Suareza na giljotinu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
[F]ergie [A]ssociation.Cartman je napisao/la:Ferguson je to prvi spomenuo u javnosti, ne Evra.OTNYS_YNWA je napisao/la:Fazon je što ja nigdje nisam vidio da je Ferdinand optužio Terrya.
Sa druge strane, Evra je odmah nakon utakmice digao halabuku.![]()
Ovo dodje kao da Švabo ne smije reći jevreju da je jevrej.ZOI84 je napisao/la: Postojalo je milion drugih nacina da ga uvrijedi, a ne da spominje boju njegove kože kad se zna šta smo mi bijeli sve uradili crncima u prošlosti, upravo zbog te sramotne bijele historije nije smio to reci
Jednostavno, pročitati ovaj post i sve će će vam biti jasno.Shanks je napisao/la:A najsmijesnije u cijeloj prici je sto Suarez nije "pravi" bijelac, dedo mu je crn, sto znaci da je on prakticki mulat, kao vecina Latinosa.Da covjek koji je dijelom crnac uvrijedi crnca na rasnoj osnovi, teskoali slazem se da je bilo glupo od njega da naziva Evru "negrito".Pomalo nezrelo i provokatorski, ali ipak ne rasizam, i definitivno ne vrijedno 8 utakmica suspenzije
![]()
predivnaRizah je napisao/la:Pazi odluke FA. Ako se Suarez bude žalio produžiće mu ban na još utakmica![]()
Divna li je to organizacija
A sta dobiju oni koji vrijedjaju muslimane ?! Svako vrijedjanje je kaznjivo sem vrijedjanja muslimana...a za vasu inf.Suarezov otac je crnac (mozda majka,lazem).FA smece obicno ja mislim da nas savez bolje radi !Han!$;Lfc je napisao/la:Jednostavno, pročitati ovaj post i sve će će vam biti jasno.Shanks je napisao/la:A najsmijesnije u cijeloj prici je sto Suarez nije "pravi" bijelac, dedo mu je crn, sto znaci da je on prakticki mulat, kao vecina Latinosa.Da covjek koji je dijelom crnac uvrijedi crnca na rasnoj osnovi, teskoali slazem se da je bilo glupo od njega da naziva Evru "negrito".Pomalo nezrelo i provokatorski, ali ipak ne rasizam, i definitivno ne vrijedno 8 utakmica suspenzije
![]()
Volio bih vidjeti identičan sastav/postavu večeras, možda priliku dati Maxiu/Carrollu umjesto Suareza(ukoliko ne bude igrao) i Shelveya.
--------------Reina--------------
Glen---Skrtel--Agger---Enrique
-----------------------------------
--------Hendo---Adam----------
Downing----Shelvey----Bellamy
-------------Suarez---------------
pa nije mu bas slagao... Nije Suarez kriv sto je ovaj crnac...Cartman je napisao/la:Znas li ti sta znaci rijec kontekst? Chicharito je to rekao da pohvali nekog suigraca i to je rekao u Meksiku gdje je to prihvatljivo izgleda. Suarez je to rekao Evri u svadji i da bi ga uvrijedio. I to je uradio u Evropi gdje negrito, negro, nigger i tako dalje, nije nimalo prihvatljivo. Get over it.
PS: Terry charged with racial abuse: http://politics.co.uk/news/2011/12/21/j ... ally-abuse" onclick="window.open(this.href);return false;
Mora na sud...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.