Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Reuf
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Reuf » 21 dec 2011, 16:42

Pomozite svom voljenom klubu i istrijebite rasizam !
Suareza na giljotinu :mrgreen:
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 dec 2011, 16:47

Cartman je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:Fazon je što ja nigdje nisam vidio da je Ferdinand optužio Terrya.
Sa druge strane, Evra je odmah nakon utakmice digao halabuku. :mrgreen:
Ferguson je to prvi spomenuo u javnosti, ne Evra.
[F]ergie [A]ssociation. :mrgreen:
Ali Evra je prvenstveno imao najveći uticaj, on je to prenio Bossu, a oni su maksimalno iskoristili
kako bi osakatili Liverpool. No sa razlogom definitivno, mislim kako bi i Liverpool isto uradio da je uvrijeđen
njihov igrač, na bilo kojoj osnovi. Sreća vaša pa nemamo Negrita. :P :mrgreen:

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 21 dec 2011, 16:48

ZOI84 je napisao/la: Postojalo je milion drugih nacina da ga uvrijedi, a ne da spominje boju njegove kože kad se zna šta smo mi bijeli sve uradili crncima u prošlosti, upravo zbog te sramotne bijele historije nije smio to reci
Ovo dodje kao da Švabo ne smije reći jevreju da je jevrej. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 21 dec 2011, 17:01

A najsmijesnije u cijeloj prici je sto Suarez nije "pravi" bijelac, dedo mu je crn, sto znaci da je on prakticki mulat, kao vecina Latinosa.Da covjek koji je dijelom crnac uvrijedi crnca na rasnoj osnovi, tesko :? ali slazem se da je bilo glupo od njega da naziva Evru "negrito".Pomalo nezrelo i provokatorski, ali ipak ne rasizam, i definitivno ne vrijedno 8 utakmica suspenzije :evil:

edit: Steven Gerrard travelled to London to give a young kid his wish of meeting him before he died.

Jel istina ovo ba? :?
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Coalmanyx
Kontakt:

Post Postao/la Coalmanyx » 21 dec 2011, 17:32

Evo tog "rasiste". :)

slika

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 21 dec 2011, 17:51

Ma pustite se gluposti znamo svi kakav je Evra prevarant i kakv uticaj ima United na FA.
Suarez je mulat i ako je njaga uvrijedio uvrijedio je djelimicno i sebe sto je ipak vise nego ne inteligentno.
Grubo je ovo ocjenjeno , barem nam dokaz moraju objaviti.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 21 dec 2011, 17:57

Shanks je napisao/la:A najsmijesnije u cijeloj prici je sto Suarez nije "pravi" bijelac, dedo mu je crn, sto znaci da je on prakticki mulat, kao vecina Latinosa.Da covjek koji je dijelom crnac uvrijedi crnca na rasnoj osnovi, tesko :? ali slazem se da je bilo glupo od njega da naziva Evru "negrito".Pomalo nezrelo i provokatorski, ali ipak ne rasizam, i definitivno ne vrijedno 8 utakmica suspenzije :evil:
Jednostavno, pročitati ovaj post i sve će će vam biti jasno.

Volio bih vidjeti identičan sastav/postavu večeras, možda priliku dati Maxiu/Carrollu umjesto Suareza(ukoliko ne bude igrao) i Shelveya.

--------------Reina--------------
Glen---Skrtel--Agger---Enrique
-----------------------------------
--------Hendo---Adam----------
Downing----Shelvey----Bellamy
-------------Suarez---------------
YOU'LL NEVER WALK ALONE

LS7
Kontakt:

Post Postao/la LS7 » 21 dec 2011, 18:33

Veceras ocekujem potop Wigana,i Suareza koji ce da grize.Fakat je 8 utakmica previse,ocekovao
sam 3,max 4 utakmice suspenzije.
reina,glen,agger,skrtel,enrique,bellamy,adam,hendo,downing,suarez,carroll

ps. 0 3(suarez 2x,carroll) :twisted: :D
"Neki ljudi misle da je fudbal pitanje života i smrti. Vjerujte mi, fudbal je puno ozbiljniji od toga." - Bill Shankly

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 dec 2011, 19:04

ko **** ove scumovce što padobranišu teme, ne treba im uopće čitati postove jer i sami znamo da nam više žele zlo nego dobro, ko ih ****.

Volio bih vidjeti Suareza i Carrolla od prve minute.

