Dvojac koji je za sedam dana uspio unistiti LA Lakerse.
Ako DH12 ode u NYNyetse, ovo ce biti i moj potpis.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ja imam osjećaj da će Griffin bit MVP.U neorganizovanoj ekipi je rasturao sad uz Paula će još lakše zabijati,a i skočiće im prosjek pobjeda.Donnie Darko je napisao/la:Imam osjecaj da ce ove sezone Chris Paul biti MVP, nesto slicno kao Nash 2004/05.
... koja glasi ...?CLS je napisao/la:ja mislim da ce CP dobiti nagradu za najbolju izjavu ove sezone![]()
da je dosao u klub sa velikom historijomkad_kako je napisao/la:... koja glasi ...?CLS je napisao/la:ja mislim da ce CP dobiti nagradu za najbolju izjavu ove sezone![]()
Gdje si to procitao? Nesto ne vjerujem da je to rekao. Ajd ako moze daj nam kakav tekst da i mi vidimo.CLS je napisao/la:da je dosao u klub sa velikom historijomkad_kako je napisao/la:... koja glasi ...?CLS je napisao/la:ja mislim da ce CP dobiti nagradu za najbolju izjavu ove sezone![]()
S aspekta da Paul dolazi u tu ekipu,gdje ce podici broj pobjeda za jedno 20(vise sigurno gledano procentualno)LBJ MVP je napisao/la:Ja imam osjećaj da će Griffin bit MVP.U neorganizovanoj ekipi je rasturao sad uz Paula će još lakše zabijati,a i skočiće im prosjek pobjeda.Donnie Darko je napisao/la:Imam osjecaj da ce ove sezone Chris Paul biti MVP, nesto slicno kao Nash 2004/05.
Clipersi pune klupe..Reggie Evans Update
Marc J. Spears: Agent Byron Irvin confirms Reggie Evans deal with Clippers is 1-year at veteran's minimum. Twitter
from yesterday:
Alexis Ajinca
Scott Howard-Cooper: Clippers looking at Alexis Ajinca at backup center. Possibility of signing today. Gadzuric, Diogu also on the radar.
Taj ne bi prepoznao ironiju ni kad bi ga na ulici pozdravila.BIHfan je napisao/la:jose jesi ti kad cuo za ironiju?
Ko je sad ovaj!?RogerPro je napisao/la:Taj ne bi prepoznao ironiju ni kad bi ga na ulici pozdravila.BIHfan je napisao/la:jose jesi ti kad cuo za ironiju?
Mozda je covjek mislio da je dosao u LAL, umjesto LAC.CLS je napisao/la:@adriano_leite jel moze ovako
3:23![]()
[youtube][/youtube]
ja se izvinjavam zbog tog lapsuza.....cak bi bilo bolje da je iskoristio rijec veliku nego nevjerovatnu...ne moras po svaku cijenu ici protiv navijaca LAL i velikih timovaadriano_leite je napisao/la:Covjek kaze da fransiza ima nevjerovatnu historiju, a ne znam sta je pogrijesio? Mi kad kazemo da neko ima historiju odmah mislimo na titule. Ne treba ti titula da imas historiju. Minnesota takodjer ima historiju, ha ja, nisu juce postali da nemaju historiju. Ja iskreno nista ne vidim smijesno u ovome sto je rekao vezano za historiju fransize. Btw. velika i nevjerovatna nije ista rijec.
CLS je napisao/la:![]()
![]()
Jay Leno Tonight Show
[youtube][/youtube]
Jarane ma zaboli me dupe za navijacima LAL i tih velikih timova. Pokusavas ismijati moj tim i reci da je Cleveland mali tim, ali ja to jaro vec znam, ali sta si ti bolji od mene sto navijas za LAL a ja za Cavse? Nisam kao neki poceo da navijam za Miami Heat, nego sam ostao uz svoj klub, kojeg danas volim vise nego sto sam ga prije volio, uzivam gledajuci predsezonske tekme vise nego tekme finala istoka ili finala NBA lige protiv Spursa, cak par tekmi nisam ni gledao, dok sam proslu sezonu odgledao 99% utakmica i evo ove sezone vec 3 tekme.CLS je napisao/la:ja se izvinjavam zbog tog lapsuza.....cak bi bilo bolje da je iskoristio rijec veliku nego nevjerovatnu...ne moras po svaku cijenu ici protiv navijaca LAL i velikih timovaadriano_leite je napisao/la:Covjek kaze da fransiza ima nevjerovatnu historiju, a ne znam sta je pogrijesio? Mi kad kazemo da neko ima historiju odmah mislimo na titule. Ne treba ti titula da imas historiju. Minnesota takodjer ima historiju, ha ja, nisu juce postali da nemaju historiju. Ja iskreno nista ne vidim smijesno u ovome sto je rekao vezano za historiju fransize. Btw. velika i nevjerovatna nije ista rijec.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.