FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

amerosm
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la amerosm » 22 avg 2009, 18:10

Ljudi hajmo citati Hrvatske stranice. Sada tamo 10000000 % pise kako su Pranjic i Olic odigrali fenomenalne utakmice. Moram reci da ima kod van Gaal napredka naucio je onog Olica da podigne glavu kad loptu ubacuje, u HSV-u je znao samo oboriti glavu pa ako prodje Boze moj ako ne onda nista. Rz 88 moram ti reci da si upravu koliko daju para nekim retardima u ekipi mogli su komtno dovesti Messia, ja mislim nakon poraza od Barce da sam napisao post kako bi volio da igra Bayern radi Njemackog fudbala i koje bi igrace bilo odlicno da dovedu, gdje bi harali Bundesligom i Evropom.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 avg 2009, 18:13

Mancini bi bio odličan trener za Bayern, ali naravno on je preskup a isu preskupi nakvi iz Holandije. Kako sam razočaran aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Još jedna sezona gdje ne možeš biti superioran.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 avg 2009, 18:15

Ne moze Bayernu 16 trenera pomoci ... Otjerati jednog Lucija , dovesti mrtvaca od Olica , Timoscuka , svaka cast za Gomeza ali nije trebao .. Treba stoper kvalitetan koji ce zamjeniti Lucija ... Bayern nastavlja Realovu tradiciju kupovanja napadaca , al dobro nadju po jednog veznjaka ( Xabi , Tymoscuk ) ... Ovako ce isto biti i sa Realom vidjecete ;)

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 avg 2009, 18:18

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ne moze Bayernu 16 trenera pomoci ... Otjerati jednog Lucija , dovesti mrtvaca od Olica , Timoscuka , svaka cast za Gomeza ali nije trebao .. Treba stoper kvalitetan koji ce zamjeniti Lucija ... Bayern nastavlja Realovu tradiciju kupovanja napadaca , al dobro nadju po jednog veznjaka ( Xabi , Tymoscuk ) ... Ovako ce isto biti i sa Realom vidjecete ;)
Živi bili pa vidjeli :mrgreen:
Možda ovo nije ni tako loše možda se trgnu u Bayernu pa odluče dovesti još nekog ili prodat riberya nama uzet nekog Holandeza i sa tim param kupit jednog beka il stopera....al čisto sumnjam
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 avg 2009, 18:18

Ma sad da ne dolivam ulje na vatru.ali ako neki klub otijera Lucija koji je jedini bio dobar u odbrani.
Dovede pojacanja u vidu pranjica,Olica itd tu ni Mourinjo ne pomaze.
Sutra ce se vidjeti tekma Wolf i HSV ako Vukovi dobiju i otmu bod Bajernu u ,,Minkenu,,.
Bajern komotno moze razmisljati o planu kako ikako izaci u Evropu.A o tituli isto kao i da Keln tako razmislja. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 22 avg 2009, 18:22

harishp je napisao/la:Ma sad da ne dolivam ulje na vatru.ali ako neki klub otijera Lucija koji je jedini bio dobar u odbrani.
Dovede pojacanja u vidu pranjica,Olica itd tu ni Mourinjo ne pomaze.
Sutra ce se vidjeti tekma Wolf i HSV ako Vukovi dobiju i otmu bod Bajernu u ,,Minkenu,,.Bajern komotno moze razmisljati o planu kako ikako izaci u Evropu.A o tituli isto kao i da Keln tako razmislja. :roll:
Brate molim te reci da nisi ozbiljan! Zar mislis da ovi noobovi imaju ikakve sanse protiv Wolfa?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 22 avg 2009, 18:23

bljak..
koja katastrofa...nemam rijeci...sve je kriva Bay-kupovna politika.
Klose reprezentativac, Toni reprezentativac...daje se lova za Gomeza...koja lova...trideset(po nekima 35) miliona za jos jednog napadaca. Ok, treba nam napadac(vic desetljeca) ali ko ce tim napadacima davati lopte?
Diego pregovarao sa Juvetom pa je to bocnulo upravu i proradio seljacki mentalitet dokoljenskih koznogaconosaca.
Miske nije kalibar za Bayern...e ovo je vic stoljeca.
Hrvatski igraci? Ko jos uzima Hrvate? Niko ziv.
Olicu svak cast, moze i proci, l ko dovede onog Pranjica?
Koji vjetar njega dopuha na Aliac?
Recept za Bayernov uspjeh