[youtube][/youtube]
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 21 dec 2011, 19:08

Pazi odluke FA. Ako se Suarez bude žalio produžiće mu ban na još utakmica :lol:
Divna li je to organizacija :lol:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 dec 2011, 19:32

Rizah je napisao/la:Pazi odluke FA. Ako se Suarez bude žalio produžiće mu ban na još utakmica :lol:
Divna li je to organizacija :lol:
predivna :lol: :lol:

Feudalac
Kontakt:

Post Postao/la Feudalac » 21 dec 2011, 19:32

Han!$;Lfc je napisao/la:
Shanks je napisao/la:A najsmijesnije u cijeloj prici je sto Suarez nije "pravi" bijelac, dedo mu je crn, sto znaci da je on prakticki mulat, kao vecina Latinosa.Da covjek koji je dijelom crnac uvrijedi crnca na rasnoj osnovi, tesko :? ali slazem se da je bilo glupo od njega da naziva Evru "negrito".Pomalo nezrelo i provokatorski, ali ipak ne rasizam, i definitivno ne vrijedno 8 utakmica suspenzije :evil:
Jednostavno, pročitati ovaj post i sve će će vam biti jasno.

Volio bih vidjeti identičan sastav/postavu večeras, možda priliku dati Maxiu/Carrollu umjesto Suareza(ukoliko ne bude igrao) i Shelveya.

--------------Reina--------------
Glen---Skrtel--Agger---Enrique
-----------------------------------
--------Hendo---Adam----------
Downing----Shelvey----Bellamy
-------------Suarez---------------
A sta dobiju oni koji vrijedjaju muslimane ?! Svako vrijedjanje je kaznjivo sem vrijedjanja muslimana...a za vasu inf.Suarezov otac je crnac (mozda majka,lazem).FA smece obicno ja mislim da nas savez bolje radi !
Ne pijem,ne pusim,ne drogiram se i ne idem u Zepce...

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 21 dec 2011, 19:35

Cartman je napisao/la:Znas li ti sta znaci rijec kontekst? Chicharito je to rekao da pohvali nekog suigraca i to je rekao u Meksiku gdje je to prihvatljivo izgleda. Suarez je to rekao Evri u svadji i da bi ga uvrijedio. I to je uradio u Evropi gdje negrito, negro, nigger i tako dalje, nije nimalo prihvatljivo. Get over it.

PS: Terry charged with racial abuse: http://politics.co.uk/news/2011/12/21/j ... ally-abuse" onclick="window.open(this.href);return false;
Mora na sud...
pa nije mu bas slagao... Nije Suarez kriv sto je ovaj crnac...
Ako mu bas smeta nek promijeni boju koze, kad moze rooney dlake sa guzice na glavu, moze i ovaj kozu s tabana na vugla...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

lfc.tz
Kontakt:

Post Postao/la lfc.tz » 21 dec 2011, 20:18

Evo i postave:
Liverpool: Reina, Enrique, Johnson, Agger, Skrtel, Henderson, Adam, Downing, Maxi, Kuyt, Suarez.
Subs: Doni, Carroll, Coates, Carragher, Shelvey, Kelly, Bellamy.

Skoro pa uvjek koban po nas United B tako da svim srcem zelim tri boda koja bi potpomogla guranju ovog kluba u Championship,nadam se da nam je ovo zadnje gostovanje kod Wigana gledajuci duzi period.
Zadnja izmjena: lfc.tz, dana/u 21 dec 2011, 20:23, ukupno mijenjano 2 puta.
"Liverpool was made for me and I was made for Liverpool." - Bill Shankly

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 21 dec 2011, 20:19

Liverpool i Suarez u nevjerici: FA je vjerovao na riječ jednog čovjeka!

Odmah nakon što je Engleski nogometni savez objavio visoku kaznu Liverpoolovom Luisu Suarezu od 8 utakmica i 40 tisuća funti, iz njegovog kluba su odaslali oštro priopćenje...

Napadač Liverpoola je šokiran presudom i kaznom koju mu je izrekao FA odnosno njegova komisija koja je proučavala i provela istragu vezanu za navodne rasističke uvrede koje je Suarez uputio braniču Manchester Uniteda Patriceu Evri.

- Ovo je izuzetno težak dan za mene i moju obitelj. Hvala svima na podršci, nastavit ću se boriti - kratko je putem Twittera poručio Suarez, a puno opširnije i odrješitije su odgovorili iz njegovog kluba, Liverpoola.

