31 bod nakon 16 kola, cetvrta pobjeda zaredom na strani, Hunta presisao Gomeza na listi strijelaca...sve ovo izaziva osmijeh na licima Königsblauena.
FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Iako se Hertha trudila da ne ispusi ovu utakmicu, nisu mogli protiv jakog Schalkea. Huntelaar nastavlja cjepati mreze, Pukki jako, jako dobar (steta sto ona peta ne udje). Iznenadjen sam povratkom Höwedesa, koji je na poziciji desnog beka pruzio sjajnu partiju. Jos kada bi Jurado odleprs´o za priblizno slicnu sumu za koju je doveden bilo bi ekstra. Nikako se Spanac nije uklopio na pravi nacin, jos ako mu sada zemljak ode, bude mozda i gore.
31 bod nakon 16 kola, cetvrta pobjeda zaredom na strani, Hunta presisao Gomeza na listi strijelaca...sve ovo izaziva osmijeh na licima Königsblauena.
Vom Jäger zum Gejagten
Neka Schalkea pri vrhu, lijepo ih je tu vidjeti, osigurati ligu prvaka, a valjda onda možemo očekivati i dodatno pojačavanje igračkog kadra.
Evo nešto malo o našim talentima iz U19. Ova generacija mladih igrača je jedna od naboljih u zadnje vrijeme i trenutno dominiraju u tzv. A-Junioren Bundesliga West.
Trenutno su prvi sa 33 boda nakon odigranih 13 utakmica. Drugi je Keln sa 25, zatim M'gladbach sa 24 itd.
Posebno se ističe "naš" Sead Kolasinac. Evo jedan interesantan članak o našim mladim igračima:
Trenutno su prvi sa 33 boda nakon odigranih 13 utakmica. Drugi je Keln sa 25, zatim M'gladbach sa 24 itd.
Posebno se ističe "naš" Sead Kolasinac. Evo jedan interesantan članak o našim mladim igračima:
Sead Kolasinac, Merlin Alexander Baus und Philipp Max, Sohn des ehemaligen Schalker Profis Martin Max, sollen in der kommenden Saison in der vierten Liga spielen. "Ob die drei in der Regionalliga spielen, kann ich nicht sagen. Doch es steht fest, dass alle drei über den Sommer 2012 bei uns vertraglich gebunden sind. Sead Kolasinac ist derzeit so stark, dass er vielleicht sogar ein Thema für das Profiteam sein könnte. Wir müssen die Entwicklung der Jungs abwarten. Das sind drei sehr gute Spieler für die Perspektive", erklärt Oliver Runhert, Sportlicher Leiter des Schalker Nachwuchses.
hahahaha cuj merlin baus sa profesionalcima...pa taj lik je sjedio na klupi naseg u19 tima cijelu proslu sezonu...kolasinac je 10tka ili 8ca? i ima jedna novost jos ,prica se da se interesujemo za obasija...zna li ko nesh vise o tome? moritz se vratio , jurado poceo igrat pukki razvaljuje sve u svemu Elham...
Schalke bez vecih problema na gostovanju savladao Haifu sa 3:0 iako su vecinom igrali igraci iz druge ekipe. Sve cestitike na pobjedi i donosnjenju novih bodova Bundesligi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Schalke se bez većih problema prošetao grupom , nadam se da će i u knock out fazi nastaviti dobre igre.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
3ci gol zabio je andreas wiegel koji je isto nase gore list i s kojim smo potpisali profi ugovor pocetkom sezone..inace 21 godina...valjda bude nesh od njeg ili od hoffmanna...
Ove sezone Schalke bi mogao daleko otići u EL , Plzen nije protivnik zbog kojeg bi se trebalo brinuti ali ipak se ne smiju podcijeniti.U slijedećoj rundi vas čeka Steaua ili Twente što bi tebalo značiti da bi se mogli dokopati 1/2 a kasnije ko zna. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jao kako smo loši. 
Cestitke na danasnjoj "petardi".

