Šteta, mislio sam da bi se za njeg mogla fina kinta ćopnut, valjda bude sve kako je za nas najbolje...Seyo_TM je napisao/la:Ma to je Amar i njegov nacin "rada" u ovim slucajevima, ne znam ko ce doci, jer ne zna ni on sadasad samo zvone telefoni...
"Nyema, hos potpisat" "necu" "ok, sacu te prodati, ako ne budem mogao, ides na hoklicu" - to su ti scenariji...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Svi su prosjecni igraci tesko da ce te ukupno uzeti 500 000 za njih.Bianconeri1988 je napisao/la:Ta četvorka će otići pod uslovom da prosječno za njih uzmemo po 500 000 €
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- SarajlijaTM
Sarajlijc@ je napisao/la:Svi su prosjecni igraci tesko da ce te ukupno uzeti 500 000 za njih.Bianconeri1988 je napisao/la:Ta četvorka će otići pod uslovom da prosječno za njih uzmemo po 500 000 €
koja ljubomora
p.s.-tukne mi na burek nesto ovdje
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ne fakat, evo moje neke računice
Zeba - 800 000 €
Adilović - 600 000 €
Bogičević - 300 000 €
Nyema - 300 000 €
Ove cijene su po meni realne, Nyema bi možda koštao i više da ima duži ugovor...
Zeba - 800 000 €
Adilović - 600 000 €
Bogičević - 300 000 €
Nyema - 300 000 €
Ove cijene su po meni realne, Nyema bi možda koštao i više da ima duži ugovor...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ti se razumijes u ovu drevnu igru ko mara u kriv qracSarajlijc@ je napisao/la:Svi su prosjecni igraci tesko da ce te ukupno uzeti 500 000 za njih.Bianconeri1988 je napisao/la:Ta četvorka će otići pod uslovom da prosječno za njih uzmemo po 500 000 €
@aldin cime je karic zasluzio da ti bude najomiljeniji golman zelje
Za zivot cijeli!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dje si profesore.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ti se razumijes u ovu drevnu igru ko mara u kriv qracSarajlijc@ je napisao/la:Svi su prosjecni igraci tesko da ce te ukupno uzeti 500 000 za njih.Bianconeri1988 je napisao/la:Ta četvorka će otići pod uslovom da prosječno za njih uzmemo po 500 000 €
Bogicevic 28 godina.Nyema 27.Zeba 28.Adilovic 26.
Malo realnosti nije na odmet.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pa zeba sam nece otici ispod 500 000 eura, i za ovu trojicu nek se uzme isto 500 000 eura, to ti je negdje oko milion eura, jel mi dobra racunica ?Sarajlijc@ je napisao/la:Dje si profesore.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ti se razumijes u ovu drevnu igru ko mara u kriv qracSarajlijc@ je napisao/la:
Svi su prosjecni igraci tesko da ce te ukupno uzeti 500 000 za njih.
Bogicevic 28 godina.Nyema 27.Zeba 28.Adilovic 26.
Malo realnosti nije na odmet.
Zadnja izmjena: ThE_mAnIaCs_1987, dana/u 21 dec 2011, 13:50, ukupno mijenjano 1 put.
Za zivot cijeli!
- storm_raider
- Kontakt:
Zeba je sam rekao da ce otici ako ce Zeljo zaraditi dobre pare od njegovog transfera. Treba Nyemu prodati prije nego postane slobodan igrac, jer, tesko da ce produziti ugovor.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ama,mi ćemo za Svraku uzeti blizu 500 000 eura, jer smo mi Željo i ne prodajemo kapitena i najboljeg igrača za 140 000 eura, kao neki klubovi. Mi postavljamo standarde i za navedenu četvorku će leći blizu 2 mil eurčića od čega bi mogli napraviti jednu tribinu. To sam već jednom napisao prije neki dan.Sarajlijc@ je napisao/la:Svi su prosjecni igraci tesko da ce te ukupno uzeti 500 000 za njih.Bianconeri1988 je napisao/la:Ta četvorka će otići pod uslovom da prosječno za njih uzmemo po 500 000 €
Govorio si da su ovo prosječni igrači, a ti im brojiš godine. Opredjeli se.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 21 dec 2011, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vjerovatno ne znas ni pod kojim je uslovima otisao Dzakmic.Brojim im godine jer niko nije lud da daje pare velike za igrace koji ne mogu napredovat i na kojima taj klub nece moci da zaradi.avlami97 je napisao/la:Ama,mi ćemo za Svraku uzeti blizu 500 000 eura, jer smo mi Željo i ne prodajemo kapitena i najboljeg igrača za 140 000 eura, kao neki klubovi. Mi postavljamo standarde i za navedenu četvorku će leći blizu 2 mil eurčića od čega bi mogli napraviti jednu tribinu. To sam već jednom napisao prije neki dan.Sarajlijc@ je napisao/la:Svi su prosjecni igraci tesko da ce te ukupno uzeti 500 000 za njih.Bianconeri1988 je napisao/la:Ta četvorka će otići pod uslovom da prosječno za njih uzmemo po 500 000 €
Zadnja izmjena: Sarajlijc@, dana/u 21 dec 2011, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Ti, dijete od 15 godina si upucen u sve poslove u i oko FK Sarajeva, haj nijedne vise, molim te 
Za zivot cijeli!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
To su tvoje rijeci profesore.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Ti, dijete od 15 godina si upucen u sve poslove u i oko FK Sarajeva, haj nijedne vise, molim te
- nookey
- Kontakt:
Možeš li nam samo reći odakle tebi informacije?Aldinn1 je napisao/la:Ovdje neki spominju da dolazi Simic, Bucan, Mujkic pa ja nisam procitao vece glupsoti od ovih. Ovi igrace nece vidjeti Zelje u skorije vrijeme pogotovo ova prva dvojica, a i znamo zbog cega.
