AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
ma ovo ne moze ostat 0-1 il cemo zabit jos jedan ,dva iz neke kontre il cemo ga primiti
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
IBRA SUPREMACY!
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
ibraaaa! 
- muha milanez
- Kontakt:
jaoo ovog robinha koji debilll...dajte nam tog teveza..
sreca pa ibra ima duge noge.. hehe bitno je da uzimamo 3 boda veceras!!
Forza Milan
sreca pa ibra ima duge noge.. hehe bitno je da uzimamo 3 boda veceras!!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
uključio se u drugom od šanse robinja, promašuje zicere a sad ide iz mrtvog ugla šutirati a kpb sam na petercu
al sad je fino to s ibrom odigrao za 0-2, ibra je igračina i po al to je stara vijest.
vidim svi govorite nocerino zabio prvi a na flashscoru piše autogol

al sad je fino to s ibrom odigrao za 0-2, ibra je igračina i po al to je stara vijest.
vidim svi govorite nocerino zabio prvi a na flashscoru piše autogol
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
sad je ipak dokazao da je i on samo covjek sa ovim primanjem lopte 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
- muha milanez
- Kontakt:
aaa steta za Nocerina, autogol Pisano,zvanicno!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
lijep gol i još par finih šansi, naročito su onu kontru pato i ibra trebali zabiti, cagliari loš skroz nekim šutevima sa preko 20 metara u golmana pokušavaju
taiwo ovo što sam gledao najbolji do sada u dresu milana, ništa spektakularno ali barem nije griješio u predaji lopte a uspio je i blokirati par centaršuteva.
mexes solidan, imao jednu promašenu loptu ali se igrač cagliarija spetljao i uspio je ispraviti svoju grešku, neznam jel do mene ali on meni izgleda deset kila teži nego u romi
silva igra tako lagano odbranu da ga je milina gledati, dogodine mu treba dati da bude kapiten.
godina se lijepo završila, sad dobitna kombinacija dubai, par pojačanja, uigravanja i po novu titulu
taiwo ovo što sam gledao najbolji do sada u dresu milana, ništa spektakularno ali barem nije griješio u predaji lopte a uspio je i blokirati par centaršuteva.
mexes solidan, imao jednu promašenu loptu ali se igrač cagliarija spetljao i uspio je ispraviti svoju grešku, neznam jel do mene ali on meni izgleda deset kila teži nego u romi
silva igra tako lagano odbranu da ga je milina gledati, dogodine mu treba dati da bude kapiten.
godina se lijepo završila, sad dobitna kombinacija dubai, par pojačanja, uigravanja i po novu titulu
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
2. pol. mnogo bolje. rani gol ibre riješio je sve dileme. binho opet mašio zicer ali namjestio 2 gola nije loše. pored standardno dobrih ibre, silve boatenga izdvojio bih aquilanija i nocerina. silva i mexes su bili dobri, francuz je par puta djelovao smotano ali odradio je dobar posao. taiwo 2. pol. mnogo bolji bez greške, nije komplikovao. cagliari je cijelo vrijeme udarao na njegovu stranu i po meni bio je jedan od boljih na kraju. povratak abbiatija povratio je sigurnost u odbranu, siguran od prve do zadnje. pobjeda na strani bez primljena gola je super. cagliari je bio dobar i ako ovako nastave protiv slabijih neće biti problema oko opstanka. to je to za ovu godinu. naredna tekma je veoma važna, igra se na strani protiv atalante 8. januara. atalanta kući nema poraza.
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
eto mi smo svoje odradili 0-2 pobjeda ne tako ubjedljiva igra losa al 3 boda bitna, opet nula na kontu odbrane sto je odlicno....sad pauza do 8 januara, treba iskoristiti da se sto vise sa ovim ostalim napadacima poradi, jer ibra sam nas nece moci do kraja nositi, treba nam pato i robinho od prosle sezone pod hitno...KPB zadnjih par tekmi ispod nivoa, pauza je dosla u pravi cas da se ekipa malo odmori i napuni baterije za nastavak...btw mexses 2 tekma po 90min i 2 puta nula, vidi se da jos nije siguran ali uz silvu ce i to doci....
