Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Islu dirno sa leđa i padne odmah faul, normano u zoni šuta, Pirla trojica isto tako u zoni šuta, svira indirekt za Udinesea.
A ne znam, naši igrači su se više navikli na to, vidjeli smo da i oni ne protestuju, prvo poluvrijeme su nas izudarali, pogovotovo Marchisia par puta.
Tačno mi je mrsko pričati više o suđenju, kad je iz kola u kolo isto situacija.
Bit će Vučinić spreman za Lecce.
A ne znam, naši igrači su se više navikli na to, vidjeli smo da i oni ne protestuju, prvo poluvrijeme su nas izudarali, pogovotovo Marchisia par puta.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- SoloJuve26
- Kontakt:
JuveSissoko je napisao/la:evo ga sad i ParmaSoloJuve26 je napisao/la:Ma osjeitlo se da nismo puno ima fantazije kad docemo do gola... veceras nam je falio Vucinic i te kako... al abd jos malo ce se i on vratiti... U ostalom nismo primili go i raduje me to..
Evo ovi iz Atalante preokrenu utakmice na minut...
sta velis da dovedemo ovog golgetera iz Atalante
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- JuveSissoko
- Kontakt:
ma neka, treba pricat o sudjenju jer je liga po tom pitanju smijesna."Unajmili" sve same amatere da sude.Pa ko vise platiBianconeri1988 je napisao/la:Islu dirno sa leđa i padne odmah faul, normano u zoni šuta, Pirla trojica isto tako u zoni šuta, svira indirekt za Udinesea.

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@Arogantni
Vidim da si tu, nije se imalo šta vidjeti večeras, nisi ništa propustio...
Vidim da si tu, nije se imalo šta vidjeti večeras, nisi ništa propustio...

Ž '21!
Juve nije večeras briljirao ali je ostao jedina neporažena ekipa u ligama petice. U 16 kola ne doživjet poraz je sjajna stvar, a protiv ovog Udinesea je strašno teško igrat, pogotovo kad se oni postave zgusnuto pozada i samo vrebaju onda kontru a tu je onda glavni adut Di Natale.U svakom slučaju i ovaj remi je dobra stvar za Juve.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Odlično
Lazio remizirao, 4. bježimo 4 boda,to je isto kao da imamo viška utakmicu. Fino se ovo iskristalisalo.
Nekako se lakše diše, samo nek' mi četvrtoj ekipi bježimo

Lazio remizirao, 4. bježimo 4 boda,to je isto kao da imamo viška utakmicu. Fino se ovo iskristalisalo.
Nekako se lakše diše, samo nek' mi četvrtoj ekipi bježimo

Ž '21!
jeli vas hastra,plavi div se opasno brzo priblizava,velikim koracima vas sustize,boj te se i sjenke njegove

- Bianconeri1988
- Kontakt:
-8
Sad mi igramo protiv levata, a vi protiv boljih ekipa, opet ćete vi na dvociferni zaostatak, a vi se nadajate kako igrate dobro

Sad mi igramo protiv levata, a vi protiv boljih ekipa, opet ćete vi na dvociferni zaostatak, a vi se nadajate kako igrate dobro