Sto se tice prodaje idu sigurno Nyema, Zeba, Bogicevic i Adilovic(50 posto) bezveze razbijate glavu, a ako oni odu to isto tako ne znaci da je neki problem ili nesto tako slicno. Naci se jako kvalitetne zamjene, a ko ce doci to ni sam Osim ne zna, tako nemojte sirite nebuloze i nabrajat bezveze igrace koji su slobodni pa ce doci.
Realno je bolje da se igraci prodaju koji nece da potpise ugovor ili oni koji nisu zadovoljni s platom, a dovodu momci koji bi igrali tu.
Slobodne papire su dobili neki igraci, a vec se zna da Savic prelazi u Velez, Colic ne znam, ali ide.
Stanceski isto tako i meni jedan od boljih golmana koji je bio u Zelji poslije Baotica ide Karic.
Imaš 8 postova i očekuješ da ti sad mi slijepo vjerujemo?
Amar bi samo u bunilu pustio ove igrače na polusezoni, jer nove Ferguson ne bi uigrao da zadrže prvo mjesto...
Konačno je sve došlo na svoje mjesto i nema razloga ih prodavati za siću, a igrom slučaja znam za ponudu za Zebu od preko 1,8 miliona koju je amar glatko odbio, tako da i ove tvoje "informacije" su nigdje veze...
Zeba i ako ode to će biti transfer transfera u premijer ligi.
Zadnja izmjena: nookey, dana/u 21 dec 2011, 14:00, ukupno mijenjano 1 put.
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Navijaci FK Sarajevo nikako ne mogu biti realni u ovim situacijama, njima je klub nedavno bio sve, samo nije bio normalan klub, kapiten i najjaci igrac ode za 140 000 eura, i sad su oni kao napravili dobar posao, Sedin Torlak u kojeg su se svi kleli, izgleda da ce zavrsiti u jednoj nogometnoj velesili kakva Azerbejdzan sigurno jeste
, dok Zeljini igraci, igraju po Grckoj, Turskoj i ostalim fudbalskim zemljama i to igraju zapazenu ulogu u svojim klubovima, a Dzakmic nije ni pola godine bio u Koreji, vec ga prizivaju da se vrati nazad, ista takva situacija je i sa Skorom, budite nekad, iskreni, realni, sta vec treba da budete, to vam nikako ne moze skoditi, sto se prije suocite sa svojim problemima, prije ce te ih i rijesiti.
Za zivot cijeli!
drug postajes naporan,ne lupetajAldinn1 je napisao/la:Ovdje neki spominju da dolazi Simic, Bucan, Mujkic pa ja nisam procitao vece glupsoti od ovih. Ovi igrace nece vidjeti Zelje u skorije vrijeme pogotovo ova prva dvojica, a i znamo zbog cega.
Sto se tice prodaje idu sigurno Nyema, Zeba, Bogicevic i Adilovic(50 posto) bezveze razbijate glavu, a ako oni odu to isto tako ne znaci da je neki problem ili nesto tako slicno. Naci se jako kvalitetne zamjene, a ko ce doci to ni sam Osim ne zna, tako nemojte sirite nebuloze i nabrajat bezveze igrace koji su slobodni pa ce doci.
Realno je bolje da se igraci prodaju koji nece da potpise ugovor ili oni koji nisu zadovoljni s platom, a dovodu momci koji bi igrali tu.
