Jel to onaj sto je slago koliko ima godina ?edo3majka je napisao/la: (Charlotte) novi rookie Bismack Biyombo,
NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Giallorossi
- Kontakt:
Re: NBA season 2011-2012
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Neam blage ali vidim da dijeli banane ko lud, pa reko da vidim imali veceras majmuna koji ce nalijetatiGiallorossi je napisao/la:Jel to onaj sto je slago koliko ima godina ?edo3majka je napisao/la: (Charlotte) novi rookie Bismack Biyombo,![]()
evo ko hoce da gleda http://www.lshunter.tv/index.php?option ... Itemid=327" onclick="window.open(this.href);return false;
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
- Donnie Darko
- Kontakt:
Po slikama koje sam vidio, i nije bas u zavidnoj formiedo3majka je napisao/la:Za koji trenutak pocinje Atlanta Hawks - Charlotte Bobcats
jedva cekamd a vidim u kakvoj je formi Tract McGrady a i ovaj njihov (Charlotte) novi rookie Bismack Biyombo, izgleda mi kao Amare u mladim danima
A moze Bismack izgledat i ko prime Jordan, ali...
Stojakovic se povukao.
http://espn.go.com/dallas/nba/story/_/i ... onship-run" onclick="window.open(this.href);return false;
http://espn.go.com/dallas/nba/story/_/i ... onship-run" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdje su ti navijaci Clippersa? Ocekujem u skorije vrijeme navalu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:Gdje su ti navijaci Clippersa? Ocekujem u skorije vrijeme navalu.
Nesto ste trebali
Thomas Müller - Fußballgott
don_burza je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Gdje su ti navijaci Clippersa? Ocekujem u skorije vrijeme navalu.
Nesto ste trebali
Ti si stari navijac Clippersa i tebe postujem. Prvi post si napisao upravo na temi Clippersa i prvi avatar je bio Griffin.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- adriano_leite
- Kontakt:
Izuzetno losi Clippersi, ekipa bez klupe, bez pravog trenera i sta sve ne, razvalila izuzetno jake i spremne na sve Lakerse u njihovom prvom okrsaju ove predsezone. 19 razlike, welcome to the lob city
.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
@bihfan
valja mi sad okrenuti na toronto ili minesotu
clippersi vise nisu slabi
Thomas Müller - Fußballgott
adriano_leite je napisao/la:Naravno da mrzim Lakerse, ja zbog njih ne mogu da spavam, imam more od njih, bla bla bla. Toliko ste umisljeni da mislite da svako brine za Lakersima, ali tebra boli mene rac za Lakersima, ono realno. Nikakvog ja razloga nemam da ih mrzim, samo mi je smijesno kakvu ekipu sada imate jer ste letjeli visoko pa se obilo o glavu. Podsjecate me na Real pa mi fkt. smijesno i moram malo da provociram.
Ocigledno ne mozes da spavas zbog Lakersa i brines vise o njima nego o ekipi za koju navijas. I namjerno to radis, ocekujuci reakcije onih koji vole te Lakerse.adriano_leite je napisao/la:Izuzetno losi Clippersi, ekipa bez klupe, bez pravog trenera i sta sve ne, razvalila izuzetno jake i spremne na sve Lakerse u njihovom prvom okrsaju ove predsezone. 19 razlike, welcome to the lob city.
Iskuliraj malo, nece ti skoditi.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
jose jesi ti kad cuo za ironiju?
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
don_burza je napisao/la:@bihfan
I Minnesota je jaka.
Eto sa adrianom bodri Cavse.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Naravno, i sam sam takav.BIHfan je napisao/la:jose jesi ti kad cuo za ironiju?
Ali ovdje se radi o kompleksima.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ono sto sam sinoc vidio od Clippersa me naprosto plasi... Hajde igra u reketu i brojni alley oop pasovi,to smo svi ocekivali,ali njihova igra na perimetru jednako dobro izgleda....
Sigurno je rano davati takve zakljucke,ali sam misljenja da su sinoc demantirani svi oni koji govore da imaju previse playeva.Billups odigrao odlicno na dvojci,nije se puno trosio u pick igri,pa je samim tim i njegov sut dosao do izrazaja...Mo sutirao fantasticno i pogadjao s lakocom trojke(sto mu je i specijalitet)ali su mu se u tome prikljucili i Foye i Cook,cak i Gomes,a sve je predvodio CP3...Jednostavno,cini mi se da u smislu talenta imaju sve kockice na mjestu...Jak centarski dvojac(i ofanzivno i defanzivno) iskusan play,te igrace koji mogu pogadjati sve izvana,ako se reket zatvori...
adriano_leite je napisao/la:Izuzetno losi Clippersi, ekipa bez klupe, bez pravog trenera i sta sve ne, razvalila izuzetno jake i spremne na sve Lakerse u njihovom prvom okrsaju ove predsezone. 19 razlike, welcome to the lob city.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Imam osjecaj da ce ove sezone Chris Paul biti MVP, nesto slicno kao Nash 2004/05.
- Giallorossi
- Kontakt:
Nekoliko novosti
:
The Denver Nuggets have agreed to a five-year deal with restricted free agent Arron Afflalo.( 43 milliona)
Grizzlies' Arthur out for season with torn Achilles tendon
McDyess set to retire after being waived by Spurs
Hawks sign ex-Bulls guard Pargo to help backcourt depth
The Denver Nuggets have agreed to a five-year deal with restricted free agent Arron Afflalo.( 43 milliona)
Grizzlies' Arthur out for season with torn Achilles tendon
McDyess set to retire after being waived by Spurs
Hawks sign ex-Bulls guard Pargo to help backcourt depth
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
sportklubNajdominantniji centar NBA lige Dvajt Hauard će u utorak biti trejdovan u Nju Džersi! Vest je preneo radio novinar iz Los Anđelesa Džon Ajrlend pozivajući se na pouzdane izvode.
Ajrlend je istakao da ga je isti izvor prošle godine imao tačnu informaciju da će Lebron Džejms i Kris Boš karijeru nastaviti u Majamiju.
Centar Magičnih je od čelnika kluba tražio trejd, ali su iz Orlanda nekoliko puta poručili da ne nameravaju da se odreknu najboljeg košarkaša i da neće razmatrati ponude za trejd.
Hauard je 2004. bio prvi pik kluba iz Floride na NBA draftu.
nema potpisa
jel neko vidio sliku trojca koji je otisao u Hornetse

ko da idu u zatvor...

ko da idu u zatvor...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.