Potrebno je samo jedno;
Dobar drenov stap koji ce se dobro otkiseliti u vanjskoj hali.
Uzeti taj stap pa rastjerati kojekakve Pranjice :evil:
Neka, nek navijaci kojekakvih drugorazrednih timova imaju materijala za sprdanciju :evil:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 22 avg 2009, 18:24

Nemam kreatora igre, da je DIego došao harali bi i sve bi dobijali redom. Gomez i Diego, strašan tandem.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 22 avg 2009, 18:30

Eh kako bi nam sad legao jedan VDV ili Sneider. a ove nesposobnjakoviće rastjerat.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 22 avg 2009, 18:35

kada bi pereca za Ribija ponudio i kaku i ronalda sugava uprava bi ga odbila...sugavi mentalitet :evil:

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 22 avg 2009, 18:36

secer je napisao/la:kada bi pereca za Ribija ponudio i kaku i ronalda sugava uprava bi ga odbila...sugavi mentalitet :evil:
Gori su od uprave Sarajeva, mamu im njihovu.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 avg 2009, 18:37

No comment, bez rijeci, blamaza, sramota, bruka, pa kako god hocete. Nista ni danas od boda a kamoli pobjede....
Hamit ocigledno postio, pa ga malo Gaal izvede, dehidrirace. Nema on pojma to je definitivno, u pripremnim utakmicama niko mu nista ne moze, najbolji, a kad treba ne moze s loptom da se sastavi. Ovo sve vazi i za Schweinstaigera, kao i za Pranjica debila, kretena, i jos kako god hocete. Sad mi je stvarno prekipilo, :evil: :evil: dosta je vise ove sramote. Rensing, nema on blage veze. Ja govorim od prije dva mjeseca da ga treba skinuti s gola, dovesti Freya, ali opet neki govore da je on talenat i da bi trebao dobiti sansu. Nema od njega hljeba. A odbrana, boje i da ne pricam, svaka tekma bit ce 2 3 gola primljena. Van Buyten hibrid skoro dvometras, a ne moze da skoci i da udari loptu glavom, neg nakav Bance ga naskoci, jos covjek ostao iza njega i nije ni skocio kako treba....Pod hitno treba dovesti neka pojacanja, inace ponovo bye bye titula.....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 22 avg 2009, 18:38

secer je napisao/la:bljak..
koja katastrofa...nemam rijeci...sve je kriva Bay-kupovna politika.
Klose reprezentativac, Toni reprezentativac...daje se lova za Gomeza...koja lova...trideset(po nekima 35) miliona za jos jednog napadaca. Ok, treba nam napadac(vic desetljeca) ali ko ce tim napadacima davati lopte?
Diego pregovarao sa Juvetom pa je to bocnulo upravu i proradio seljacki mentalitet dokoljenskih koznogaconosaca.
Miske nije kalibar za Bayern...e ovo je vic stoljeca.
Hrvatski igraci? Ko jos uzima Hrvate? Niko ziv.
Olicu svak cast, moze i proci, l ko dovede onog Pranjica?
Koji vjetar njega dopuha na Aliac?
Recept za Bayernov uspjeh

Potrebno je samo jedno;
Dobar drenov stap koji ce se dobro otkiseliti u vanjskoj hali.
Uzeti taj stap pa rastjerati kojekakve Pranjice :evil:
Neka, nek navijaci kojekakvih drugorazrednih timova imaju materijala za sprdanciju :evil:
Kako je Bayern krenuo, mogo bi i on završit u "Drugom Razredu" :lol:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 22 avg 2009, 18:38

