Dabogda ništa ne sprčio za Novu!alacious je napisao/la:
yeb'o te tvoj rafaelo

Teško onom koga moja kletva stigne

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Dabogda ništa ne sprčio za Novu!alacious je napisao/la:
yeb'o te tvoj rafaelo

Mene možeš klet koliko hoćeš, sve i jedna cura nas ispalilaBianconeri1988 je napisao/la:
Dabogda ništa ne sprčio za Novu!

pa i one s kojima slavim već 5-6 god. Majku im, to čim odraste bježi od tebe
  pa i one s kojima slavim već 5-6 god. Majku im, to čim odraste bježi od tebe   , biće nas 10 mudonja i alkohola bruku. Meni dovoljno. Samo šteta što neće bit nijedna, ljepše je nekako. Onda se ostali ponašaju kolko-tolko normalnije.
 , biće nas 10 mudonja i alkohola bruku. Meni dovoljno. Samo šteta što neće bit nijedna, ljepše je nekako. Onda se ostali ponašaju kolko-tolko normalnije.
BujrumHeller je napisao/la: ako cure valjaju dolazimo ja i dva ahbaba

Hvala BoguHass je napisao/la:Alacious,uvjek ima srece u nesreci..

Al' ti si zato tu da sprcis i za mene i za Heller-aBianconeri1988 je napisao/la:Dabogda ništa ne sprčio za Novu!alacious je napisao/la:
yeb'o te tvoj rafaelo

Bianconeri1988 je napisao/la:Ja je neću ni slaviti, ako me neko ne zovne
Meni je to sasvim normalna noć, isto kao i svaka druga, mada moram reći da mi je prošla bila odlična, dobro sam se omastio

Sta je,nemas sad love,a?insider je napisao/la:Ne mogu vjerovat da neki mjesec dana ranije počnu pričati o novogodišnjoj noći. Ali fakat, glupost. Pa meni je Nova godina kad god imam love i dobre raje oko sebe.
I zato ću najvjerovatnije prespavati 31. decembar i 1. januaru 2012.

Bianconeri1988 je napisao/la:@alicious
Nije to ni do ženskih ni do koga, već se meni jednostavno ne slavi, prošlu sam slavio jer sam imao djevojku i ona je te sve fino organizovala
Ovako mi svejedno...

Ima nas još !insider je napisao/la:
I zato ću najvjerovatnije prespavati 31. decembar i 1. januaru 2012.

Ukoliko su starije maloljetnice, NO PROBLEMOS a ukoliko su mlađealacious je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:Ja je neću ni slaviti, ako me neko ne zovne
Meni je to sasvim normalna noć, isto kao i svaka druga, mada moram reći da mi je prošla bila odlična, dobro sam se omastio
Dodji kod nas,ako volis maloljetnice
Heller,zaboravio sam ti napomenut,da su ovdje sve maloljetnice

Zaboravih reci ako dodju ova dvije , jos dvojica dolaze... Dakle vrlo vjerovatno petoro muskadije i osmero zenskadije...Ja sam zapiko seb jednu i samo jednu.Hass je napisao/la:HZ Ilidza,da nije mozda malo previse zena,a???Hehe
 Imam ovog jarana kurvara samo takog on nam je 4 zene namako , ja sam jednu(onu koju sam zapiko)
 Imam ovog jarana kurvara samo takog on nam je 4 zene namako , ja sam jednu(onu koju sam zapiko) 
Heller je napisao/la:
Ukoliko su starije maloljetnice, NO PROBLEMOS a ukoliko su mlađe

taman meni tek 18alacious je napisao/la:Heller je napisao/la:
Ukoliko su starije maloljetnice, NO PROBLEMOS a ukoliko su mlađe
16-a im

Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 57 gostiju.