Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
joj Adama 

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- Paraglajder
- Kontakt:
Eh, ovo bi nam se moglo odbiti od glavu. Pa Adame dragi.
Ko njemu dade da puca, nakon onakve partije u 1. poluvremenu.

Zato se nisam ni obradovao kad ga je svirao

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
carli mars u 100 pm debilu jedan mars iz kluba ko te dovede :@
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Bravooo, bravooo. Sada promaši penal.
- reds_forever
- Kontakt:
Nigdje normalnog linka, prije bi covjek nasao normalni prenos utakmica Kozare na ovom netu...
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
redsice, jesi li probala ovaj moj .. Meni ni sekunde ne štopa, loš mi je net - slika (Y) vaka.
http://www.sport24.me/streams/CreepyTV.html" onclick="window.open(this.href);return false; --

Da "lav" igra, Wigan centar ne bi prešao, ovako neki Mojsije pretrčava teren.

http://www.sport24.me/streams/CreepyTV.html" onclick="window.open(this.href);return false; --

Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 21 dec 2011, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
ajd dobro je bar nisam vidio ni penal ni promasaj 

http://www.livescorehunter.com/" onclick="window.open(this.href);return false; sve utakmice mozete gledat
)

- reds_forever
- Kontakt:
ovaj tvoj je maloprije zastopao skroz, ali evo, izgleda da je sada opet OK...HvalaOTNYS_YNWA je napisao/la:redsice, jesi li probala ovaj moj .. Meni ni sekunde ne štopa, loš mi je net - slika (Y) vaka.![]()
http://www.sport24.me/streams/CreepyTV.html" onclick="window.open(this.href);return false; --![]()

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Gledaš li ti @Dirk utakmicu, vidiš li koliko Wigan forsira dalekometne šuteve? Ako ovako nastave, jedan će sigurno ući.
@
Nema na čemu.
@
Nema na čemu.
- Paraglajder
- Kontakt:
Adame sam izađi, pa ti čovječe nisi tačnog pasa uputio večeras. Frajer k'o da je džamije palio... 

YNWA
- Liverpool8
- Kontakt:
Treba nam kapiten!
ma ne moze taj link nikako jbat gaOTNYS_YNWA je napisao/la:redsice, jesi li probala ovaj moj .. Meni ni sekunde ne štopa, loš mi je net - slika (Y) vaka.![]()
http://www.sport24.me/streams/CreepyTV.html" onclick="window.open(this.href);return false; --![]()
joj pa kad cemo mi pocet davat te golove kad ne mozemo ni iz penala
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa ni on ni Henderson ne mogu igrati slobodno, svoju prirodnu poziciju. Pazi samo koliko pažnju obraćaju na odbrambene zadatke.Paraglajder je napisao/la:Adame sam izađi, pa ti čovječe nisi tačnog pasa uputio večeras. Frajer k'o da je džamije palio...
Mora Bellamy ući umjesto Maxia. A Carroll olakšati Suarezu. Ne ide ovako.

Gospodine Dalglishu ti samo stoji skrštenih ruku, a to što mi imamo 3 igrača manje na terenu nema veze 

Zadnja izmjena: Rizah, dana/u 21 dec 2011, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Hajde Kenny mijenjaj sunce ti poljubim.
- Paraglajder
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.