Dobro je,dobro je samo nek se pobjedjuje u ovakvim utakmicama
Taiwo njega sam nesta posebno pratio nocas,puno sigurniji i sa dosta vise samopouzdanja igra,samo mu treba kontinuitet igre i bice on sila.
A evo sad navodno hocemo i Torresa na posudbu e svasta........
Taiwo njega sam nesta posebno pratio nocas,puno sigurniji i sa dosta vise samopouzdanja igra,samo mu treba kontinuitet igre i bice on sila.
A evo sad navodno hocemo i Torresa na posudbu e svasta........
Cuj Torresa na posudbu
vi to ovdje malo bolje znate, pa da pitam, zar nije pametnije da se nadje neki dobar kreativac u veznom redu, a opcija u napadu zasad ima dovoljno, jedino da se rijese Robinha i Cassana pa da dovedu Teveza ili Torresa, mada ne vjerujem da ce biti ista od toga ove zime...
Pa vidi nesto,kukamo mi svi redom za kreativcem u veznom redu stari,a trazi se zamjena za Cassana,a evo posto je Silvio izjavio da mu se ne svidja Tevez pojavile se spekulacije za Torresa,sutra je sastanak sa celnicima City-ja za Flekavog,pa je ,moguce ako to propadne da Galliani krene po ovog drugog.nafrI82 je napisao/la:Cuj Torresa na posudbuvi to ovdje malo bolje znate, pa da pitam, zar nije pametnije da se nadje neki dobar kreativac u veznom redu, a opcija u napadu zasad ima dovoljno, jedino da se rijese Robinha i Cassana pa da dovedu Teveza ili Torresa, mada ne vjerujem da ce biti ista od toga ove zime...
"Milan bi mogao pokušati dovesti Fernanda Torresa na posudbu, piše talijanski La Gazzeta dello Sport.
Rossoneri žele pojačati napada zbog odsustva Antonia Cassana i primarni cilj bio je napadač Manchester Cityja, Carlos Tevez, no Milan je daleko od realizacije tog transfera.
Talijanski klub želio je dovesti Argentinca na posudbu, međutim Građani žele prodati Teveza, tako da je ovaj transfer daleko od realizacije.
Aktuelni prvak Italije zbog toga krenuo je u potragu za alternativom, tako da se u prvom planu našao španski napadač, o čijoj budućnosti se u posljednje vrijeme dosta priča.
Andre Villas-Boas, menadžer Plavaca, nedavno je rekao da još uvijek ima povjerenja u Torresa, koji je plaćen 50 miliona funti Liverpoolu, tako da se i ovaj transfer čini malo vjerovatnim."

Rossoneri žele pojačati napada zbog odsustva Antonia Cassana i primarni cilj bio je napadač Manchester Cityja, Carlos Tevez, no Milan je daleko od realizacije tog transfera.
Talijanski klub želio je dovesti Argentinca na posudbu, međutim Građani žele prodati Teveza, tako da je ovaj transfer daleko od realizacije.
Aktuelni prvak Italije zbog toga krenuo je u potragu za alternativom, tako da se u prvom planu našao španski napadač, o čijoj budućnosti se u posljednje vrijeme dosta priča.
Andre Villas-Boas, menadžer Plavaca, nedavno je rekao da još uvijek ima povjerenja u Torresa, koji je plaćen 50 miliona funti Liverpoolu, tako da se i ovaj transfer čini malo vjerovatnim."
