Ikona je dobar ove sezone,ali su nam playevi kriminalniji nego prosle.Al mora se ovo proci,samo mi nije jasno kako neko moze reci da je grupa kao rukom izabrana,pa Latvija je jedna od jacih reprezentacija iz 3.sesira a znamo koliko problema imamo sa tim repkama koje zive od suta i individualnosti kao sto su ovi,Blums Beartrans i Biedrins nas opasno mogu ugroziti.Gruzija ove sezone ima 2-3 dobra euroligaska igraca uz Pachuliu i jedan dobar sistem koji imaju mogu nas dobit.ne umanjujem kvalitet nase reprezentacije samo kazem da grupa nije kao nasom rukom izabrana,meni bi puno bolje bilo upasti sa Hrvatima i znati da si 2. sa 1-2 poraza nego ovako mozemo se neugodno iznenaditi,ili sa fincima gdje bi cak bili i apsolutni favorit sto po meni u nasoj grupi nismo...neno#4 je napisao/la:Mi i nemamo nekog suvise velikog izbora. Mislim da cemo i dalje morati da zovemo npr. Ikonu, Saleta, Kenu...
Vidjet cemo, ali ja nazalost ne vidim neke alternative...
Treba pozvati Opacka i Princa,dobro igraju u Cedeviti,puno bolje od Nesovica,pa usudim se reci i Gordica koji je kriminalno los..Vidjeti razvoj situacije sa Kapelanom i to bi otprilike bilo to sto se moze ponuditi.Halilovica vise necu da spominjem momak se totalno izgubio u ambicioznom projetku zvanom Zagreb....