NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 dec 2011, 20:13

ma i ja mislim da iz afc west-a chargersi najvise zasluzuju po..igraju ''najnormalniji'' :lol: fudbal od svih ekipa iz ove divizije..i sinoc su odigrali dobru tekmu..al bi moglo bit da je prekasno..doduse nisu imali srece sa povredama na pocetku sezone, pa je vjerovatno i to uticalo na losija izdanja nego inace, riversa i drustva..
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 19 dec 2011, 20:36

Ma i ja bi volio da uđu u plejoff kad bi imao vjere da mogu do superbowla al sa turnerom to nemogu a ovako ako uđu i izgube rano ostace im isto osoblje i opet ovako u krug.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 19 dec 2011, 21:32

Zeljovac_1921 je napisao/la:@kad kako
Sutas li blackops?
Ne sutam Black Ops. Imam MW2, ali nisam igrao ima dosta mjeseci. Pikam samo na PS3.

Evo odlicna tacka na SNL (saturday night live), o tome kako Tebow pobjedjuje. jesam se ismijao :lol: :

[youtube][/youtube]
Postovanje treba zaraditi.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 19 dec 2011, 21:46

kad_kako je napisao/la:
Sutas li blackops?
Ne sutam Black Ops. Imam MW2, ali nisam igrao ima dosta mjeseci. Pikam samo na PS3.

Evo odlicna tacka na SNL (saturday night live), o tome kako Tebow pobjedjuje. jesam se ismijao :lol: :
Igro sam, bolji mi je blackops. Ma i ja to slabo, blackops, fifu i madden 12 jedino sto igram, i to samo online.

"everybody take a sit, chill out" :lol:

Big Ben izgleda starta veceras

P.S. " onclick="window.open(this.href);return false;
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 19 dec 2011, 22:09

kad_kako je napisao/la:
Sutas li blackops?

[youtube][/youtube]
genijalno :lol: ..''If i'm son of God than tom brady must be his nephew'' by Mr. Jesus Christ :lol: :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 19 dec 2011, 22:29

Zeljovac_1921 je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:
Sutas li blackops?

Igro sam, bolji mi je blackops. Ma i ja to slabo, blackops, fifu i madden 12 jedino sto igram, i to samo online.

"everybody take a sit, chill out" :lol:

Big Ben izgleda starta veceras

P.S. " onclick="window.open(this.href);return false;
Igrao sam i ja BO, ali na XBOX-u. Ja generalno nisam neki ljubitelj CoD serijala. Mislim, poigrat cu ja nju, ali mi brzo dojade male mape.

Ja pikam sve i svasta. Battlefield 3, Battlefield 1943, Bad Company 2, Uncharted 2, MMA, UFC i jos neke kad stignem. :D Mada, vecinu vremena, hajmo reci 80% provedem igrajuci BF3 online. malo sa ostalim Bosancima, sutam ostale Europljane. :mrgreen:

poigraj BF3, igrica je premocna. avioni, tenkovi, halikopteri, ma ima svega i svacega. :)

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 19 dec 2011, 22:42

kad_kako je napisao/la:
Igrao sam i ja BO, ali na XBOX-u. Ja generalno nisam neki ljubitelj CoD serijala. Mislim, poigrat cu ja nju, ali mi brzo dojade male mape.

Ja pikam sve i svasta. Battlefield 3, Battlefield 1943, Bad Company 2, Uncharted 2, MMA, UFC i jos neke kad stignem. :D Mada, vecinu vremena, hajmo reci 80% provedem igrajuci BF3 online. malo sa ostalim Bosancima, sutam ostale Europljane. :mrgreen:

poigraj BF3, igrica je premocna. avioni, tenkovi, halikopteri, ma ima svega i svacega. :)
Igro sam prvi dan kad je izasla, grafika joj razvaljuje, ali ne volim misije i to, a online igranje me nije nesto odusevilo, isto kao i MW3.
I ja blackops sutam s rajom, skupi nas se 5-6 Bosanaca odavde online, pa timski sutamo protiv Amera. Vise ono zajebancija nego samo igranje.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 19 dec 2011, 22:54

Zeljovac_1921 je napisao/la:
kad_kako je napisao/la:

Igro sam prvi dan kad je izasla, grafika joj razvaljuje, ali ne volim misije i to, a online igranje me nije nesto odusevilo, isto kao i MW3.
I ja blackops sutam s rajom, skupi nas se 5-6 Bosanaca odavde online, pa timski sutamo protiv Amera. Vise ono zajebancija nego samo igranje.
Ma zafrkancija neko sta ba. Ali usput isutamo malo ove iz zajednice.

