al nek se oni i dalje hvale da su jaci od Mance i RealaTata je napisao/la:kraj momci, vratite se gore i procitajte kad sam rekao da vi to ne mozete![]()
![]()
![]()
jadan, jadniji, najjajdniji (bayern, bayern, bayern)
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Kao prvo trener mi se nije nikada dopadao, nema on veze kako voditi BAyern, pa Jurgen je legenda prema njemu. Međutim Bayern odnosno Uli potpiše sa njim na nekoliko godina i neće ga otpustiti jer moraju kompenzaciju platiti a tako su i Jurgenu morali pa bankrot onda, više daju trenerima nego igračima lol. Mogli su za te pare dovesti Messija.
Kao drugo, kako ih nije stid igrati onako. Nemaju oni veze, ne znaju šta je pas odnosno šta je obična akcija. I oni plačeni milionima, Pranjić nema veze, Gomez isto tako, ne može se čovjek braniti ako je 30 miliona plaćeno za napadača koji nema veze. Bra~ nema veze, naravno nisam mu još prezimena zapamtio kada nema veze. Odbrana tanka da ne može nikako tanja biti. Opet primamo svaku utakmicu po jedan gol, ovdje čak i dva.
Kao treće mislim da smo dno dna. Ovo je prešlo svaku mjeru, čekaš sedmicu dana za utakmicu i ovo doživiš. Pa šta će nam onda biti u LP. Ovo je sve sramota velika.
Ovo nije neki ofiran post, ovo je čista realnost, i nemojte prizivati Bilala. Zaboli me briga šta bi bilo s njim , važno je da nemamo i tima, i ako nam igra zavisi od jednog čovjeka onda je ta ekipa niđe veze kao i što jeste.
Razočaran da razočareniji ne mogu biti.
Kao drugo, kako ih nije stid igrati onako. Nemaju oni veze, ne znaju šta je pas odnosno šta je obična akcija. I oni plačeni milionima, Pranjić nema veze, Gomez isto tako, ne može se čovjek braniti ako je 30 miliona plaćeno za napadača koji nema veze. Bra~ nema veze, naravno nisam mu još prezimena zapamtio kada nema veze. Odbrana tanka da ne može nikako tanja biti. Opet primamo svaku utakmicu po jedan gol, ovdje čak i dva.
Kao treće mislim da smo dno dna. Ovo je prešlo svaku mjeru, čekaš sedmicu dana za utakmicu i ovo doživiš. Pa šta će nam onda biti u LP. Ovo je sve sramota velika.
Ovo nije neki ofiran post, ovo je čista realnost, i nemojte prizivati Bilala. Zaboli me briga šta bi bilo s njim , važno je da nemamo i tima, i ako nam igra zavisi od jednog čovjeka onda je ta ekipa niđe veze kao i što jeste.
Razočaran da razočareniji ne mogu biti.
@ Rz 88
ne mozes gledati tako sto Leverkusen uvali petardu Freiburgu, a Vi izgubite od Mainza, odnosno kako ti kazes ne mozete dati gola. To sve zavisi i od srece i gledanja protivnika, evo npr. mojs HSV je podcjenio Freiburg i onaj bod je bio veliki uspjeh, pa su navijaci Dortmunda po forumima su govorli da ce lagano pobjediti u Hamburgu i da su vec planirana tri boda samo je pitanje koji ce rezultat biti, pa njima HSV ocita lekciju iz fudbala i oni dobro prosli s onih 4-1, eh tako sam i ja siguran da je Bayern danas podcjenio Mainz i mislili su lahko cemo mi, a sljedece sedmice ce biti totalno drugi. A sto se tice transferpolitike Bayerna, da Njemacki mediji napisu moje ime i da treba da sam pred potpisom za neki klub u Njemackoj odmah bi Uli dosao i posloa ponudu a nije vazno jesam li mu potreban ili ne. Dalje bih rekao da van Gaal ako nastavi igrati s ovim sistemom da nece docekati proljetni dio sezone na klupi Bayerna, on mora vratiti staru formaciju i igrati kao sto je najbolje za ekipu. On izgleda bi da upravlja avionom a nema B kategoriju polozenu. Iskreno Bayern nema igrace za onu formaciju, a takodjer imaju tri pozicije koje bi mogli dovesti u ovih par dana koliko je jos ostalo do kraja prijelaznog roka. Mislim da bi bilo dobro da dovedu desnog beka, jednog kvalitetnog stopera i kvalitetnog golmana.
