Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ma ja sam propratio pintola tako da nema sanse da mu prodju parovi..veeeeliki sam ja baksuz,,
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- pintol_TM87
- Kontakt:
samo kako su krenuli tesko da prodjeWarrick je napisao/la:Jeste stari prolazan je.1921 je napisao/la:Je li prolazan listic ako bude 5 golova ?pintol_TM87 je napisao/la:http://www.betexplorer.com/hockey/inter ... id=6774757
zadnjih 15 doslo manje golova tako da igram manje od 5.5 a mislim da moze i 1

al ajd ima jos nade
edit: jasko brisi taj post

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
- Kontakt:
jarane ja kad bi se sad kladio da ce za novu godinu past snijeg, kaćunci bi se ukazali..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice ovaj hokej prolaz paz sta ti ja kazem

Newcastle - WBA 1.95 1
Everton - Swansea 1.60 1
1.p/ QPR - Sunderland 1. 90 x
Stutgart - HSV 2.40 1
Herta - Kaiserslautern 2.00 1
Valencienes - Lyon 2.40 2
Lazio - Chievo 1.55 1
Napoli - Genoa 1.55 1
Uplata : 1 KM
Dobitak : 165 KM
Moze li proci ovaj listic ??
Everton - Swansea 1.60 1
Stutgart - HSV 2.40 1
Lazio - Chievo 1.55 1
Napoli - Genoa 1.55 1
- pintol_TM87
- Kontakt:
ima da ti ja napravim listić pa čes da dobijes...jasko_juve je napisao/la:jarane ja kad bi se sad kladio da ce za novu godinu past snijeg, kaćunci bi se ukazali..
- pintol_TM87
- Kontakt:
ne mozeAdelin je napisao/la:Newcastle - WBA 1.95 1
Everton - Swansea 1.60 1
Stutgart - HSV 2.40 1
Lazio - Chievo 1.55 1
Napoli - Genoa 1.55 1

Moguci uljezi, ovi talijaniAdelin je napisao/la:Newcastle - WBA 1.95 1
Everton - Swansea 1.60 1
Stutgart - HSV 2.40 1
Lazio - Chievo 1.55 1
Napoli - Genoa 1.55 1

Udinese-Juventus x 3,00
Lille-Nice x 4,00
ETG FC-Montpellier 2 2,35
Aston Villa-Arsenal x 3,6
Fulham-Man Utd 1x 1,94
Uplata 1,70 km
Dobitak:334,72
Lille-Nice x 4,00
Fulham-Man Utd 1x 1,94
Uplata 1,70 km
Nema vise :P
- pintol_TM87
- Kontakt:
to je to...flash je napisao/la:Udinese-Juventus x 3,00
Lille-Nice x 4,00
Fulham-Man Utd 1x 1,94
Uplata 1,70 km
evo jos nesto od mene
van persie daje go
klose daje
rooney daje
kavani daje
di natlale daje
matri daje
sow daje
Aston Villa - Arsenal 1X
Napoli - Genoa 1
Touluse - Brest 1
Good luck
Napoli - Genoa 1
Touluse - Brest 1
Good luck

Lille - Nice(L8) 1 1.65
Lazio - Chievo(SP) 1 1.75
Holstein K. - Mainz 2 1.50
Newcastle - WBA 1 2.05
Wigan - Liverpool 2 1.55
Napoli - Genoa 1 1.60
Inter - Lecce 1 1.30
Valenciennes - Lyon pik 2 1.80
Kvota 54.60
Uplata 0.80
Fulham - Man.UTD(PD) 2 2.05
Man.City - Stoke 1 1.30
Bologna - Roma 2 2.20
Ferreira -Porto 2 1.30
Galatasaray - Manisaspor 1 1.40
Villarreal - Mirandes 1 1.55
A.Villa - Arsenal pik 2 1.45
Evian TG - Montpellier pik 2 1.80
Kvota 44.00
Uplata 0.50
Lazio - Chievo(SP) 1 1.75
Holstein K. - Mainz 2 1.50
Newcastle - WBA 1 2.05
Wigan - Liverpool 2 1.55
Napoli - Genoa 1 1.60
Inter - Lecce 1 1.30
Valenciennes - Lyon pik 2 1.80
Kvota 54.60
Uplata 0.80
Fulham - Man.UTD(PD) 2 2.05
Man.City - Stoke 1 1.30
Bologna - Roma 2 2.20
Ferreira -Porto 2 1.30
Galatasaray - Manisaspor 1 1.40
Villarreal - Mirandes 1 1.55
A.Villa - Arsenal pik 2 1.45
Evian TG - Montpellier pik 2 1.80
Kvota 44.00
Uplata 0.50
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
gotovoRooney88 je napisao/la:Ne pozurujte, nije jos gotovo.nafrI82 je napisao/la:To im je i najcesci rezultat hahaha ya je napisao/la:izgleda da ce ostati 3 : 2

