Veliki derbi Sevilla - Barcelona, Valencia - Barcelona, Espanyol - Barcelona... Kako ljudi uvijek izvuku samo ono sto im odgovara...JuveSissoko je napisao/la:kazu spanska primera, veliki derbi Valencia-Real M, .... veliki derbi Sevila-Real M.... najava novog kola veliki derbi Barselona-Atl.Madrid .... moram da se nasmijem na spanske derbije, kad malo skontam i jedan jedini derbi spanske lige koji je ostao a to je Barselona-Real M vise nije derbi, pobijednik se zna kao i kod ovih gore navedenih.Iako mi je draga Primera pravo, to je postala liga BEZ DERBIJA
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Primera Division (Liga BBVA)
-
- Kontakt:
- JuveSissoko
- Kontakt:
slazem se, puno neizvjesnosti u utakmicama Barselone i Seville kad Barsa igra kod kuce, tako je neizvjesno gledati koliko ce Sevilla puta preci centar terena,te da li ce Valencia primit vise od 3 gola za jedno poluvrijeme.Kakva tek senzacija nastupi kad Sevila uzme bod kod kuce Barseloni a Real Madrid se stvarno namuci sa Sevilom i Valenciom jer im ne uspije uvalit 8 golova nego samo neizvjesnih 6Pavon je napisao/la:Veliki derbi Sevilla - Barcelona, Valencia - Barcelona, Espanyol - Barcelona... Kako ljudi uvijek izvuku samo ono sto im odgovara...JuveSissoko je napisao/la:kazu spanska primera, veliki derbi Valencia-Real M, .... veliki derbi Sevila-Real M.... najava novog kola veliki derbi Barselona-Atl.Madrid .... moram da se nasmijem na spanske derbije, kad malo skontam i jedan jedini derbi spanske lige koji je ostao a to je Barselona-Real M vise nije derbi, pobijednik se zna kao i kod ovih gore navedenih.Iako mi je draga Primera pravo, to je postala liga BEZ DERBIJA

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
JuveSsisoko,jel mislis da bi Totenham,Napoli,Werder pa cak i Juventus nesto puno bolje prolazili protiv Reala i Barcelone?Ja mislim da nebi,jel' to znaci da su lige iz kojih dolaze ti timovi nezanimljive?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
krivo mi je sto se moram sloziti sa tobom, al jbg, tako je...JuveSissoko je napisao/la:kazu spanska primera, veliki derbi Valencia-Real M, .... veliki derbi Sevila-Real M.... najava novog kola veliki derbi Barselona-Atl.Madrid .... moram da se nasmijem na spanske derbije, kad malo skontam i jedan jedini derbi spanske lige koji je ostao a to je Barselona-Real M vise nije derbi, pobijednik se zna kao i kod ovih gore navedenih.Iako mi je draga Primera pravo, to je postala liga BEZ DERBIJA
evo u poredjenju sa EPL-om, danas Chelsea zijani od Wigana, Manchester zna izgubiti bodove od nekih lijevih, Arsenal takodjer, o Liverpoolu u tom kontekstu ne zelim ni da pricam (oni su posebna tema, da igraju samo sa jacim, mozda bi i imali sanse za titulu), dalje City, ovo malo ih je krenulo, al nisam bas previse ubjedjen da ce ovako nastaviti...
mislim iskreno ako cemo gledati, ja navijam za Barcelonu, al spanska liga je u k, mislim manje vise se u svim ligama zna ko ce na kraju biti prvak, ili bar neka dva tri kluba koja ce se boriti za prvenstvo, pa tako i u Engleskoj, al bar ima te neke euforije sve do zadnjeg kola, mozes se nadati da ce rival kiksnuti na nekom malom, na zadnjem na tabeli, al u Spaniji nema toga...