ne mozes gledati tako sto Leverkusen uvali petardu Freiburgu, a Vi izgubite od Mainza, odnosno kako ti kazes ne mozete dati gola. To sve zavisi i od srece i gledanja protivnika, evo npr. mojs HSV je podcjenio Freiburg i onaj bod je bio veliki uspjeh, pa su navijaci Dortmunda po forumima su govorli da ce lagano pobjediti u Hamburgu i da su vec planirana tri boda samo je pitanje koji ce rezultat biti, pa njima HSV ocita lekciju iz fudbala i oni dobro prosli s onih 4-1, eh tako sam i ja siguran da je Bayern danas podcjenio Mainz i mislili su lahko cemo mi, a sljedece sedmice ce biti totalno drugi. A sto se tice transferpolitike Bayerna, da Njemacki mediji napisu moje ime i da treba da sam pred potpisom za neki klub u Njemackoj odmah bi Uli dosao i posloa ponudu a nije vazno jesam li mu potreban ili ne. Dalje bih rekao da van Gaal ako nastavi igrati s ovim sistemom da nece docekati proljetni dio sezone na klupi Bayerna, on mora vratiti staru formaciju i igrati kao sto je najbolje za ekipu. On izgleda bi da upravlja avionom a nema B kategoriju polozenu. Iskreno Bayern nema igrace za onu formaciju, a takodjer imaju tri pozicije koje bi mogli dovesti u ovih par dana koliko je jos ostalo do kraja prijelaznog roka. Mislim da bi bilo dobro da dovedu desnog beka, jednog kvalitetnog stopera i kvalitetnog golmana.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- el-fighter
- Kontakt:
Joj jesmo ih razvalili. Šta nam ljudi uradiše, bruka i sramota. Svima plate smanjit do minimuma pa će oni onda trčat i trudit se.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- alan ford 26
- Kontakt:
Ja ekipe i govana, nikad ih nisam volio, sad jos manje, fuj.
Pa wolfsburg bi ih rastavio sada, kao sto je i prosle sezone.
Pa wolfsburg bi ih rastavio sada, kao sto je i prosle sezone.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- samovasposmatram
- Kontakt:
haha ima da se opkladim da ce bayern ove sezone ispast hahah tolko su imali srece u proslosti auuuuu al eto kako se fino lijepo kaze "nicija nije do zore sijala" hahahahah
WHUFC
Za ovakvu igru nema se sta reci. Mozda ce ih ovo natjerati da kupe jos kojeg igraca.
P.S. Eno usao Begovic za Portsmouth, mozemo njega dovesti na posudbu
P.S. Eno usao Begovic za Portsmouth, mozemo njega dovesti na posudbu
A JA SAM VAM FINO GOVORIO DA JE BAYERN DRUGOLIGAŠ. . .

So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name!
da da, upravo ove tri pozicije skripe, al vidis ja bih umjesto desnog bocnog doveo jednog centralnog veznog, pravog lidera, koji igra vise ofanzivno a desno bih ostavio lahma, jer sta ces kad su vec kupili onog pranjicaamerosm je napisao/la:@ Rz 88
amerosm je napisao/la:@ Rz 88
Potcjenuli ????
Niko u Bundesligi ne poštuje Bayerna više. Svima smo sada jedna ekipa s kojom se može igrati i pobjediti. Prije je bilo samo s koliko će neko izgubiti od Bayerna, a sada se brukaju okolo. Nema tu potcjenuti, ili ne. Šta su onda u prva dva kola radili. Njima je bila ova pobjeda jako potreban i ovo je najgori start u povijesti Bayerna, šta je sljedeće, ispasti ćemo iz lige hehe. Treba dovesti još par igrača a ne samo jednoga. Snajder nam je potreban, Robben bi nam jao trebao ali nema od njega ništa on ostaje u Realu. Nisu u stanju Bosingwu dovesti , nema se para a daju miliona za trenere koji nemaju veze.
Davno sam napisao da je Gaal uništo Barcu i nje nije bilo dok je on vodio nju. Otjerao je ronalda kasnije Rivalda, a šta to u nas radi.......bruka nas, lako mu je sa Ajaxom bilo, imao je sjajnu momčad, a ostalo mislim uspjehe je radio bezveze ligama odnosni ligi koja se zove Erdivision.
Nema se igre, nema tu potcjenuti ili ne, i nema ništa od titule i ove godine. Već 2 remija i 1 poraz, imam 2 boda i u donjem smo djelu tabele. To je naša realna slika po igri.
Od evropskog velikana zvanog Bayern(ako se iko osim mog djeda sjeća tog imena) ,ostade samo grb. . .