- Liverpool.F.C
- Kontakt:
ima li ko kavih prijedloga za euroligu veceras, broj koseva i tako to
Jeli ono 3+ preko 3 ili 3 i više ???
Nije cilj samo pobjediti protivnika, treba ga poniziti.
3 i vise.Endi05 je napisao/la:Jeli ono 3+ preko 3 ili 3 i više ???
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Odigro sistem 8 od 12 u premieru,maksimalna isplata 1.017 km, a dole na drugom listicu mi pise min.dobitak 1,nesto a max. 4,nesto :S .. Kako je to moguce :S
Evo malo, na brzaka, košarke.
1.Panathinaikos - Brose Baskets
Njemcima treba prolaz, ali uz pobjedu Zagreba nad Zalgirisom.Grci sigurni za Top16.
Koševi: Panathinaikos do sada nijednom nije išao ispod 75 koševa, Njemci samo jednom ispod 70. Prva utakmica završila sa 79-76 za Brose. Granica za koševe je 158,5.
Nije sigurno, ali probaću odigrati Panathinaikos ispod 84,5 koševa. Pošto su obezbjedili prolaz, možda bude drugačija rotacija, što može da donese svašta. Dakle, radi samo moja intuicija.Upozorenje.
2.Unicaja M. - CSKA M.
Prošli oba tima, mogla bi biti lijepa utakmica s puno koševa. Ozljeda ima, Unicaja: Dardena, Valters i Fitch, s tim da samo prvi neće sigurno igrati, a Valters i Fitch moguće da i igraju (ali mi se čini da i nisu ni otputovali za Španiju). Mada ne vjerujem da je potrebno da roviti igrači imaju veliku minutažu. CSKA: Kirilenko neće igrati (ozljeda a izgleda da je prešao u Netse), faliće Gordon i Vorončevič. Krstić odmarao u prvenstvu protiv Spartak Primorja. Ovo mi mogla biti noć za raspoloženog Krstića, i borba sa Freelandom i Žorićem, zavisno od toga koliko ga bude držao na parketu Kazlauskas. Prva utakmica je završila pobjedom CSKA 77-66.
Probaću ići na under 154,5, i na Unicaju hendikep +4,5. U sistem, ko ide na siguricu neka ne igra!
3.Zalgiris-Zagreb
Potrebna je pobjeda jednim i drugim. Žalgiris će vjerovatno fokusirati opet napad na Weemsa i Jankunasa, jer Zagreb slabo brani tu poziciju, pogotovo tzv. lažne četvorke, što se pokazalo u tekmi protiv Cibone.
U prvoj utakmici Zagreb je pobijedio 2 razlike, 80-78. Obe ekipe su napadački orjentisane, ali bojim se da nije sigurno igrati na over 156,5 koševa, jer važnost utakmice i bolja odbrana može utjecati na šut oba tima.
Ja ću da probam under 156,5, i na drugom tiketu hendikep na Zagreb +11,5.
Mišljenja sam da će Zalgiris ovo uzeti, ali valja probati odigrati hendikep, možda to ne bude velika razlika.
4.Barsa - Galatasaray
Barsa igra dobru odbranu, Galata je protiv takvih ekipa uvijek igrala na mali broj koševa, jedino su Olimpiji i Prokomu davali 78,80. Barsa je ostala bez Navarra(ozljeda), izgubili su od Siene, i onda od Caje u prvenstvu. U toj utakmici su imali period od 4 minute bez ijednog koša, što se ne dešava često. Zadnjih 5 utakmica broj koševa Barce: 60,74,72,63,65.
Probao bih odigrati under 142,5. Obezbjeđen je prolaz, čak ni redoslijed se ne može promijeniti. A na drugi tiket, hendikep na Galatu 13,5.
5. Prokom- Siena
Čista 2. Igraću i hendikep na Sienu -6,5, jer mislim da Siena može bez problema uzeti Prokom sa više razlike.
6.Olimpija -UNICS
Već i ptice na grani znaju da je Olimpija bila u rasulu, ostali samo klinci , bla,bla. Pobijedili su Hemofarm u ABA ligi, malo se digli psihički. UNICS je od Samare u prvenstvu neočekivano izgubio, što je još gore, primio više poena nego što odbrana UNICSa zna da primi (77) i to od prosječne ekipe.
UNICS i pobjeda i poraz ne može pomaći na tabeli, očekujem mali broj poena opravdano (u zadnjem kolu Prokom je UNICSu dao u 1.poluvremenu 11 poena!
E sad, ispod 139,5, moguće. Dakle, probati under, i 2 na UNICS.
IGRAČI:
over: Žorić (moj omiljeni), Andrić,Weems, Simon,Krstic.
under: Domercant, Andersen, Teodosić
Rizično: Lorbek under, Freeland under, Sato under,
1.Panathinaikos - Brose Baskets
Njemcima treba prolaz, ali uz pobjedu Zagreba nad Zalgirisom.Grci sigurni za Top16.