jos gora stvar po svjetski fudbal je to sto je ova spanska liga druga po jacini u svijetu...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- JuveSissoko
- Kontakt:
kao sto rekoh, liga bez derbija, da li je meni zanimljivo kad Real uvali Valensiji 6 ili Barsa Atl.Madridu 5? jeste, zato najcesce i gledam ovu ligu, ali to ne mjenja cinjenicu da u toj ligi nema derbija vise.Referisao sam se na uzbudjenja kad je uzbudjenje prouzrokovano neizvjesnocu u pitanju, a sto se tice druge vrste zanimljivosti lige, a to je ona oko uvaljivanja dosta golova i lijepih poteza eh tu mislim da je sjajna Primera.Dylan Dog je napisao/la:JuveSsisoko,jel mislis da bi Totenham,Napoli,Werder pa cak i Juventus nesto puno bolje prolazili protiv Reala i Barcelone?Ja mislim da nebi,jel' to znaci da su lige iz kojih dolaze ti timovi nezanimljive?
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Da, ta Sevilla je stvarno slab tim, pa ni tri boda sa Camp Noa nisu uspjeli uzet, cak im je i kod kuce najvise remi sto izbore. A sto se Valencije tice, da je Soldado zabio prazan gol na tri metra od istog, Barca ne bi uzela ni taj bod sto je uzela na jedvite jade.JuveSissoko je napisao/la: slazem se, puno neizvjesnosti u utakmicama Barselone i Seville kad Barsa igra kod kuce, tako je neizvjesno gledati koliko ce Sevilla puta preci centar terena,te da li ce Valencia primit vise od 3 gola za jedno poluvrijeme.Kakva tek senzacija nastupi kad Sevila uzme bod kod kuce Barseloni a Real Madrid se stvarno namuci sa Sevilom i Valenciom jer im ne uspije uvalit 8 golova nego samo neizvjesnih 6
A to sto je Real sposoban svakom timu na svijetu (osim jednom) uvalit 5+ komada, to je druga stvar. Sumnjam da bi tvoj Juve prosao sa manje od pet, predsjednik aktualnog prvaka Italije nakon proslogodisnje utakmice na ESB rekao je da je sretan sto njegov tim nije primio pet golova, dok Tottenhamu ipak nismo uspjeli uvaliti pet, samo cetiri, i Lyonu takodjer samo cetiri. A Barca je Atletico na Calderonu dobila samo dva puta u zadnjih deset godina.
Daj ne budi smijesan.
- JuveSissoko
- Kontakt:
joj jarane popusti, ne znam sto uvlacis pricu ko bi kome uvalio koliko golova, kad ja to nisam napisao niti sam o tome govorio, nego sam napisao da neizvjesnost sto se tice derbi utakmica u Primeri ne postoji i zanimljivost utakmica sa tog aspekta je iscezla i tacka.Dalje se nisam referisao, niti sta drugo spominjao a ti mi sad pocnes o Tottenhemu i Juventusu i koliko bi oni golova primili, sta ja znam koliko bi, znam da u spanskoj ligi ne postoje derbiji u punom smislu rijeci i da se to pokazuje iz mjeseca u mjesec.Mani mi spinova i okretanja onog sto sam napisao.Nemoj ti biti smijesan i citaj moje postove sa razumjevanjem.Pavon je napisao/la:Da, ta Sevilla je stvarno slab tim, pa ni tri boda sa Camp Noa nisu uspjeli uzet, cak im je i kod kuce najvise remi sto izbore. A sto se Valencije tice, da je Soldado zabio prazan gol na tri metra od istog, Barca ne bi uzela ni taj bod sto je uzela na jedvite jade.JuveSissoko je napisao/la: slazem se, puno neizvjesnosti u utakmicama Barselone i Seville kad Barsa igra kod kuce, tako je neizvjesno gledati koliko ce Sevilla puta preci centar terena,te da li ce Valencia primit vise od 3 gola za jedno poluvrijeme.Kakva tek senzacija nastupi kad Sevila uzme bod kod kuce Barseloni a Real Madrid se stvarno namuci sa Sevilom i Valenciom jer im ne uspije uvalit 8 golova nego samo neizvjesnih 6
A to sto je Real sposoban svakom timu na svijetu (osim jednom) uvalit 5+ komada, to je druga stvar. Sumnjam da bi tvoj Juve prosao sa manje od pet, predsjednik aktualnog prvaka Italije nakon proslogodisnje utakmice na ESB rekao je da je sretan sto njegov tim nije primio pet golova, dok Tottenhamu ipak nismo uspjeli uvaliti pet, samo cetiri, i Lyonu takodjer samo cetiri. A Barca je Atletico na Calderonu dobila samo dva puta u zadnjih deset godina.