So cheer us on through the sun and rain
Davno sam ja ovdje rekao da će Van Gal upropastiti Bayern Munchen.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Zar treba šta dodati....šečeru javi sesecer je napisao/la:Ma kakav Mainc, o njima ne razmisljam, nego se spremam za 29.08...brrrr...dolazi Wolfsburg![]()
E ako njih i Hamburg dernemo, 100% smo prvaci.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
ŠeČer je u šoku,ne treba ga dirati do sutraRaul_64 je napisao/la:Zar treba šta dodati....šečeru javi sesecer je napisao/la:Ma kakav Mainc, o njima ne razmisljam, nego se spremam za 29.08...brrrr...dolazi Wolfsburg![]()
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
- majestic24
- Kontakt:
[quote="kenank7"]Od evropskog velikana zvanog Bayern(ako se iko osim mog djeda sjeća tog imena) ,ostade samo grb. . . [quote]
Van Gaal kako je poceo i grb ce promijeniti. Otjera Lucio,stavi nekog tamo svog ,nikad cuo za njega. Cuj Van Bomel igra u prvih 11...pa taj nema pojma ni da igra u 5 njemackoj ligi. Vidjecete za 2-3 mjeseca,umjesto sadasnjeg grba Bayerna,stoje 3 tulipana...

Van Gaal kako je poceo i grb ce promijeniti. Otjera Lucio,stavi nekog tamo svog ,nikad cuo za njega. Cuj Van Bomel igra u prvih 11...pa taj nema pojma ni da igra u 5 njemackoj ligi. Vidjecete za 2-3 mjeseca,umjesto sadasnjeg grba Bayerna,stoje 3 tulipana...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
-
matetaraba
- Kontakt:
realno bayern nije među 10 klubova u europi,evo plate za gomeza 30 mil a za njega niko ne bi da ni 5 mil u europi,van bomel im igra,pranjic oni ne bi mogli u milanu,interu... ni na klupi bit
ma ovim bayernovim navijacima niko nevalja...dodje klinsman pocne gubit jes los goni ga ovo ono...dodje onaj drugi (neznam mu prezime) nidje veze tjeraj ga,dodje van gaal izgubi 2 tekme nevalja..e tad dolazimo do zakljucka da nije do trenera vec do igraca...da i dragi Allah vodi dzaba kad nemas igrace...bacaju pare 30 miliona na gomeza bolje dati koji milion vise i dovest dzeku il slicnog nekog...nakav pranjic,branheid folovi golovi...ma kakva je to ekipa kad im je vodja Van Bomel zvani kecer...
navijam za bayern 15 godina, al ovo danas sto sam vidio je bruka i sramota nevidjena. Nije problem sto su izgubili, ali jedan klub tipa bayerna da odigra onako utakmicu...stvarno ne mogu da shvatim. Igraci koji su placeni milionima, i igraju s onolikom dozom nesigurnosti, nekreativnosti i indolencije, pocevsi od van gala kao trenera, preko rensinga, gomeza, timoscuka i ostalih pa sve do HRVATSKOG OTPADA u bayernu pranjica i olica nanose samo stetu i kvare ugled kluba kao sto je bayern. Od svih igraca mislim da je jedino mali muller odigrao solidnu partiju a svi ostali su zagazili duboko ispod nule. Za gomeza dato 30 mil. pa za te pare se mogao dovesti igrac kao sto je diego ili benzema, ljudi koji igraju glavom a ne misicima kao on...samo jos ostaje nada da ce otjerati van gala i dovesti normalnog trenera i poceti igrati normalan fudbal...
Nemojte ljudi tako. Treba postovati tim koji je Rekordmeister. (my ass)
Eeeeee tugo golema! Tri kola, nijedna pobjeda. Ali ja sam siguran da ce Rekordmeister proigrati... negdje oko 20og kola!
I opet ce svi ovdje reci da se bore za titulu.
Ma ne mogu ni da provociram koliko mi vas je zao.
Mozda ako potrosite jos 100 miliona, moci cete da pobjeđujete Mainz i ostale velikane.
Eeeeee tugo golema! Tri kola, nijedna pobjeda. Ali ja sam siguran da ce Rekordmeister proigrati... negdje oko 20og kola!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Raul_64 je napisao/la:Zar treba šta dodati....šečeru javi sesecer je napisao/la:Ma kakav Mainc, o njima ne razmisljam, nego se spremam za 29.08...brrrr...dolazi Wolfsburg![]()
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.