Pa da je isto ... nebih se slozio. mape u BF3 su hajmo reci 20 puta vece. Nisam od onih koji su fan boy jedne ili druge igrice. meni licno se jednostavno vise svidja BF serijal od CoD. jedan od razloga sto sam prestao igrati CoD, je nevjerovatan broj hakera i cheatera koji su upropastili tu igricu za mene. neznam kako je na MW3 ili BO (BO kad sam igrao na XBOX, nije bilo nesto previse hakera), ali znam da kad sam igrao MW2, svaki drugi loby je bio hakovan. tako jednom ja udjem u jednu kahovanu partiju, i sad taj sto je koristio hack, je ostavio svima u partiji da isto mogu koristiti, ja pokusavajuci izadji iz te partije, otkljucam sve prestize, svo oruzje, sve ambleme. sto mi je odmah pokvarilo cejf do kraja, jer mi je to nekako i bio najdrazio dio CoD, da ganjas to sve ...

ako imas PS3, dodaj me. moj PSN ID je: Bosnian_Lord

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 19 dec 2011, 23:02

kad_kako je napisao/la:

Ma zafrkancija neko sta ba. Ali usput isutamo malo ove iz zajednice.

Pa da je isto ... nebih se slozio. mape u BF3 su hajmo reci 20 puta vece. Nisam od onih koji su fan boy jedne ili druge igrice. meni licno se jednostavno vise svidja BF serijal od CoD. jedan od razloga sto sam prestao igrati CoD, je nevjerovatan broj hakera i cheatera koji su upropastili tu igricu za mene. neznam kako je na MW3 ili BO (BO kad sam igrao na XBOX, nije bilo nesto previse hakera), ali znam da kad sam igrao MW2, svaki drugi loby je bio hakovan. tako jednom ja udjem u jednu kahovanu partiju, i sad taj sto je koristio hack, je ostavio svima u partiji da isto mogu koristiti, ja pokusavajuci izadji iz te partije, otkljucam sve prestize, svo oruzje, sve ambleme. sto mi je odmah pokvarilo cejf do kraja, jer mi je to nekako i bio najdrazio dio CoD, da ganjas to sve ...

ako imas PS3, dodaj me. moj PSN ID je: Bosnian_Lord
Nisam mislio da su iste igrice, nego me online igranje nije odusevilo, isto kao sto me ni na MW3 online nije odusevilo (2 metka mrtav). A Battlefield jeste dosta bolja od COD sto se grafike i svega tice, i vise je realna. Jedino online meni je blackops najbolji, mozda iz razloga sto sam naviko. A i vise volim manje mape, vise ubistava, zanimljivije, nego na vecim kad se svi skrivaju i cekaju da naidjes.
Dodat cu te, uzmi blackops pa da s nama lagano sutas. Nema hakovanja itd. svi serveri su zasticeni

P.S. poslo sam ti zahtjev

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 dec 2011, 01:49

Knoxu upitna karijera :(...u najmanju ruku njega ocekuje jako dug period oporavka..Conte je zavrsio svoju sezonu takodjer :(...ne mogu da vjerujem sta nam se desilo sve u ovoj sezoni...fakat razbiti one ekipe onako koje ce vjerovatno biti u playoffu i onda ti se desi ovo, tako da one koje si razbio kao sto je recimo Detroit odu u u playoff...ipak vise me brinu ove povrede, tako da playoff je manje bitan u ovom trenutku
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 20 dec 2011, 01:55

Ono sto se desilo Knoxu je stvarno,boze sacuvaj :cry: samo sto mu nije ledja prepolilo..

PS:Kad smo igrali juce, komentatorji govorili,da bi se mogo Cutler vratit protiv Packersa :? Valjda probo sa loptom na zagrijavanju pred utk. protiv Seattla kao ne osjeca jake bolove,dobro se osjecao,bar su tako komentatori rekli.. :)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 dec 2011, 02:47

ne treba nam Cutler ne treba forsirati i treba zijaniti obadvije tekme...istina mi sa dvije pobjede i po jednim porazom detroita i atlante , kao i Seattla idemo u playoff, ali ja ga zaista vise ne zelim, jer dosta je ovih povreda i nebi volio da dozivimo jos nesto gore, da izgubimo in Peppersa ili Urlachera...neka se ova sezona zavrsi mirno kraju sa obadva poraza , ali bez povreda ebes playoff, kad smo vec izgubili ono najbolje sto imamo u ekipi
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 20 dec 2011, 03:30

2 napada Steelers-a, 2 interceptions baci Big Ben.
Slab pocetak Steelersa, 3-0 vode 49ers.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 20 dec 2011, 06:10

Smith, sack masina.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 20 dec 2011, 06:43

Ben odigro katastrofalno, 4 turn over-a (3 interceptions i fumble). Ne znam ni sto je igro, ocigledno je da hramlje na nogu, i da se izbjegavao oslanjati na istu. Dzaba rizikiju tezu povredu.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 20 dec 2011, 17:47

Zeljovac_1921 je napisao/la:Ben odigro katastrofalno, 4 turn over-a (3 interceptions i fumble). Ne znam ni sto je igro, ocigledno je da hramlje na nogu, i da se izbjegavao oslanjati na istu. Dzaba rizikiju tezu povredu.
Vjerovatno zato sto im je ovo najvaznije tekme od zadnje 3, da su ovi uzeli mogli bi bez njeg razvalit ove Ramse i Browse i imat home field advantage, al' sad nece ni diviziju uzet...

