Aragonesa isto ne bi bilo lose dovest, vec je vadio klub iz go'vana par puta, devedesetih, izvadio ih je iz Segunde i pogurao Torresa. Juande je isto veliki trener (a imao je nesto sa Realom
Club Atletico de Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Club Atletico de Madrid
Rafin je otac bio navijac Atletica, a on Realovac
Zanimljivo. Zanimljiva je i cinjenica da je u zadnjih pedeset godina 90% trenera Atletica koji su imali veze sa Realom osvajali trofeje u Atleticu
Quique, Antic, Aragones, Villalonga, Zamora...
Ko zna, mozda vam se i posreci sa Rafom, po meni je to trenutno najbolji izbor.
Aragonesa isto ne bi bilo lose dovest, vec je vadio klub iz go'vana par puta, devedesetih, izvadio ih je iz Segunde i pogurao Torresa. Juande je isto veliki trener (a imao je nesto sa Realom
), od Seville je napravio ovo sto je ona danas, lezi mu spanjolski nogomet. Scolari veliki motivator, dobar strucnjak. Pantic i Simeone nemaju nikakvog trenerskog (potrebnog) iskustva da stanu na klupu Atletica. Dakle, ili Rafa ili Aragones.
Dao ostavku u Racingu da bi bio trener Atletica, veliki...

Jedan od najboljih igraca Atletica svih vremena, Cholo Simeone, 157 nastupa za Atletico, bio clan "doblete" generacije.
" onclick="window.open(this.href);return false;

Imao sam jedan njegov dres, dok je u Laziju igrao. Dobar igrac bio, vidjecemo kako ce se snaci kao trener. Fali jos samo sluzbenap potvrda.

Jedan od najboljih igraca Atletica svih vremena, Cholo Simeone, 157 nastupa za Atletico, bio clan "doblete" generacije.
" onclick="window.open(this.href);return false;

Imao sam jedan njegov dres, dok je u Laziju igrao. Dobar igrac bio, vidjecemo kako ce se snaci kao trener. Fali jos samo sluzbenap potvrda.
Samo da ga opet ne izrade ,isto tako je dao otkaz u Cataniji cekajuci poziv narkomana Caminera a oni dovedose ovog Manzana za kojeg sam odma napisao da nije trener za Atletico .
U svakom slucaju Cholo je odealan za trenera,mlad,zeljan dokazivanja , covjek od kluba i covjek koji je mozda i najomiljeniji igrac ikada medju navijacima .
Mozda bude nesto slicno kao Guardiola u Barci . Mada je Cholo vec trenirao Cataniju ,koju je bez problema ostavio u Seriji a ,i ako se ne varam osvjajao je dvije titule u Argentini sa Riverom i Estudiantesom .
U svakom slucaju Cholo je odealan za trenera,mlad,zeljan dokazivanja , covjek od kluba i covjek koji je mozda i najomiljeniji igrac ikada medju navijacima .
Mozda bude nesto slicno kao Guardiola u Barci . Mada je Cholo vec trenirao Cataniju ,koju je bez problema ostavio u Seriji a ,i ako se ne varam osvjajao je dvije titule u Argentini sa Riverom i Estudiantesom .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ima facu mudonje
Ocekujem velike stvari od njega. Mlad, ambiciozan i pravi colchonero i sto je najbitnije, navijaci ga vole.
Znaci ne vjerujem
jos nas Asenjo spasio tezeg poraza, Albacete potpuno zasluzeno ide u naredni krug i svaka im cast . E sad kad dodje Cholo na klupu nema vise setkanja po terenu
malo sam gledao kako igraju njegovi timovi . Ono sto on preferira je kontra napad i jaka odbrana , upravo je odbrana bila najveci problem do sada, uglavnom ocekujem mnogo bolje igre nakon praznika .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Manzano adios. Koji kralj jebote, treba se stvarno potrudit pa postavit takvu taktiku da te u dvije utakmice (ukupnim rezultatom 3-1) izbaci Albacete
Inace jedan zanimljiv podatak, Simeoneov Racing ove sezone u 20 utakmica primio je samo osam golova. Ohrabrujuce sigurno
EDIT: Juznjace, sta ce Cholo sa Caminerom kad stigne? Znas da mu je ovaj sevio zenu ne tako davno
Inace jedan zanimljiv podatak, Simeoneov Racing ove sezone u 20 utakmica primio je samo osam golova. Ohrabrujuce sigurno
EDIT: Juznjace, sta ce Cholo sa Caminerom kad stigne? Znas da mu je ovaj sevio zenu ne tako davno
E moj @juzni, kaj vam uradise ovi drugoligasi