Ž '21!
Jel vi znate kakav skor ima odbrana Udinesea pogotovo na Friuliju? Mi smo u posljednjih par utakmica polako "gubili paru" jos sa izostankom Vucinica (nadam se da sad vidite koliko je to bitan igrac za ovu ekipu) dosta smo bezopasni u napadu. Pa u ovoj utakmici Pepe je bio glavni izvor kreativnosti. Imamo se cime ponositi u ovoj polusezoni, pogotovo jer napokon imamo TIM.
Treba biti oprezan u narednim utakmicama, svaki od ovih protivnika je nagazna mina.“These are the two best defences in Serie A and my team proved its solidity in every respect,” said the Coach.
“It’s not everyone who can come to Udine and take the initiative. Let us not forget that last season Udinese finished ahead of us in the standings.
“Simone Pepe had a great game and I am satisfied with Alessandro Matri’s performance, in which his movement off the ball worked perfectly.
“We studied Udinese carefully and they did the same with us. In football nowadays you have to be organised and prepared for every situation. You can’t give your opponents even half a chance and that is the secret of our success.
“We never stopped looking for the victory here and proved we are a Team with a capital T.”
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
Buffon - sigurica na golu uvijek bio
Licht - trka i klasa, lik je pretrčao k'o lud
Barzagli - siguran
Bonucci - miran, osim jedne situacije u prvom poluvremenu kad se spetljao i poklonio korner, jbg greške se dešavaju ali odigrao je ok
Chiellini - borac, dobro je odigrao
Pepe - borio se u prvom poluvremenu, u drugom je malo izgubio snage, morao bi nekad malo više vremena posvetiti da doda saigraču do sebe a ne da se zabije kao junac u plot i trči pravolinijski, neće mu to uvijek prolaziti
Estigaribia - slabo odigrao, nije bila dobra predstava od njega, pogubio se u nekim pokušajima prodora
Marchisio - šteta za ona dva šuta, dobro je bio pokriven i vršili su pritisak na njemu
Pirlo - borio se koliko je mogao, dobro su ga markirali i tukli, u jednom navratu je bio fauliran a dadoše im indirekt, trojica bila na njemu... sudija 'bem mu...
Vidal - borio se, trčao, oduzimao lopte, malo pao u drugom poluvremenu ali odlično odigrao
Matri - nije mogao odsječen u napadu, u par navrata ga Pepe nije razumio, potrošio se na bezze stvari, umjesto da je bio u šesnaestercu i čekao da ugrize potrošen bezze...
Quagliarela - solidno odigrao, ona dva šuta su bila ok, šteta, volio sam da je zabio zbog samopouzdanja
Del Piero - neko reče da je panj????? Doktor odradio ono malo posla solidno, ne može ni on sam
De Ceglie - malo igrao
Conte - naš kapiten, trener, borac i ratnik. Vidi se na njemu koliko mu je stalo sa ovom ekipom da postigne uspjeh, dovoljno ga je pogledati kako prati utakmicu, skakuće oko aut linije, premješta se sa noge na nogu.
Nekad mu neko od navijača možda može zamjeriti zbog taktike koju je postavio.
Oprezno, bitno je ne izgubiti, ne primiti gol, nije to strah nego od prevelike želje da uspije, zato imamo i ovoliko neriješenih rezultata, bili su zreli sinoć da izgube, da smo im prvi zabili, raskovali bi ih, ovako ostaje taj neriješen rezultat koji u konačnici nije loš.
Imamo dobar niz, jedina smo ekipa koja nema poraza u polusezoni najjačih evropskih liga. Iduću imamo utakmicu koju trebamo dobiti po svim parametrima. Imamo dobru ekipu iako nam fali par igrača na polusezoni. Vratiti će na m se Vučinić i on će biti veliko pojačanje. Škripe nam krila, lijevo pogotovo, stoperi dosada odradili lavovski dio posla i očito je da im je trebao ozbiljan trener da ih uveže, osokoli i uvjeri da mogu. Igramo mnogo agresivnije i sa većim posjedom lopte, još par kvalitetnih znalaca i možemo se više nego ravnopravno upustiti u borbu za Scudetto.
