Armenija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Armenija-BiH/BiH-Turska
Pa ljudi ako ne pobijedimo Armeniju pa nismo zasluzili ni da idemo u baraz, oni iz 6 utakmica imaju gol razliku 3-15 i imaju samo jedan bod osvojen i to sa Estonijom 2-2, pa to sve govori o kakvoj se reprezentaciji radi, ljudi pobijeda i samo pobijeda, drugo nedolazi u obzir, kada bi u Armeniju poslali ove nase iz premijer lige pobijedili bi a da ih nepobijede ovi iz "A" tima.
RACUNAJTE DA IMAMO 15 BODOVA I GOL RAZLIKU VECU OD + 11 i to je zavrsena prica o Armenijici
RACUNAJTE DA IMAMO 15 BODOVA I GOL RAZLIKU VECU OD + 11 i to je zavrsena prica o Armenijici
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
- el-fighter
- Kontakt:
Protiv Amrnije nebi trebali imati problema, a protiv Turske će tu biti Misimović, koji će hraniti loptama Džeku i Ibiševića, pa tako Turci nemaju šta tražiti. I još igrati sa dva zadnja vezna.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ovo je zanimljivo...pa što onda da igramo ikako?Žil Kretenie je napisao/la:Armeniju mozda i dobijemo, ali Turke nikada!
Vise nema lakih bodova, a i Džeko nije onaj od druge polusezone. Nema Misimovića, a rahljo Hrgović je opet tu.
Ljudi, uozbiljite se dok jos nije kasno. Turska ce da nas podere ko novinu.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
glupsone Miske igra protiv TurskeAYAN je napisao/la:Žil Kretenie je napisao/la:Armeniju mozda i dobijemo, ali Turke nikada!
Vise nema lakih bodova, a i Džeko nije onaj od druge polusezone. Nema Misimovića, a rahljo Hrgović je opet tu.
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
s ovom tvojom postavom cemo sigurno pobijediti Armeniju, nemaju sta traziti protiv 12 igracaamerosm je napisao/la:Ja iskreno mislim da je Armenija mnogo bitnija od Turske. Jer ja ocekujem da ce Turci kuci dobiti Estoniju, a mi aBd kad dobije Armeniju oni znaju da su pod vecim pritiskom jer imaju jos Belgiju u gostima, a mi Estoniju, i u Zenici ce morati igrati otvoreno, a za ostalo ce se pobrinuti Miske s dubinskim loptama koje ce Dzeko i Ibisevic smjestiti tamo gdje im ja mjesto. Dalje sam razmisljao mozda je dobro sto je Ciro pozvao Hrgovica, tako Salihovic moze igrati blize protivnickom golu i tada imamo neku sirinu u napadu. Ja bih izveo sljedecu formaciju u Armeniji:
-------------------------------Begovic----------------------------------------
--------------Spahic--------Nadarevic----------Mravac/Pandza-----------
Jahic-----------------------------------------------------------------Hrgovic
-------------------Bajramovic---------Rahimic------------------------------
-----------------Pjanic----------------------Salihovic------------------------
-----------------Dzeko-----------------------Ibisevic------------------------
A protiv Truske bi igrao ovako
-----------------------------------Hasagic/Begovic-------------------------------------
-----------------Spahic--------------Nadarevic--------------Mravac/Pandza---------
Jahic----------------------------------------------------------------------------Salihovic
----------------------------------------Rahimic-------------------------------------------
---------------Bajramovic----------------------------------Muratovic/Ibricic----------
---------------------------------------Misimovic------------------------------------------
-----------------------------------------Dzeko---------------------------------------------
SS tim sto bi Bajramovic i Muratovic/Ibircic vise bili zaduzeni za odbranu nego za napad i protiv njih bi jednostavno se zatvorio i igrao na kontre jer se oni kad tad moraju otvoriti.

Ovaj jedan je pored aut linije, kako nisi skonto...giannini je napisao/la:s ovom tvojom postavom cemo sigurno pobijediti Armeniju, nemaju sta traziti protiv 12 igracaamerosm je napisao/la:Ja iskreno mislim da je Armenija mnogo bitnija od Turske. Jer ja ocekujem da ce Turci kuci dobiti Estoniju, a mi aBd kad dobije Armeniju oni znaju da su pod vecim pritiskom jer imaju jos Belgiju u gostima, a mi Estoniju, i u Zenici ce morati igrati otvoreno, a za ostalo ce se pobrinuti Miske s dubinskim loptama koje ce Dzeko i Ibisevic smjestiti tamo gdje im ja mjesto. Dalje sam razmisljao mozda je dobro sto je Ciro pozvao Hrgovica, tako Salihovic moze igrati blize protivnickom golu i tada imamo neku sirinu u napadu. Ja bih izveo sljedecu formaciju u Armeniji:
-----------------------------------Hasagic/Begovic-------------------------------------
-----------------Spahic--------------Nadarevic--------------Mravac/Pandza---------
Jahic----------------------------------------------------------------------------Salihovic
----------------------------------------Rahimic-------------------------------------------
---------------Bajramovic----------------------------------Muratovic/Ibricic----------
---------------------------------------Misimovic------------------------------------------
-----------------------------------------Dzeko---------------------------------------------
SS tim sto bi Bajramovic i Muratovic/Ibircic vise bili zaduzeni za odbranu nego za napad i protiv njih bi jednostavno se zatvorio i igrao na kontre jer se oni kad tad moraju otvoriti.)

Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Kakvi bi smo mi bili navijaci kada nebismo vjerovali u pobjedu nase reprezentacije?AYAN je napisao/la:Ovo je zanimljivo...pa što onda da igramo ikako?Žil Kretenie je napisao/la:Armeniju mozda i dobijemo, ali Turke nikada!

Procitajte na w w w. i n d e x . h r /s p o r t / o Hrgovicu sta kaze u vezi poziva i utakmice protiv Armenije i Turske
-
- Kontakt:
PREJAKO- mogao bi koji tifoz da ude malo da odigraAYAN je napisao/la:Ovaj jedan je pored aut linije, kako nisi skonto...giannini je napisao/la:s ovom tvojom postavom cemo sigurno pobijediti Armeniju, nemaju sta traziti protiv 12 igracaamerosm je napisao/la:Ja iskreno mislim da je Armenija mnogo bitnija od Turske. Jer ja ocekujem da ce Turci kuci dobiti Estoniju, a mi aBd kad dobije Armeniju oni znaju da su pod vecim pritiskom jer imaju jos Belgiju u gostima, a mi Estoniju, i u Zenici ce morati igrati otvoreno, a za ostalo ce se pobrinuti Miske s dubinskim loptama koje ce Dzeko i Ibisevic smjestiti tamo gdje im ja mjesto. Dalje sam razmisljao mozda je dobro sto je Ciro pozvao Hrgovica, tako Salihovic moze igrati blize protivnickom golu i tada imamo neku sirinu u napadu. Ja bih izveo sljedecu formaciju u Armeniji:
SS tim sto bi Bajramovic i Muratovic/Ibircic vise bili zaduzeni za odbranu nego za napad i protiv njih bi jednostavno se zatvorio i igrao na kontre jer se oni kad tad moraju otvoriti.)
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Uh prevario sam se sto se Armenije tice, onda Bajramovic nek ode na klupu a Rahimic nek igra kao zadnji vezni. Nisu oni toliko opasni da bi nas mogli previse ugroziti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
Bajramovic na klupi!!!!????amerosm je napisao/la:Uh prevario sam se sto se Armenije tice, onda Bajramovic nek ode na klupu a Rahimic nek igra kao zadnji vezni. Nisu oni toliko opasni da bi nas mogli previse ugroziti.

strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Evo Begovic brani za Portsmouth, James se povrijedio.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Za sada je imao par finih intervencija, nista spektakularno, makar nije gola primio...tanzla je napisao/la:Evo Begovic brani za Portsmouth, James se povrijedio.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Žil Kretenie
- Kontakt:
Dobro čobane sa Vlašiča, nauci se kulturi komunikacije... Mislim kada ovce dozivas, postoji neko pravilo... ovo je javna rasprava i ocekujem od moderatora da te banuje na par dana, da prelistas bonton i ostale knjige iz kojih nesto naucis.Minche je napisao/la:glupsone Miske igra protiv TurskeAYAN je napisao/la:Žil Kretenie je napisao/la:Armeniju mozda i dobijemo, ali Turke nikada!
Sto se tice Misketa, govorio sam, i to se podrazumijeva da nije u sastavu protiv Armenaca, a izgleda da je to mladim i jos uvijek neukim pojedincima strani pojam, ali eto zivot je pred vama, Bog vam pamet dao.

Kahva, Kava, Kafa!
HAHAHHAHAHHAŽil Kretenie je napisao/la:Armeniju mozda i dobijemo, ali Turke nikada!
Reci Ciri i igracima da odustanu dok je na nrijeme, sto da igraju kad nemaju sanse

- Žil Kretenie
- Kontakt:
Pitanje za amatere i profesionalce:Gorazde11 je napisao/la:HAHAHHAHAHHAŽil Kretenie je napisao/la:Armeniju mozda i dobijemo, ali Turke nikada!
Reci Ciri i igracima da odustanu dok je na nrijeme, sto da igraju kad nemaju sanse
Ko da trči protiv brzonogih turskih veznjaka??
Da to nece Muratović u 30. deceniji zivota, ili Senijad kojeg krasi epitet dvije lijeve i još kilo viška

Kahva, Kava, Kafa!
Hm, kako će se ti brzonogi usporavat, morat će im nešto u guJcu ugradit da mogu kočit...Žil Kretenie je napisao/la:Pitanje za amatere i profesionalce:Gorazde11 je napisao/la:HAHAHHAHAHHAŽil Kretenie je napisao/la:Armeniju mozda i dobijemo, ali Turke nikada!
Ko da trči protiv brzonogih turskih veznjaka??
Da to nece Muratović u 30. deceniji zivota, ili Senijad kojeg krasi epitet dvije lijeve i još kilo viška. Nisu oni vanzemaljci, ali ce nas ljudi otamburat, zapamtite...

Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
30. deceniji...
U Istanbulu se vidjelo da mozemo igrati sa njima + Valjda je Ciro nesto naucio iz te utakmice + Atmosfera u Zenici=3 boda

U Istanbulu se vidjelo da mozemo igrati sa njima + Valjda je Ciro nesto naucio iz te utakmice + Atmosfera u Zenici=3 boda

Zna li se ko prenosi protiv Armenije, hoce li opet Hayat i ima li gdje na satelitu?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Hayat prenosi, ali neznam za satelit hoce li prenositiHarrison je napisao/la:Zna li se ko prenosi protiv Armenije, hoce li opet Hayat i ima li gdje na satelitu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.