamir_tm87 je napisao/la:emir zenica
Zadnji put prijavljen/a:
19 dec 2011, 20:08
da znateee :DEMKEEEE
a znamjuventus 0244 je napisao/la:Čuo sam se sa njim, izgleda da nam odustaje od lige, bacio se u drugi biznissamir_tm87 je napisao/la:emir zenica
Zadnji put prijavljen/a:
19 dec 2011, 20:08
da znateee :DEMKEEEE
to znaci da moram igrat s njim u kupu?Goalgetter je napisao/la:KB-TM87 preuzima Marseille, i moci ce igrati od sljedeceg kola (4. kolo).
Sljedeci na listi cekanja su:
1. ReTry
2. Mesa_Dzeko
3. Plivadon
itd ......
Otkrivanje identiteta je kaznjivoZeka je napisao/la: Goalgetter ili Sabahudine,ko li je vec zaduzen za B ligu,mozemol mi(sto nemamo utakmicu sa Marseillom) odigrat sad ?
Jeste tokom sedmice odigrajte utakmicu u kupa!Bosniacum Lilium je napisao/la:
to znaci da moram igrat s njim kupa?
Goalgetter je napisao/la:Pesmasteru ide opomena zbog nesportskog ponasanja, a u prekinutoj sezoni je takodje izasao jednom u toku utakmice, tako da u slucaju jos jednog preksraja, bice suspendovan iz lige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.