Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ma nista...a vidjeo si da sam ja kasnije i bragu stavio tip 2 i rezultat...pogodio sam tip 2 a rezultat fulio...nikad braga od onih nije izgubila a ni nerijeseno igrala..nafrI82 je napisao/la:De nemogu da vjerujem da sam dobio na kladionici, Braga preokrenula pfhahaha, e svasta u basti Bozijoj hahai da, hvala @Pintol na onim cipranima
aa jos se cudom cudim hahaha, dobio, alaselamet...
Idi na http://www.****" onclick="window.open(this.href);return false; i imas na desnoj strani da promjenis datum, samo klikni i idi na sutrasnji datum .Adelin je napisao/la:Zna li neko stranicu gdje mogu vidjeti parove za sutra !!
http://www.soccerway.com/matches/2011/12/21/Adelin je napisao/la:Zna li neko stranicu gdje mogu vidjeti parove za sutra !!
Ma znam, gledao sam statistiku, ali me nebi cudilo da je tradicija prekinuta samo zato sto sam ih ja cekaopintol_TM87 je napisao/la:ma nista...a vidjeo si da sam ja kasnije i bragu stavio tip 2 i rezultat...pogodio sam tip 2 a rezultat fulio...nikad braga od onih nije izgubila a ni nerijeseno igrala..nafrI82 je napisao/la:De nemogu da vjerujem da sam dobio na kladionici, Braga preokrenula pfhahaha, e svasta u basti Bozijoj hahai da, hvala @Pintol na onim cipranima
e hwala !!Eric Cartman je napisao/la:http://www.soccerway.com/matches/2011/12/21/Adelin je napisao/la:Zna li neko stranicu gdje mogu vidjeti parove za sutra !!
Imas i kalendar desno ,tako da mozes birati i gledati koje ce se utakmice igrati narednih par mjeseci
valjda si i danas prepisao jer kako je krenulo sve prolazinafrI82 je napisao/la:Ma znam, gledao sam statistiku, ali me nebi cudilo da je tradicija prekinuta samo zato sto sam ih ja cekaopintol_TM87 je napisao/la:ma nista...a vidjeo si da sam ja kasnije i bragu stavio tip 2 i rezultat...pogodio sam tip 2 a rezultat fulio...nikad braga od onih nije izgubila a ni nerijeseno igrala..nafrI82 je napisao/la:De nemogu da vjerujem da sam dobio na kladionici, Braga preokrenula pfhahaha, e svasta u basti Bozijoj hahai da, hvala @Pintol na onim cipranima
sve u svemu, napokon se prekinuo crni niz
dobio si...bastiu sam i ja tamo predlozio...samo milan nisamnafrI82 je napisao/la:Skalica odradila posao na golove, jos Jesenice sto se tiche overa, od @Pintola se jos prepisala Sparta 1, pa da vidimo hehe, onda bi opet cekao svoje parove, Bastiu i Milanada vidimo hocel danas proguliti
Moguce da si i Bastiu predlozio, i po meni je bila zicer dana, a Milan ima idealnu priliku da zaposjedne na prvom mjestu, jer tesko da ce sutra Juve da uzme tricu iz Udine, pa sam zato isforsirao i Milanapintol_TM87 je napisao/la:dobio si...bastiu sam i ja tamo predlozio...samo milan nisamnafrI82 je napisao/la:Skalica odradila posao na golove, jos Jesenice sto se tiche overa, od @Pintola se jos prepisala Sparta 1, pa da vidimo hehe, onda bi opet cekao svoje parove, Bastiu i Milanada vidimo hocel danas proguliti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.