Treće mjesto je prioritet ali ni titula nije daleko sa ovim pristupom
FORZA JUVE!
Licht - trka i klasa, lik je pretrčao k'o lud
Barzagli - siguran
Bonucci - miran, osim jedne situacije u prvom poluvremenu kad se spetljao i poklonio korner, jbg greške se dešavaju ali odigrao je ok
Chiellini - borac, dobro je odigrao
Pepe - borio se u prvom poluvremenu, u drugom je malo izgubio snage, morao bi nekad malo više vremena posvetiti da doda saigraču do sebe a ne da se zabije kao junac u plot i trči pravolinijski, neće mu to uvijek prolaziti
Estigaribia - slabo odigrao, nije bila dobra predstava od njega, pogubio se u nekim pokušajima prodora
Marchisio - šteta za ona dva šuta, dobro je bio pokriven i vršili su pritisak na njemu
Pirlo - borio se koliko je mogao, dobro su ga markirali i tukli, u jednom navratu je bio fauliran a dadoše im indirekt, trojica bila na njemu... sudija 'bem mu...
Vidal - borio se, trčao, oduzimao lopte, malo pao u drugom poluvremenu ali odlično odigrao
Matri - nije mogao odsječen u napadu, u par navrata ga Pepe nije razumio, potrošio se na bezze stvari, umjesto da je bio u šesnaestercu i čekao da ugrize potrošen bezze...
Quagliarela - solidno odigrao, ona dva šuta su bila ok, šteta, volio sam da je zabio zbog samopouzdanja
Del Piero - neko reče da je panj????? Doktor odradio ono malo posla solidno, ne može ni on sam
De Ceglie - malo igrao
Conte - naš kapiten, trener, borac i ratnik. Vidi se na njemu koliko mu je stalo sa ovom ekipom da postigne uspjeh, dovoljno ga je pogledati kako prati utakmicu, skakuće oko aut linije, premješta se sa noge na nogu.
Nekad mu neko od navijača možda može zamjeriti zbog taktike koju je postavio.
Oprezno, bitno je ne izgubiti, ne primiti gol, nije to strah nego od prevelike želje da uspije, zato imamo i ovoliko neriješenih rezultata, bili su zreli sinoć da izgube, da smo im prvi zabili, raskovali bi ih, ovako ostaje taj neriješen rezultat koji u konačnici nije loš.
Imamo dobar niz, jedina smo ekipa koja nema poraza u polusezoni najjačih evropskih liga. Iduću imamo utakmicu koju trebamo dobiti po svim parametrima. Imamo dobru ekipu iako nam fali par igrača na polusezoni. Vratiti će na m se Vučinić i on će biti veliko pojačanje. Škripe nam krila, lijevo pogotovo, stoperi dosada odradili lavovski dio posla i očito je da im je trebao ozbiljan trener da ih uveže, osokoli i uvjeri da mogu. Igramo mnogo agresivnije i sa većim posjedom lopte, još par kvalitetnih znalaca i možemo se više nego ravnopravno upustiti u borbu za Scudetto.
Treće mjesto je prioritet ali ni titula nije daleko sa ovim pristupom
FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- JuveSissoko
- Kontakt:
Licht mi extra odigrao svaku skoro utakmicu,pa i onu jucer.Po meni fali mu znanja u ofanzivi al onim svojim trcanjem kao voz non-stop, pokrije nedostatke.Njegov stil trcanja podsjeca me na Nedveda.Jedna stvar koju Conte treba zabranit pa i kaznjavat novcano su nabijanja dugih lopti nasih stopera kad imaju loptu prema vrhu napada u zelji da "izbace" napadaca prema golu i sansi. Pogotovo se to odnosi na Bonuccia i Chiellinia,brojao sam cijelu sezonu takve duge lopte, ne znam jesu li makar 2 bile upotrebljive,dzaba tako gubimo posjed lopte i protivniku olako dajemo loptu.Niti imamo dva niti jaka napadaca u vrhu da bi imali koristi od takvih lopti,mislim od onih nekoliko sto ne zavrse u golmanovim rukama ili na korner zastavici. 