Ali, zar ti vjerujes da je Torres igrac za Milan, pazi i ja gotivim penzionereWarrick je napisao/la:Pa vidi nesto,kukamo mi svi redom za kreativcem u veznom redu stari,a trazi se zamjena za Cassana,a evo posto je Silvio izjavio da mu se ne svidja Tevez pojavile se spekulacije za Torresa,sutra je sastanak sa celnicima City-ja za Flekavog,pa je ,moguce ako to propadne da Galliani krene po ovog drugog.nafrI82 je napisao/la:Cuj Torresa na posudbuvi to ovdje malo bolje znate, pa da pitam, zar nije pametnije da se nadje neki dobar kreativac u veznom redu, a opcija u napadu zasad ima dovoljno, jedino da se rijese Robinha i Cassana pa da dovedu Teveza ili Torresa, mada ne vjerujem da ce biti ista od toga ove zime...
Dobro prvo Torres nije penzioner da se razumijemo nego coek propo ko kauc ne zna ni on sta mu je hahahahhanafrI82 je napisao/la:Ali, zar ti vjerujes da je Torres igrac za Milan, pazi i ja gotivim penzionereWarrick je napisao/la:Pa vidi nesto,kukamo mi svi redom za kreativcem u veznom redu stari,a trazi se zamjena za Cassana,a evo posto je Silvio izjavio da mu se ne svidja Tevez pojavile se spekulacije za Torresa,sutra je sastanak sa celnicima City-ja za Flekavog,pa je ,moguce ako to propadne da Galliani krene po ovog drugog.nafrI82 je napisao/la:Cuj Torresa na posudbuvi to ovdje malo bolje znate, pa da pitam, zar nije pametnije da se nadje neki dobar kreativac u veznom redu, a opcija u napadu zasad ima dovoljno, jedino da se rijese Robinha i Cassana pa da dovedu Teveza ili Torresa, mada ne vjerujem da ce biti ista od toga ove zime...
ali ono ako bi bas birao, potrudio bi se vise kupiti Teveza negoli dovesti na posudbu Torresa...
A naravno da bi prvo pokusao dovuci Teveza to se upravo i radi,ucinit ce sve da ga dovuku u Milan,stvar je u tome sto Milan zeli posudbu pa onda tek otkup a ovi hoce odma prodaju ili posudba sa obavezom otkupa,e sad gdje ce se naci Bog te pitao ko kad onaj Galliani nije normalan,da Silvio dadne u pola kesha na raspolaganje koji ima recimo Leonardo u PSG onome bi nebo granica bila
Mislio sam da gotivim Milan kao klub
hehe. Pa da, dobro znamo sta je Tevez radio u City i Unitedu, fkt je prava zvijer bio, doduse sad ga gledam po nekim koncertima u Argentini haha luduje, dal trenira gdje ko ce mu znati, al definitivno je bolja opcija od Torresa
vidjecemo sta ce Gallisconi skontat hehe 
nafrI82 je napisao/la:Mislio sam da gotivim Milan kao klubhehe. Pa da, dobro znamo sta je Tevez radio u City i Unitedu, fkt je prava zvijer bio, doduse sad ga gledam po nekim koncertima u Argentini haha luduje, dal trenira gdje ko ce mu znati, al definitivno je bolja opcija od Torresa
vidjecemo sta ce Gallisconi skontat hehe
http://www.tuttomercatoweb.com/milan/?a ... tmw=316664" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo sutra pocinju pregovori.
A dobro nisam te skontao odma hehehhe
Pa nek on luduje ako dodje ide on odma u Dubai na pripreme tako da vjerujem da ce ga spremiti,a Galliani ne sumnjam u njega,jos sad uz sebe ima jos vecu varailicu Raiolu tako da ona dvojica mogu sta hoce hahahahaha.
Milan prvi!!! juhuuuuuuuuu onaj Matri kloc nad klocevima drago mi je sto ga Milan nije doveo...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Juve je prvi, u Italiji se gleda međusobni duel, a ne gol razlika.
Nek' te neko od tvojih uputi!
Nek' te neko od tvojih uputi!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.