"Mi u nogometnom klubu Liverpool vrlo smo iznenađeni i razočarani odlukom komisije FA-a koja je Suareza prolasila krivim. Nestrpljivo iščekujemo objavu svih detalja presude kako bi ju dobro proučili i poduzeli odgovarajuće korake", navodi se na početku službene izjave kluba s Anfielda, a zatim kreću o konkretniju analizu slučaja.

"Vrlo je neuobičajeno da je naš igrač proglašen krivim na temelju izjava jednog čovjeka na terenu i nikoga drugog. Nitko, uključujući suigrače Patricea Evre, suce i službene osobe, nije čuo navodne rasističke uvrede. Liverpool se naravno ne slaže i žestoki je protivnik svake pojave rasizma, ali u ovom slučaju smo uvjereni da Suarez nije kriv, posebno kada znamo da optužbe dolaze od Evre koji je već u nekoliko navrata, pokazalo se, lažno optuživao druge za izjave koje nisu dali. Također, smatramo nemogućim da bi Suarez nekoga vrijeđao zbog boje kože budući je jedan njegov djed tamnoput", poručuju iz Liverpoola uz naznaku da će zasigurno iskorstiti pravo žalbe na ovu odluku u zadanom roku od 14 dana.

Večeras očekujem težak i nezgodan meč.Prošle sezone prije duela sa Wiganom Liverpool je bio vezao po 3 pobjede da bi onda sa Wiganom remizirao.Na JJB-u (bar se nekad tako zvao :D ) je bilo 1:1.Sjećam se fantastičnog gola Torresa nakon još boljeg proigravanja Gerrarda sa svoje polovice (ako neko nađe link od gola nek stavi :P ).Na Anfieldu je također bilo 1:1.Meireles je tada zabio za Livepool gol.Sjećam se da je tada Suarez pogodio stativu,a čini mi se i prečku iz slobodnjaka. :P

S obzirom kako Liverpool igra protiv slabijih ekipa ne očekujem ništa posebno.Jedino u šta sam ubjeđen da će i večeras pogoditi okvir gola.:D Prognoza 1:1 (prošli put sam pogodio,nadam se da sad neću :oops: ).
FK Pjetlovi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 dec 2011, 20:22

Trebao je Bellamy ili Carroll umjesto Kuyta, ali nema veze. COME ON YOU MIGHTY REDS!

YNWA

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 21 dec 2011, 20:24

Ne znam na sta ce ovo liciti sa Kuytom van forme, i klasicno losim Maxijem (covjek dadne go, ali je nevidljiv vecinom utakmice). Valjda ce opet Maxi neki otpadak da ubaci, i mozda Suarez jos jedan. Uvijek je hebeno gostovanje protiv Wigana, ali valjda cemo nastaviti niz i ostvariti jos jednu pobjedu.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Coalmanyx
Kontakt:

Post Postao/la Coalmanyx » 21 dec 2011, 20:35

Ne sviđa mi se baš nešto formacija u kojoj ćemo večeras nastupiti. Baš kao što neko reče, Maxi loš ove sezone, ali zna nešto ugurati u gol, a ni Kuyt nije puno bolji. Mogao je Bellamy komotno dobiti priliku od prve minute i da i mi gledamo na miru utakmicu.

Ako neko može staviti neki link za gledanje utakmice, bio bi mu zahvalan. ;)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 21 dec 2011, 20:41

Ako neko ima nek' stavi link. :oops:

______________Reina ______________
__Glen__Skrtel______Agger_Enrique__
__Maxi_Henderson__Adam__Downing__
__________Kuyt____Suarez___________

Ni meni se ne sviđa što igraju Kuyt i Maxi zajedno al' možda Maxi nastavi svoj dobar niz. :mrgreen:
FK Pjetlovi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 21 dec 2011, 20:41

slika

Wigan XI: Al Habsi, Caldwell, Alcaraz, Figueroa, Stam, Jones Diame, McCarthy, Moses, Gomez, Sammon

@Coalmanyx i reds, instalirajte sopcast i ovaj link kopirajte u drugi tab:

sop://broker.sopcast.com:3912/106723" onclick="window.open(this.href);return false;

Sky Sports + HD

a evo vam vshare ako vam je mrsko instalirati:

http://88.80.16.174/static/popups/7528302305910.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.