Raul proživljava drugu mladost.
Schalke zeli produziti ugovor sa Raul-om i nakon zavrsteka njegove karijere istog zele zadrzati u nekoj funkciji u klubu. Ostaje da vidimo hoce li se dvije strane uspjeti dogovoriti.
Šta reći? Koju posluku porati? Kome?
Huntelaaru i Unnerstallu.
Nije mi krivo što smo izgubili, ipak smo mi imali najteže gostovanje u ovom kolu kupa. No, ipak treba naglasiti da smo i loše igrali. Loša igra se odrazila posebno u prvom poluvremenu gdje nismo imali niti jedne šansu a domaćini su je imali(jednu) i zasluženo poveli. Općenito je ovo bila loša noć za naše momke. Primamo pogotke iz bezalenih situacija. Pri prvom golu, lopta se dosta sretno odbija do Aranga a ovaj je perfektno zabija.
Drugi pogodak ja nastao nakon našeg ubacivanja sa strane
. Da mi je samo znati koji je k*** Unnerstallu bio?
Treći pogodak...
(dovoljni su smaje da se opiše).
Mislim da je prekretnica bila kada je The Hunter dobio dva žuta kartona u roku od 5 sekundi. Klaas je napravio veliku glupost ali i sudija nije daleko od toga. 'ajd što je dobio žuti za onako ciničan aplauz ali dati žuti zbog negodovanja kod linijskog sudije meni nije uredu. Takve situacije se u svakoj utakmici dešavaju više puta i rijetko koji sudija zbog toga povuče karton.
Šta reći za drugi žuti za Jonesa?
De Camargo ga provocira a zatim i povlači za vrat u 91 minuti a Jones mora napustiti teren. niđe veze.
Ipak, nije sve bilo ni loše po nas. Imali smo mi i nekoliko dobrih akcija da izjednačima ali je onada na djelu nastupio...

Joj kralja
Nije mi krivo što smo izgubili, ipak smo mi imali najteže gostovanje u ovom kolu kupa. No, ipak treba naglasiti da smo i loše igrali. Loša igra se odrazila posebno u prvom poluvremenu gdje nismo imali niti jedne šansu a domaćini su je imali(jednu) i zasluženo poveli. Općenito je ovo bila loša noć za naše momke. Primamo pogotke iz bezalenih situacija. Pri prvom golu, lopta se dosta sretno odbija do Aranga a ovaj je perfektno zabija.
Drugi pogodak ja nastao nakon našeg ubacivanja sa strane
Treći pogodak...
Mislim da je prekretnica bila kada je The Hunter dobio dva žuta kartona u roku od 5 sekundi. Klaas je napravio veliku glupost ali i sudija nije daleko od toga. 'ajd što je dobio žuti za onako ciničan aplauz ali dati žuti zbog negodovanja kod linijskog sudije meni nije uredu. Takve situacije se u svakoj utakmici dešavaju više puta i rijetko koji sudija zbog toga povuče karton.
Šta reći za drugi žuti za Jonesa?
Ipak, nije sve bilo ni loše po nas. Imali smo mi i nekoliko dobrih akcija da izjednačima ali je onada na djelu nastupio...

Joj kralja
Izgleda da je Favre dobio partiju saha protiv Stevensa. Bilo je dosta golova na utakmici gdje sam licno ocekivao da ce jedan gol odluciti. Jasno mi je da je Jones nema dobre zivce, ali me je iznenadio "crveni" KJH.
Iskreno meni je ovaj sistem takmicenja u Njemackom kupu glup, ali je to za drugu temu da se o tome vodi diskusija.
Iskreno meni je ovaj sistem takmicenja u Njemackom kupu glup, ali je to za drugu temu da se o tome vodi diskusija.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
vama puno srece u EL želim, veceras nije bila vasa noc
Agieren statt reagieren
Ma problem je taj što je dobio partiju protiv "majstora" Seppa.amerosm je napisao/la:Izgleda da je Favre dobio partiju saha protiv Stevensa.
Stevens nije ni trenirao ekipu pred ovaj susret jer su nalazi uz svoju teško bolesnu majku u Nizozemskoj.
Ma čestitke i sretno jedinoj pravoj Borusiji u naredno susretu.
jao unnerstala kao da je invalid ...fali nam farfan puno
Majka Huuba Stevensa, Mia Stevens je jutros preminula. Huub nije mogao voditi ekipu u Kupu u Gladbachu jer je otišao da bude uz svoju bolesnu majku, u Sittardu u Holandiji. U kilinici u tom gradu je Mia Stevens jutros i umrla u 85. godini.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Izgleda da je Obasi (Hoffenheim) naše prvo pojačanje u 2012-oj godini. Vrijednost transfera je oko 5 milki.
Šta reći?
Šta reći?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Obasi je sasvim dobar igrac, koji moze u mnogo cemu pomoci Schalkeu, ali iskreno ja ne vidim razlog njegovog dovodjenja.
Mozda se planira prodaja jednog od napadaca, a ako je to posrijedi iskreno se nadam da je Marica taj sretnik.
Ako Nigerijac ponovi onu prvu sezonu Hoffe u drustvu najboljih, itekako ce isplatiti tih 5 miliona.
Mozda se planira prodaja jednog od napadaca, a ako je to posrijedi iskreno se nadam da je Marica taj sretnik.
Ako Nigerijac ponovi onu prvu sezonu Hoffe u drustvu najboljih, itekako ce isplatiti tih 5 miliona.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.