FIFA/Coca-Cola World Ranking
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: FIFA/Coca-Cola World Ranking
http://www.football-rankings.info/2011/ ... eview.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bićemo 21. to je napredak za jedno mjesto.
A u Evropi 14.
A u Evropi 14.
- NoName
- Kontakt:
Ma nek' smo mi Srbiju preskočiliarmin je napisao/la:http://www.football-rankings.info/2011/ ... eview.html
A u Evropi 14.

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
To je samo ako odemo na EP. tj prodjemo Portugal. Ako ne, onda igramo prijateljske sa kojima mozemo samo dobiti neke poencice sto ce nas baciti tamo iza 30tog mjesta.NoName je napisao/la:Ma nek' smo mi Srbiju preskočiliarmin je napisao/la:http://www.football-rankings.info/2011/ ... eview.html
A u Evropi 14.U svakom slučaju sada dolazi vrijeme napredovanja, jer se brišu utakmice iz onih slavnih kvalifikacija kada su nas nabijale Mađarska i Grčka a mijenjaju ih ove nove utakmice gdje smo dobri. Ako se ovako nastavi bit ćemo u prvom šeširu za SP2018
- sergio ramos
- Kontakt:
Da smo pobijedili Francuski bili bi na 14,15 mjestu na fifa world ranking
I love handball and Real Madrid
- vevericabimbereket
- Kontakt:
soko je napisao/la:NoName je napisao/la:Ma nek' smo mi Srbiju preskočiliarmin je napisao/la:http://www.football-rankings.info/2011/ ... eview.html
A u Evropi 14.U svakom slučaju sada dolazi vrijeme napredovanja, jer se brišu utakmice iz onih slavnih kvalifikacija kada su nas nabijale Mađarska i Grčka a mijenjaju ih ove nove utakmice gdje smo dobri. Ako se ovako nastavi bit ćemo u prvom šeširu za SP2018
velika prednost nam je za ovo SP2018 da budemo u prvom sesiru i ta sto se prvenstvo igrra u rusiji,oni su ispred nas na ovoj listi,a oni nece igrati kvalifikacije, tako da je jos to jedno mjesto manje,mozda bas ono bude presudno..

- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
20.ti, novi rekord, hvala Pape
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
Lijepo je to, ali na kraju krajeva ne znaci nista kad opet nismo na prvenstvu. Evo cesi su 33. pa bi dao jedan bubreg da se zamjenimo s njima.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
to stoji, jbga, portugal nas je ponizio
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Nije da se zalim ili da mi je krivo, ali na osnovu cega smo napredovali te tri pozicije?! Ma ustvari sta god da je Fala FIFI! 

ma vjerovatno su ove eikpe što su pale izgubile više bodova nego mi i to je ta razlika. moglo bi mi još napredovati u januaru i februaru...maxuz baxuz je napisao/la:Nije da se zalim ili da mi je krivo, ali na osnovu cega smo napredovali te tri pozicije?! Ma ustvari sta god da je Fala FIFI!
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Ma jok ba. Dobili smo nekakvih 31 bod na osnovu necega i to samo mi u Evropi. E haj' ga sad ti zna'ni.Bistrik je napisao/la:ma vjerovatno su ove eikpe što su pale izgubile više bodova nego mi i to je ta razlika. moglo bi mi još napredovati u januaru i februaru...maxuz baxuz je napisao/la:Nije da se zalim ili da mi je krivo, ali na osnovu cega smo napredovali te tri pozicije?! Ma ustvari sta god da je Fala FIFI!
al dok bude euro, u zavisnosti kako prodju ovi sto su blizu iza nas, tipa ceska, norveska, irska, mogli bismo dobro pasti.
jer ce oni vise bodova dobiti za bilo kakav remi u grupnoj fazi, nego mi za pobjedu u prijateljskoj utakmici.
jer ce oni vise bodova dobiti za bilo kakav remi u grupnoj fazi, nego mi za pobjedu u prijateljskoj utakmici.
...
Zato treba igrat protiv kloceva u ovim prijateljskim. Ni u ludilu ic na neka teska gostovanja u Juznoj Americi. Daj nam sad Oman, Makedoniju i ostale velikane. Ovaj ranking ce bit vazan, ali tek kad dodje baraz. Zato moramo cuvat ovu poziciju.panties je napisao/la:al dok bude euro, u zavisnosti kako prodju ovi sto su blizu iza nas, tipa ceska, norveska, irska, mogli bismo dobro pasti.
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Ma kakav vise baraz?!?! Bicemo ili prvi ili treci!

ja se slazem da bi sad najbolje bilo igrati protiv reprezentacija koje mozemo pobjediti a da su ipak visoko na listi (npr crna gora, slovenija, iran i tako).Cartman je napisao/la:Zato treba igrat protiv kloceva u ovim prijateljskim. Ni u ludilu ic na neka teska gostovanja u Juznoj Americi. Daj nam sad Oman, Makedoniju i ostale velikane. Ovaj ranking ce bit vazan, ali tek kad dodje baraz. Zato moramo cuvat ovu poziciju.panties je napisao/la:al dok bude euro, u zavisnosti kako prodju ovi sto su blizu iza nas, tipa ceska, norveska, irska, mogli bismo dobro pasti.
...
Ma otis'o je Munib, nema vise Irana.panties je napisao/la:ja se slazem da bi sad najbolje bilo igrati protiv reprezentacija koje mozemo pobjediti a da su ipak visoko na listi (npr crna gora, slovenija, iran i tako).Cartman je napisao/la:Zato treba igrat protiv kloceva u ovim prijateljskim. Ni u ludilu ic na neka teska gostovanja u Juznoj Americi. Daj nam sad Oman, Makedoniju i ostale velikane. Ovaj ranking ce bit vazan, ali tek kad dodje baraz. Zato moramo cuvat ovu poziciju.panties je napisao/la:al dok bude euro, u zavisnosti kako prodju ovi sto su blizu iza nas, tipa ceska, norveska, irska, mogli bismo dobro pasti.

I finih para 

do zrijeba za kvalifikacije za SP 2018 imaju jos skoro 4 godine, sto znaci da dosadasnji rezultati nece imat' nikakvog znacaja izuzev mozda utakmica s por, fra, lux i blr.... pametnim izborom protivnika i broja prijateljskih mozemo jos napredovat' (k'o norveska pred kvalifikacije za SP2014).. glupim izborom k'o dosad mozemo se nac' i u 4. sesiru...
za ranking je bolje ne igrat' nikako, nego od velikana gubit po 2,3 razlike ili pobjedjivat' patuljke...
za ranking je bolje ne igrat' nikako, nego od velikana gubit po 2,3 razlike ili pobjedjivat' patuljke...
- Marseille84
- Kontakt:
Ali su dvije godine do zrijeba za EP 2016amho je napisao/la:do zrijeba za kvalifikacije za SP 2018 imaju jos skoro 4 godine, sto znaci da dosadasnji rezultati nece imat' nikakvog znacaja izuzev mozda utakmica s por, fra, lux i blr.... pametnim izborom protivnika i broja prijateljskih mozemo jos napredovat' (k'o norveska pred kvalifikacije za SP2014).. glupim izborom k'o dosad mozemo se nac' i u 4. sesiru...

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 18 gostiju.