Treceligasi. 
Treceligasi burazMaGiCa je napisao/la:E moj @juzni, kaj vam uradise ovi drugoligasi![]()
Pavon @ Izgleda da ce zbog toga Caminero otici a na mjesto sportskog direktora ce se vratiti Pitarch .
Sta su, da su - iz Primere nisu. 
- frankqqqqq
- Kontakt:
Jedini klub koji u španskoj ligi volim, samo ih Manzano u **** uvali. Valjda će vas novi trener izvući iz ovih govana u kojim ste trenutno a mislim da gore ne možete 
Izgleda da je ovo sa Cholom haman pa gotovo. Fino, nadam se da ce biti uspjesniji od svojih prethodnika, radi primere ako nista.
Don't hate what you don't understand.
Da,fale jos neke sitnice da se dogovore ali vjerujem da ce u narednim satima Cholo biti novi trener.xaviesta je napisao/la:Izgleda da je ovo sa Cholom haman pa gotovo. Fino, nadam se da ce biti uspjesniji od svojih prethodnika, radi primere ako nista.
Licno ocekujem odredjeni pomak u igri ,prije svega u odbrani,ali nista specijalno( nadam se da cu pogrijesiti)... problemi Atletica su mnogo dublji . Navijaci dugo traze ostavku Gilla i Cereza i dok su oni na vlasti , tesko ce ovaj klub biti onaj stari . Citam da je u posljednjih 25 godina promjenjeno 34 trenera
Ova smjena Manzana je dobra i iz razloga sto ce Reyes vjerovatno ostati u klubu
Ne moze gore da ga hebesfrankqqqqq je napisao/la:Jedini klub koji u španskoj ligi volim, samo ih Manzano u **** uvali. Valjda će vas novi trener izvući iz ovih govana u kojim ste trenutno a mislim da gore ne možete
'Majmun' Burgos, Cholov prvi pomocnik. Inace poznat po ovome:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Burgos je poznat po mnogo cemu , legendarni golman...eh kakva je to budaletina bila
izgleda da je onaj ''incident '' iza Caminera i Chola ,obzirom da mu je ovaj pozelio dobrodoslicu
Simeone izjavio da najozbiljnije racuna na Reyesa
Citam da Cholo preferira formaciju 4-2-3-1.
------------Falcao------------
Adrian--------Diego-------------Reyes( Arda
----------Koke--------Gabi............
Filipe..Domi..Godin/preferiram Pereu ....Silvio
----------.Curton---------
Licno mislim da bi bili daleko ubojiti u formaciji 4-4-2 ,sa Falconeom i Adrianom u napadu,a po bokovima Arda i Reyes.
Portiljo@ meni je ta utakmica ostala u sjecanju po ovome
[youtube][/youtube]
Simeone izjavio da najozbiljnije racuna na Reyesa

Citam da Cholo preferira formaciju 4-2-3-1.
------------Falcao------------
Adrian--------Diego-------------Reyes( Arda
----------Koke--------Gabi............
Filipe..Domi..Godin/preferiram Pereu ....Silvio
----------.Curton---------
Licno mislim da bi bili daleko ubojiti u formaciji 4-4-2 ,sa Falconeom i Adrianom u napadu,a po bokovima Arda i Reyes.
Portiljo@ meni je ta utakmica ostala u sjecanju po ovome
[youtube][/youtube]
sad vas tatica iz Bilbao-a vam mora osvjetlat obraz i odbraniti cast protiv tamo nekog Albacete-a, ccc, koji ste vi isfur klubjuznjak> je napisao/la:Treceligasi burazMaGiCa je napisao/la:E moj @juzni, kaj vam uradise ovi drugoligasi![]()
![]()
![]()
Pavon @ Izgleda da ce zbog toga Caminero otici a na mjesto sportskog direktora ce se vratiti Pitarch .
za razliku od prosle godine konacno da i Athletic ima povoljna zrijeb, nadam se da ce Baskijski derbi bit u 1/4 finalu, posto se babo nebi trebao obrukat ko tetkice iz Madrida
Wir sind Borussia!
Xavi Torres bi navodno trebao preci u Atletico 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
:/ nista posebno..Adi_Zepce je napisao/la:Xavi Torres bi navodno trebao preci u Atletico
Dobar je u Levanteu,mozda u ovom trenutku bolji od Gabia,Asunsaa i Sureza.Adi_Zepce je napisao/la:Xavi Torres bi navodno trebao preci u Atletico
Nebi bilo lose pojacati konkurenciju .
Black @ Ispadali su ranijih godina Real i Barca ,ja sam napisao ranije da sa onim levatom na klupi ispadanje od treceligasa nije iskljuceno .

Od Gabija nije bolji..
Ako ga dovedu jedino ce biti opravdanje ako prodaju najmanje dva zadnja vezna ukoliko ne zele da propadne jedna od vecih nada spanskog fudbala..
Ako ga dovedu jedino ce biti opravdanje ako prodaju najmanje dva zadnja vezna ukoliko ne zele da propadne jedna od vecih nada spanskog fudbala..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.