black071 je napisao/la:ako moRe jedno pitanjce, posto sam ja ovako ljupopitljiv, ko je pravo ovu anketu za najboljeg fudbalera Španije i kako to da se na njoj ne nalazi Joseba Etxeberria, u svoje vrijeme najskuplje placen mladi igrac u historiji!?

Bio je odlican nogometas,jedan od meni najdrazih(moj nadimak u skoli bio exeberia

) odbijao razne bogate ponude i ostao cijelu karijeru u Athleticu . Jos mi je onaj pogodak u glavi ,kada je na kosevu probio Gusu

eto imao sam srecu da ga gledam uzivo .
Sto se tice ankete ,pa tu fali jos 10-tak najmanje imena ,alal vera ko je pravio
Adi_Zepce je napisao/la:
Informisanost onog k'o je ovo napisao je ravno nuli.Dug Valencije iznosi manje od 130 miliona eura

Citam da Lorente hoce da napravi jaku ekipu sa velikim imenima ,nebi li mogao privuci ljude da napune novu Mestallu . Jedan od prvih koraka je i ostanak prvih zvijezda ,Banege,Ramiya,Soldada itd , navodno cete i debelo unovciti ime za novu Mestallu . Svaka cast tom covjeku .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