Koševi: Panathinaikos do sada nijednom nije išao ispod 75 koševa, Njemci samo jednom ispod 70. Prva utakmica završila sa 79-76 za Brose. Granica za koševe je 158,5.
Nije sigurno, ali probaću odigrati Panathinaikos ispod 84,5 koševa. Pošto su obezbjedili prolaz, možda bude drugačija rotacija, što može da donese svašta. Dakle, radi samo moja intuicija.Upozorenje.
2.Unicaja M. - CSKA M.
Prošli oba tima, mogla bi biti lijepa utakmica s puno koševa. Ozljeda ima, Unicaja: Dardena, Valters i Fitch, s tim da samo prvi neće sigurno igrati, a Valters i Fitch moguće da i igraju (ali mi se čini da i nisu ni otputovali za Španiju). Mada ne vjerujem da je potrebno da roviti igrači imaju veliku minutažu. CSKA: Kirilenko neće igrati (ozljeda a izgleda da je prešao u Netse), faliće Gordon i Vorončevič. Krstić odmarao u prvenstvu protiv Spartak Primorja. Ovo mi mogla biti noć za raspoloženog Krstića, i borba sa Freelandom i Žorićem, zavisno od toga koliko ga bude držao na parketu Kazlauskas. Prva utakmica je završila pobjedom CSKA 77-66.
Probaću ići na under 154,5, i na Unicaju hendikep +4,5. U sistem, ko ide na siguricu neka ne igra!
3.Zalgiris-Zagreb
Potrebna je pobjeda jednim i drugim. Žalgiris će vjerovatno fokusirati opet napad na Weemsa i Jankunasa, jer Zagreb slabo brani tu poziciju, pogotovo tzv. lažne četvorke, što se pokazalo u tekmi protiv Cibone.
U prvoj utakmici Zagreb je pobijedio 2 razlike, 80-78. Obe ekipe su napadački orjentisane, ali bojim se da nije sigurno igrati na over 156,5 koševa, jer važnost utakmice i bolja odbrana može utjecati na šut oba tima.
Ja ću da probam under 156,5, i na drugom tiketu hendikep na Zagreb +11,5.
Mišljenja sam da će Zalgiris ovo uzeti, ali valja probati odigrati hendikep, možda to ne bude velika razlika.
4.Barsa - Galatasaray
Barsa igra dobru odbranu, Galata je protiv takvih ekipa uvijek igrala na mali broj koševa, jedino su Olimpiji i Prokomu davali 78,80. Barsa je ostala bez Navarra(ozljeda), izgubili su od Siene, i onda od Caje u prvenstvu. U toj utakmici su imali period od 4 minute bez ijednog koša, što se ne dešava često. Zadnjih 5 utakmica broj koševa Barce: 60,74,72,63,65.
Probao bih odigrati under 142,5. Obezbjeđen je prolaz, čak ni redoslijed se ne može promijeniti. A na drugi tiket, hendikep na Galatu 13,5.
5. Prokom- Siena
Čista 2. Igraću i hendikep na Sienu -6,5, jer mislim da Siena može bez problema uzeti Prokom sa više razlike.
6.Olimpija -UNICS
Već i ptice na grani znaju da je Olimpija bila u rasulu, ostali samo klinci , bla,bla. Pobijedili su Hemofarm u ABA ligi, malo se digli psihički. UNICS je od Samare u prvenstvu neočekivano izgubio, što je još gore, primio više poena nego što odbrana UNICSa zna da primi (77) i to od prosječne ekipe.
UNICS i pobjeda i poraz ne može pomaći na tabeli, očekujem mali broj poena opravdano (u zadnjem kolu Prokom je UNICSu dao u 1.poluvremenu 11 poena!
E sad, ispod 139,5, moguće. Dakle, probati under, i 2 na UNICS.
IGRAČI:
over: Žorić (moj omiljeni), Andrić,Weems, Simon,Krstic.
under: Domercant, Andersen, Teodosić
Rizično: Lorbek under, Freeland under, Sato under,
pintol_TM87 je napisao/la: http://www.betexplorer.com/hockey/czech ... id=6786327" onclick="window.open(this.href);return false;
vise od 5.5 mozda bude i iznenadjenje kvota na 2 je preko 8

Valjda drugi put prodjemo, sreca pa ima jos jedan listic...
Bio sam stavio Lillea keca i dolazi lik u kladionicu igra sistem i u fixeve stavlja x2 na Nice

Kakve su sanse da ovo prodje:
Inter 1
Lazio 1(umjesto Lillea ga ubacio, hvala onom momku sada bi ostao bez listica

M'gladbach-Schalke oba daju
Novara-Palermo oba daju
A.Villa- Arsenal oba daju
City-Stoke obda daju
Levante-La Coruna oba daju
dobitak 159

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.