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Buffon
Zebina Thuram Cannavaro Zambrotta
Camoranesi Vieira Emerson Nedved
Ibra Trezeguet
Buffon
Lichtsteiner Barzagli Bonucci Chiellini
Pepe Pirlo Vidal Marchisio
Matri Vučinić
Ovo su otprilike najjači sastavi ekipa iz onog i ovog perioda. U oči odmah upada Nedvedova pozicija i pokretljivost takvog igrača kao što je on bio + tehnički besprijekorno potkovan.
Najbliži tome kakav nama treba za najviše domete je Eden Hazard, ono što je prikazivao sinoć i što pokazuje već neki vremenski period u Lilleu je dostojno veličine i snage kluba kao što je Juve, nešto poput Zidanea kad smo ga kaparisali onomad od Bordeauxa.
Dalje šta upada u oči je pozicija koju trenutno silom prilika igra Chiellini a koj je nama deficitarna za najviše domete. Nekad su tu igrali superbrzi i pokretljivi Pessotto i Zambrotta a sada mora krpiti Chiellini - ruku na srce on to čini dobro ali potrebno je tu dovesti jednog beka - Armero sinoć kao i ono što pokazuje Aly Cissokho je nešto što je poželjno
Dalje : napadači - Delpa se oprašta, Fabio je tek u procesu nakon povrede, Matri treba podršku kvalitetnog napadača koji će se dopunjavati sa njim.
Ima još dosta posla pred Marottom i Conteom. Nadamo se obezbjeđivanju pozicije za Ligu prvaka i tek tada ćemo biti poželjni većim igračkim imenima i kvalitetnim pojačanjima.
FORZA JUVE!
Zebina Thuram Cannavaro Zambrotta
Camoranesi Vieira Emerson Nedved
Ibra Trezeguet
Buffon
Lichtsteiner Barzagli Bonucci Chiellini
Pepe Pirlo Vidal Marchisio
Matri Vučinić
Ovo su otprilike najjači sastavi ekipa iz onog i ovog perioda. U oči odmah upada Nedvedova pozicija i pokretljivost takvog igrača kao što je on bio + tehnički besprijekorno potkovan.
Najbliži tome kakav nama treba za najviše domete je Eden Hazard, ono što je prikazivao sinoć i što pokazuje već neki vremenski period u Lilleu je dostojno veličine i snage kluba kao što je Juve, nešto poput Zidanea kad smo ga kaparisali onomad od Bordeauxa.
Dalje šta upada u oči je pozicija koju trenutno silom prilika igra Chiellini a koj je nama deficitarna za najviše domete. Nekad su tu igrali superbrzi i pokretljivi Pessotto i Zambrotta a sada mora krpiti Chiellini - ruku na srce on to čini dobro ali potrebno je tu dovesti jednog beka - Armero sinoć kao i ono što pokazuje Aly Cissokho je nešto što je poželjno
Dalje : napadači - Delpa se oprašta, Fabio je tek u procesu nakon povrede, Matri treba podršku kvalitetnog napadača koji će se dopunjavati sa njim.
Ima još dosta posla pred Marottom i Conteom. Nadamo se obezbjeđivanju pozicije za Ligu prvaka i tek tada ćemo biti poželjni većim igračkim imenima i kvalitetnim pojačanjima.
FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
nisam gledao tekmu ko je bio bolji (iskreno i objektivno)?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- harebianconero
- Kontakt:
Veoma sam ljut zbog ovih X-eva imamo ih skoro kao pobjeda ...
Moramo dovesti klasnog napadaca, Tevez, Torres ili Higuain u slucaju da u Real ode Van Persie..
Nadam se da ce Krasic ostati, a da Estigarribiu vracamo odakle je dosao, jer ako se Kraske vrati u formu dosta je bolji od Paragvajca... Estigarribia u nekim situacijama djeluje jednostavno nezainteresovano ... Giaccherini je meni dosta bolji od njega ...
Jos jednom kazem moramo dovesti klasnog napadaca, jer ovako ne ide ako hocemo scudetto ... Vucinic je veoma dobar al Matri se gubi zadnje utakmice ...
@dantes juve je bolji bio
PS. ko je prvi jesmo li mi ili Milan ?
Moramo dovesti klasnog napadaca, Tevez, Torres ili Higuain u slucaju da u Real ode Van Persie..
