Devil je napisao/la:Mislim da Hungaroring ima takodje dosta pristupacne cene
A samo vrati film jedno 20 godina unazad i normalno ces videti koji su to jazavci bili za nas.

Prosecan Yu radnik imao 3 puta vecu platu od nekog ugarskog direktora.Aj mi samo napisi ti ili bilo ko od ovih sto pisu ovde ,koje je godine vozena prva trka u Madjarskoj? ne znam taj podatak,a ne znam ni gde da trazim. Ali sta sam hteo reci u stvari

ovo sto pominjete stazu u BL,ja bih voleo ali to je tesko zbog opste krize u svetu a i same politicke situacije u BIH. Neko je pomenuo i stazu u Puli tj. kad bi se napravila,to je odlicna ideja,Jadran ovo ono,grad miran,politicki nepterecen skroz,mozda i najbolje mesto u ex yu za tako nesto,ali to samo ostaje ideja . Ono u Srbiji sto se pominjalo u vezi staze u Staroj pazovi sta reci osim...

VN Stare Pazove hahahahahaa

Najblizi smo bili ( da dobijemo stazu) krajem 80-tih,pocetkom 90-tih ( da se nije desilo ono sto se desilo) .Ta staza je trebalo da bude na periferiji Kragujevca( tamo gde se odrzava auto-moto prvenstvo Srbije trenutno)na nekom potezu ka Kraljevu,pretpostavljam da je to iz razloga sto je u tom gradu jedina nasa fabrika automobila jer da nije to u pitanju onda bi moglo i Usce da se sredi

pa da vidimo i Branu Mitrovica -Flojda u F1

Ova staza u KG je obecavala s tim sto bi morala mnogo,mnogooooo da se prosiri. Ako je neko od starijih forumasa ili od mladjih

nebitno ,upucen u to,voleo bih da napise nesto vise o tome,da li su vodjeni neki zvanicni pregovori oko toga i slicno...
edit: Jer ima neko od vas ,mozda, sacuvan onaj album sa slicicama "F1" koji je izasao krajem 80-tih? Bio je na svetskom nivou tog vremena.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....