Zao mi je zbog Knoxa, kaze komentator na Areni da mu nije samo karijera u pitanju, nego i neke zivotne funkcije, nisam vidio kako ga je udario, al' vjerovatno udarac u ledja nakon sto je skocio da ufati loptu...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 20 dec 2011, 18:18

Edin TM87 je napisao/la: Vjerovatno zato sto im je ovo najvaznije tekme od zadnje 3, da su ovi uzeli mogli bi bez njeg razvalit ove Ramse i Browse i imat home field advantage, al' sad nece ni diviziju uzet...

Zao mi je zbog Knoxa, kaze komentator na Areni da mu nije samo karijera u pitanju, nego i neke zivotne funkcije, nisam vidio kako ga je udario, al' vjerovatno udarac u ledja nakon sto je skocio da ufati loptu...
Ma ne znam brate, bolje im je da ga imaju spremnog u playoff-u, nego da se teze povrijedi ganjajuci bye week.
I meni je Knoxa zao, onakve povrijede zavrse karijeru, daj Boze da se 100% vrati, ali tesko.

[youtube][/youtube]

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 21 dec 2011, 00:07

Gledoh veceras PTI,kad javili,da bi trebo protiv Packersa poceti za Bearse Josh McCown :) Nek je i Smith shvatio vishe,da je koju utakmicu prije mozda bi bili josh u utrci za playoff...Vala nemoze biti gori ovaj od Haniea,bar se nadam :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 dec 2011, 17:25

kazu da ce Knoxu trebati 4 mjeseca oporavka, ali poslije toga niko ne garantuje dali ce moci igrati ili ne ...nadam se najboljem steta mlad reciver i zaista perspektivan ono sto je nama falilo dobili smo u njemu i Bennetu....sve je otislo po zlu za nas ovu sezonu u samo ovih zadnjih 4-5 utakmica :(...ma ja playoff i ne zelim da budem iskren mogu ga oni napraviti sa zadnje dvije pobjede, ali mene to nikako ne moze napraviti sretnim u ovom trenutku, kada znam da smo izgubili nasa 3 pa najbolja igraca u napadu.

Od kako se Cutler povrijedio j a sam se poceo klet u njega :)...pa tek sad vidim koliko samo znaci i koliko zapravo vrijedi...nema sad ni jednog ebenog kriticara sa NFL ili ESPN, kao i pojedinih igraca, koji ce ispravit one grube riijeci koje su izrekli protiv njega nakon one utkamice protiv Packersa....sa onakvom offense kakvu Bearsi imaju on je izvlacio vise od maksimuma, sto bi malo kojem QB uspjelo u takvom offensu.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 22 dec 2011, 00:36

SaltCityAttack je napisao/la:kazu da ce Knoxu trebati 4 mjeseca oporavka, ali poslije toga niko ne garantuje dali ce moci igrati ili ne ...nadam se najboljem steta mlad reciver i zaista perspektivan ono sto je nama falilo dobili smo u njemu i Bennetu....sve je otislo po zlu za nas ovu sezonu u samo ovih zadnjih 4-5 utakmica :(...ma ja playoff i ne zelim da budem iskren mogu ga oni napraviti sa zadnje dvije pobjede, ali mene to nikako ne moze napraviti sretnim u ovom trenutku, kada znam da smo izgubili nasa 3 pa najbolja igraca u napadu.

Od kako se Cutler povrijedio j a sam se poceo klet u njega :)...pa tek sad vidim koliko samo znaci i koliko zapravo vrijedi...nema sad ni jednog ebenog kriticara sa NFL ili ESPN, kao i pojedinih igraca, koji ce ispravit one grube riijeci koje su izrekli protiv njega nakon one utkamice protiv Packersa....sa onakvom offense kakvu Bearsi imaju on je izvlacio vise od maksimuma, sto bi malo kojem QB uspjelo u takvom offensu.
Ta vijest u vezi Knoxa ako je tacna,je fantasticna ! :) Ono je stvarno izgledalo brutalno..Da cemo mi pobjedit Packerse ? :shock: Brate bice dobro ako izgubimo sa 2 TD razlike samo,da se ne obrukamo...To sto si ti napiso u vezi,da imamo samo dva offense reicevera je apsolutno tacno! ;)

Moramo draftovati,jednog receivera i jednog OL igraca,to su nashe najkriticnije pozicije po meni..

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Galion i 1 gost.