Slobodne papire su dobili neki igraci, a vec se zna da Savic prelazi u Velez, Colic ne znam, ali ide.
Stanceski isto tako i meni jedan od boljih golmana koji je bio u Zelji poslije Baotica ide Karic.
AMAR OSIM!!!
Amar pokusava da od Zelje napravi brend. Zeljo je brend u BiH ali ne i na Balkanu i Evropi. Prvo treba postati brend na Balkanu pa onda da postane prepoznatljiv u Evropi. Sta to znaci? Zeljo ne moze pobjediti CL ili Uefa Kup (evropa ligu kako se sad vec zove). Nacin na koji Zeljo moze postati brend je ta prodaja igraca. Kvalitetnih igraca. Recimo Mamic je htio Viscu za 100.000. Pa kad ga je Amar odbio ponudio je 200.000. Amar je lisac. On zna koji igrac koliko vrijedi ali isto tako zna da bi 90% trenera/klubova dalo Viscu Dinamu za 200.000. Ali ti ako hoces da si brend na Balkanu ne mozes dozvoliti da Dinamo moze kupiti tvoga igraca. Mozda logicki glupo zvuci jer Dinamo moze dati milion cak i dva za igraca ali nece dati za Viscu ili nekoga iz BiH.
Ne bar za sada. Eh sta Amar radi je to da igrac iz Zeljeznicara dostigne vrijednost od milion pa da onda nije zao da ga proda bilo kome za te pare. Licnog sam misljenja da Amar pokusava od Ramica i Zolotica da napravi igrace koje ce za 3-4 godine prodati po milionski ciframa. Mozda mu to nece uspijeti sa ovom dvojicom ali to mu je plan. Vjerovali ili ne to mu je vaznije nego neki uspjesi (dometa timova iz PL BiH) u Evropi. Recimo Benjamin Colic moze za 3-4 godine postati reprezentativac. A najvise mu u prilog ide to da smo najtanji u reprezentaciji upravo na tim pozicijama.
Prodaje, kupovine, pustanje igraca - mi obicni navijaci gotovo u 90% slucajeva necemo shvatiti zasto i kako. Pogotovo kada je u pitanju Amar Osim. Covjek ima neke ideje koje ne iznosi nikome. Evo zadnji prelazni rok uopste nije bilo spekulacija u medijima ko dolazi u Zeljeznicar.
Ne bar za sada. Eh sta Amar radi je to da igrac iz Zeljeznicara dostigne vrijednost od milion pa da onda nije zao da ga proda bilo kome za te pare. Licnog sam misljenja da Amar pokusava od Ramica i Zolotica da napravi igrace koje ce za 3-4 godine prodati po milionski ciframa. Mozda mu to nece uspijeti sa ovom dvojicom ali to mu je plan. Vjerovali ili ne to mu je vaznije nego neki uspjesi (dometa timova iz PL BiH) u Evropi. Recimo Benjamin Colic moze za 3-4 godine postati reprezentativac. A najvise mu u prilog ide to da smo najtanji u reprezentaciji upravo na tim pozicijama.
Prodaje, kupovine, pustanje igraca - mi obicni navijaci gotovo u 90% slucajeva necemo shvatiti zasto i kako. Pogotovo kada je u pitanju Amar Osim. Covjek ima neke ideje koje ne iznosi nikome. Evo zadnji prelazni rok uopste nije bilo spekulacija u medijima ko dolazi u Zeljeznicar.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Zanima je jedna stvar. Sta se ovoliko pise o Amaru?, je li stvarno istina da postoji mogucnost da on napusti klub u blizoj buducnosti? Hvala
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
De ba Aldine opra.Adilovic nece iz Zelje otic za 2 godine.Prvo sto je doso na ljeto,drugo sto nije kakav igrac osim ako se neke guzonje nisu uhvatile.Nyema i Zeba imaju najjvise sansi da odu.A vise ocekujem da ce Nyema otic nego Zeba.Zeb je izuzetno dobro u Želji ima dobru platu a pare za penziju je vec pokupio po Rusiji i Sloveniji.Bolje mu je igrat kod kuce ngeo po nakvim Azerbejdzanima i slicno.Bogi mislim da ostaje 100 % prije da ce Vasilic otic.Vjerovatno ce Amar uzet stopera i golmana.Ovo su moje neke pretpostavke.Iskreno mozda bi i bilo dobro da se Bogicevic proda ali bi to bilo puno bolje da se desi na ljeto,odnosno pred pocetak lige.
svoj ti pos'o !
Trenutno korisnika/ca: Ghost67, Google Adsense [Bot], Hilmo123, kosuljaplava, Levin, rimljanin90 i 50 gostiju.