Daj ne budi smijesan.
Pa ti kao simpatizer Reala znaš kako se tvoj klub provodi kada god se susretne sa Juventusom tako da ti ta priča pada u vodu,a ionako je u domenu šta bi bilo kad bi bilo.Pavon je napisao/la: Da, ta Sevilla je stvarno slab tim, pa ni tri boda sa Camp Noa nisu uspjeli uzet, cak im je i kod kuce najvise remi sto izbore. A sto se Valencije tice, da je Soldado zabio prazan gol na tri metra od istog, Barca ne bi uzela ni taj bod sto je uzela na jedvite jade.
Daj ne budi smijesan.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Oxygen je napisao/la: Pa ti kao simpatizer Reala znaš kako se tvoj klub provodi kada god se susretne sa Juventusom tako da ti ta priča pada u vodu,a ionako je u domenu šta bi bilo kad bi bilo.

Jes' vala, nismo mogli dobit Juve koji je bio prvak Italije i viceprvak Europe, prije osam godina zahvaljujuci promasenom penalu Luisa Figa. A da mozemo sad dobit Juve kojemu je najbolji igrac Vuciinc. Ooooooj, dajte mi sikiru da pucam

Samo pucaj,pamćenje ti je slabo.Pavon je napisao/la: Jes' vala, nismo mogli dobit Juve koji je bio prvak Italije i viceprvak Europe, prije osam godina zahvaljujuci promasenom penalu Luisa Figa. A da mozemo sad dobit Juve kojemu je najbolji igrac Vuciinc. Ooooooj, dajte mi sikiru da pucam
Zaboravljaš i Juventus sa Tiagom,Marchionijem,Poulsenom kako vas dobija glat dvije utakmice,standing ovationa za Alexa itd. Dakle,usporedba ti ne stoji kao ni nipodaštavanje igrača Juventusa,ili ćeš reći da su ova 3 nabrojana svjetske klase bili.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- JuveSissoko
- Kontakt:
do 3:0 niste ni poceli igrat fudbal te veceri, a sta sam tek slusao tih dana o galacticosima i kako ce da prosetaju se pored Juventusa, pa mi ova tvoja prica lici na nekadasnju, mada to ne znaci da nisi upravu, al opet imaj malo respekta, jer mi smo vam pored Miralema Pjanica, tim koji je sjebao investiciju zvani galacticosi u LP dva puta zaredom, pare smo vam sjebali ulozene, tako da hajd malo imaj respekta, ja za Real imam.Pavon je napisao/la:Oxygen je napisao/la: Pa ti kao simpatizer Reala znaš kako se tvoj klub provodi kada god se susretne sa Juventusom tako da ti ta priča pada u vodu,a ionako je u domenu šta bi bilo kad bi bilo.![]()
![]()
![]()
![]()
Jes' vala, nismo mogli dobit Juve koji je bio prvak Italije i viceprvak Europe, prije osam godina zahvaljujuci promasenom penalu Luisa Figa. A da mozemo sad dobit Juve kojemu je najbolji igrac Vuciinc. Ooooooj, dajte mi sikiru da pucam
Primera je postala liga dva kluba , više ni el classico nije zanimljiv a da ne govorim o "derbiju" Sevilla - Real.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sve znalac do znalca.A kladim se da 80% njih nije ni gledalo utakmicu.
Utakmica genijalna , fantasticna.
Da je u prvom djelu Sevilla vodila ne bi bilo nezasluzeno ali tako je kad nemas svoj dan a Iker i kompanija ga ima.
