tako da Duško Bajević onda preuzme reprezentaciju

Može li se ovo izvesti ikako

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A ko je rekao da idemirza_rd je napisao/la:ljudi ba a i ti @zmaj od bosne sta vam je Jovic neide 100% iz Zvijezde
a volis da zahebajes aj necemo ovdje njihova je temazmaj_Bosne je napisao/la:A ko je rekao da idemirza_rd je napisao/la:ljudi ba a i ti @zmaj od bosne sta vam je Jovic neide 100% iz Zvijezde
ibraković vodio velež i čelik po jednu sezonu i napisao knjigu o modernom fudbalu ,zar to ne govori o kakvom se psihopati radideset je napisao/la:Moguće je da Jović uzme Sarajevo,a Zvijezdu Ibrak.Ili šta mislite obratno.Ibrak je već u Sarajevu,a kako ja znam prije neki dan izdo knjigu vezano za moderniji fudbal.Po meni odličan trener,ali samo da mu se opet ne miješa menadžer iz Srebrenika.
Ibraković je najljepši trener u ligi a možda i širenidi je napisao/la:ibraković vodio velež i čelik po jednu sezonu i napisao knjigu o modernom fudbalu ,zar to ne govori o kakvom se psihopati radideset je napisao/la:Moguće je da Jović uzme Sarajevo,a Zvijezdu Ibrak.Ili šta mislite obratno.Ibrak je već u Sarajevu,a kako ja znam prije neki dan izdo knjigu vezano za moderniji fudbal.Po meni odličan trener,ali samo da mu se opet ne miješa menadžer iz Srebrenika.
škoro bi mogao u želju ako se adilović proda u rusijuarbitraža je napisao/la:NEGO, ŠTA JE SA ŠKOROM. ŠTO NE KAŽU KAKO NEMAJU PARA DA MU DAJU. DA ČOVJEK NEĆE DA POTPIŠE DOK NE DAJU PARE. KOGA VIŠE FOLIRAJU. OBAVIO PREGLED, EVO ZASJEDAO UPRAVNI ODBOR. ŠTA JE SADA???
Ahanidi je napisao/la:škoro bi mogao u želju ako se adilović proda u rusijuarbitraža je napisao/la:NEGO, ŠTA JE SA ŠKOROM. ŠTO NE KAŽU KAKO NEMAJU PARA DA MU DAJU. DA ČOVJEK NEĆE DA POTPIŠE DOK NE DAJU PARE. KOGA VIŠE FOLIRAJU. OBAVIO PREGLED, EVO ZASJEDAO UPRAVNI ODBOR. ŠTA JE SADA???
Idi beri jagode, navijaču OlimpiCa.arbitraža je napisao/la:Mislim da ovi mažu oči raji, a nemaju za kifle. Škoro je dobar i skup igrač. Mislim da znam ko jedva čeka da mu ne plate u Sarajevu. Nije Željo, ali je blizu geografski:)))
videoton1 je napisao/la:Idi beri jagode, navijaču OlimpiCa.arbitraža je napisao/la:Mislim da ovi mažu oči raji, a nemaju za kifle. Škoro je dobar i skup igrač. Mislim da znam ko jedva čeka da mu ne plate u Sarajevu. Nije Željo, ali je blizu geografski:)))
Ako ti nije teško objasni mi i ovo što sam pitao sve ljude koji možda znaju. Šta se čeka sa Škorinim ugovorom? Ali molim te u toleranciji, bez vrijeđanja i svađe. Hvalaarbitraža je napisao/la:videoton1 je napisao/la:Idi beri jagode, navijaču OlimpiCa.arbitraža je napisao/la:Mislim da ovi mažu oči raji, a nemaju za kifle. Škoro je dobar i skup igrač. Mislim da znam ko jedva čeka da mu ne plate u Sarajevu. Nije Željo, ali je blizu geografski:)))
Zašto ti ode odmah na Olimpic??? To mi objasni.
Eto slažemo se, čeka se potpis. Još da je znati zašto?Sarajlijc@ je napisao/la:Isto sto i sa Diattinim,Durakovicevim.Potpis.
Zna se sve.arbitraža je napisao/la:Eto slažemo se, čeka se potpis. Još da je znati zašto?Sarajlijc@ je napisao/la:Isto sto i sa Diattinim,Durakovicevim.Potpis.
Svaka čast, ja sam izgleda neupučen:)Sarajlijc@ je napisao/la:Zna se sve.arbitraža je napisao/la:Eto slažemo se, čeka se potpis. Još da je znati zašto?Sarajlijc@ je napisao/la:Isto sto i sa Diattinim,Durakovicevim.Potpis.
Trenutno korisnika/ca: keli, mosarajvosa83, muhamedhulk, Pablo11 i 43 gosta.