Nadam se da ce Krasic ostati, a da Estigarribiu vracamo odakle je dosao, jer ako se Kraske vrati u formu dosta je bolji od Paragvajca... Estigarribia u nekim situacijama djeluje jednostavno nezainteresovano ... Giaccherini je meni dosta bolji od njega ...
Jos jednom kazem moramo dovesti klasnog napadaca, jer ovako ne ide ako hocemo scudetto ... Vucinic je veoma dobar al Matri se gubi zadnje utakmice ...
@dantes juve je bolji bio
PS. ko je prvi jesmo li mi ili Milan ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
kažu milan....ja sam mislio da se gleda međusobni skor, ali izgleda da se gleda gol razlika......
eve tabela
http://www.hrsport.net/Tablica.aspx?ID=713" onclick="window.open(this.href);return false;
eve tabela
http://www.hrsport.net/Tablica.aspx?ID=713" onclick="window.open(this.href);return false;
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- harebianconero
- Kontakt:
I ja cujem da neko kaze gol razlika a neko medjusobni omjer...DANTES je napisao/la:kažu milan....ja sam mislio da se gleda međusobni skor, ali izgleda da se gleda gol razlika......
eve tabela
Chiellini izjavio da je veoma zadovoljan sto smo zavrsili sezonu na 1. mjestu ..
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
pa jesu na neki način, dioba prvog mjesta, da je kraj valjda bi milan bio šampion....ko će ga znati u svim ligama je gol razlika na prvom mjestu sem čini mi se u španiji.....harebianconero je napisao/la:I ja cujem da neko kaze gol razlika a neko medjusobni omjer...DANTES je napisao/la:kažu milan....ja sam mislio da se gleda međusobni skor, ali izgleda da se gleda gol razlika......
eve tabela
Chiellini izjavio da je veoma zadovoljan sto smo zavrsili sezonu na 1. mjestu ..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Odredili su 12 mil za njega (kupili smo ga za 15)Vlado Borozan siguran da Miloš Krasić napušta Juventus u januaru jer ne može da izgubi godinu.
Vlado Borozan očekuje konkretne ponude.
"Mislim da će Miloš definitivno otići iz Juventusa. Ne može sebi da dozvoli da izgubi godinu i ne igra. U ovom trenutku postoji veliko interesovanje, a u narednim danima biće i konkretnih ponuda", rekao je jedan od menadžera našeg reprezentativca.
Zajedno sa Dejanom Joksimovićem traži rešenje.
"inter? Prija interesovanje, ali za sada nema ništa konkretno", dodao je poznati agent.
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- sarajlija89
- Kontakt:
Međusobni se gleda. Da prvenstvo sad završi, Juventus bi bio šampion. Međutim pošto se još igra, tabela se vodi po principu gol-razlike.DANTES je napisao/la:pa jesu na neki način, dioba prvog mjesta, da je kraj valjda bi milan bio šampion....ko će ga znati u svim ligama je gol razlika na prvom mjestu sem čini mi se u španiji.....harebianconero je napisao/la:I ja cujem da neko kaze gol razlika a neko medjusobni omjer...DANTES je napisao/la:kažu milan....ja sam mislio da se gleda međusobni skor, ali izgleda da se gleda gol razlika......
eve tabela
Estigarribia je sinoć bio najbolji, ako neko nije primjetio. Taktički odlično odigrao, pogotovo u defanzivi. Drugo je što smo mi očekivali prema naprijed da bolje odigra, ali jučer, to nije bio njegov zadatak.
Stvarno za Krasića ne kontam odluku Contea. Očigledno da ima nešto više tu i da ga "ne miriše", jer mi i nemamo boljih krilinih igrača, kako god okreneš.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Ma Conte je tvrdoglav i zacrtao je da Krasic nece igrati i to je to. Sta Gianc i Esti rade na treningu ja stvarno ne znam, mozda se Elia i Krasa zajedno zajebavaju. Mozda prcaju Estija za Larisu Riquelme ko ce ga znat 

Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.