Jedna od boljih utakmica ove sezone , ritam van serijski je bio.
Naravno hejteri Primere pricaju nebuloze , prica o ligi dva kluba pada u vodu.Kako je recimo jedna Barcelona koja je svjetlosnu godinu ispred Citya vise bodova proslua nego taj isti klub ?
Real nakanta Sevillu , Barca Patetico pa ?
ipak je rijec o Realu i Barci a ne o Unitedu koji dadne 8 Arsenalu , primi 6 od Citya itd itd itd.
Kakva utakmica izmedju Bilbao-a i zaragoze,sudija totalno poludio i pokrao u vise navrata domacine koji izrastaju u veoma mocnu ekipu i za svaki respekt.Igraju odlicno imaju strasne igrace i zelim im Ligu prvaka uskoro
Utakmica genijalna , fantasticna.
Da je u prvom djelu Sevilla vodila ne bi bilo nezasluzeno ali tako je kad nemas svoj dan a Iker i kompanija ga ima.
Jedna od boljih utakmica ove sezone , ritam van serijski je bio.
Naravno hejteri Primere pricaju nebuloze , prica o ligi dva kluba pada u vodu.Kako je recimo jedna Barcelona koja je svjetlosnu godinu ispred Citya vise bodova proslua nego taj isti klub ?
Real nakanta Sevillu , Barca Patetico pa ?
ipak je rijec o Realu i Barci a ne o Unitedu koji dadne 8 Arsenalu , primi 6 od Citya itd itd itd.
Kakva utakmica izmedju Bilbao-a i zaragoze,sudija totalno poludio i pokrao u vise navrata domacine koji izrastaju u veoma mocnu ekipu i za svaki respekt.Igraju odlicno imaju strasne igrace i zelim im Ligu prvaka uskoro

Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
22. 1. Da bi samo deset dana kasnije ponovo igrali sa istim protivnikom 

Upravo sam i gledao tekmu do te 30 min ,Elche je do tada silovao Alcorcona. Bas mi je zao sto nisam mogao odgledati u kompletnu tekmu ,jer Elche igra nesto kao Barca

Inace mislim da bi Villareal mogao dobiti igracinu za sljedecu sezonu . Radi se o dancu Nicky Billeu, koji je trenutno u Elcheu kao pozajmljen igrac zute podmornice,ima prejaku tehniku i brzinu . Prosao je sve selekcije Danske repke,sada vec ima 23 god, u 14 utamica zabio je 6 golova za Elche i trenutno je drugi strijelac Licitanosa odma iza Angela . Jako dobar napadac koji bi u ovoj sezoni i vise nego dobro dosao Villarealu koji je desetkovan povredama.
Od favorita kiksali Cordoba i Hercules koji je nakon dugo vremena pao sa prvog na trecu poziciju i tako mjesta koja vode direktno u Primeru prepustio najvecem rivalu Elcheu i Deporu .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
[youtube][/youtube]
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Mnogi ne znaju da je derby Madriljeno do 1988 bio veci od Classica . Medjutim dolaskom Gila ,Atletico biva upropasten dok Barca dozivljava renesansu i postaje najtrofejniji klub od tada pa do danas .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Taj Gil vam je doneo poslednju titulu, a klub vam trenutno ima velike gubitke, koji su nastali u postgilovskoj eri. Derby madrileno je utakmica u kojoj vec deset godina pobedjuje samo jedan klub, tako da se postavlja pitanje da li je on uopste vise derbi ili je to relikt proslosti?juznjak> je napisao/la:Mnogi ne znaju da je derby Madriljeno do 1988 bio veci od Classica . Medjutim dolaskom Gila ,Atletico biva upropasten dok Barca dozivljava renesansu i postaje najtrofejniji klub od tada pa do danas .
Atletico je i dalje mocna ekipa, ali miljama daleko od vodeceg dvojca, kao i ostatak lige. I to je ono sto upropastava Primeru.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.