Za sve je ovo Franc Bilal Ribery kriv, da vam se osveti sto ga ne pustate u Real narusio vam je atmosferu i sada placete, tako i treba, no medjutim jos nije kasno da se napravi dogovor na zadovoljstvo sve tri strane. Rekoh ja negdje na ovoj temi da vam je Ribery 70% ekipe, al vas hebe sto vas ne voli :mrgreen: , uzmite Sneidera ili VdV i jos nesto para nama date Riberya i lagano se borite za kup Uefa.
Ribery posti pa nije igrao :mrgreen: , kralju cekamo te u Realu! :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 avg 2009, 18:39

secer je napisao/la:kada bi pereca za Ribija ponudio i kaku i ronalda sugava uprava bi ga odbila...sugavi mentalitet :evil:
Imaju oni ponos,najsmješnije je da če ga nakraju prodat ove ili one godine

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 22 avg 2009, 18:40

Snijeder pred potpisom za Inter, a sto se tice van der Vaarta tu nevjerujem da ce Uli prekrsiti svoju rijec kada je prije par godina rekao da on nije kvalitetan igrac za Bayerna. Bayern ima odlicne igrace no van Gaal mora mjenjati sitem igre, jer ni van Bommel ni Anatoli nisu igraci koji mogu sami igrati razbijaca, a protiv jacih ekipa ce biti petarda koje imaju kvalitetne igrace. Za Bayern bi najbolje bilo da igra 4-4-2, ali van Gaal je tvrdoglav covijek i on nece preci preko svije rijeci.

---------------------------Rensing------------------------------
Lahm--------van Buyten---------Badstuber-------Baarfheid
--------------van Bommel---------Anatoli---------------------
Schweini-------------------------------------------------Ribery
----------------Klose-----------------Gomez--------------------

Jos kad bi Uli u ovih posljednih 10 dana prelaznog roka uspio dovesti na poziciji golmana Adlera koji ima klauzulu u ugovoru da moze napustiti Leverkusen za 20 miliona eura, na poziciji desnog beka bi pokusao dovesti Rafinhu, no ako njega ne uspiju dovesti onda je moj prijedlog Anyukow iz Zenita.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

anonimus
Kontakt:

Post Postao/la anonimus » 22 avg 2009, 18:42

Da hoce ispasti ovaj Bayern odvratna ekipa

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 22 avg 2009, 18:43

Harrison je napisao/la:Za sve je ovo Franc Bilal Ribery kriv, da vam se osveti sto ga ne pustate u Real narusio vam je atmosferu i sada placete, tako i treba, no medjutim jos nije kasno da se napravi dogovor na zadovoljstvo sve tri strane. Rekoh ja negdje na ovoj temi da vam je Ribery 70% ekipe, al vas hebe sto vas ne voli :mrgreen: , uzmite Sneidera ili VdV i jos nesto para nama date Riberya i lagano se borite za kup Uefa.
A jarane mi se ne pitamo, da se ovaj forum pita Ribery bi danas u Madridu cekao iftar, pola Muenchena bi vec imalo dresove od Sneijdera i VdV-a. Al jok onaj Hoenes samo g.o.v.n.a ostavio ovom novom kretenu.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 avg 2009, 18:45

amersom
Snaijder neče u inter sve je propalo najliži je Bayern,hočel i Ribri biti uključen u posao :?:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 22 avg 2009, 18:48

The Game je napisao/la:
Harrison je napisao/la:Za sve je ovo Franc Bilal Ribery kriv, da vam se osveti sto ga ne pustate u Real narusio vam je atmosferu i sada placete, tako i treba, no medjutim jos nije kasno da se napravi dogovor na zadovoljstvo sve tri strane. Rekoh ja negdje na ovoj temi da vam je Ribery 70% ekipe, al vas hebe sto vas ne voli :mrgreen: , uzmite Sneidera ili VdV i jos nesto para nama date Riberya i lagano se borite za kup Uefa.
A jarane mi se ne pitamo, da se ovaj forum pita Ribery bi danas u Madridu cekao iftar, pola Muenchena bi vec imalo dresove od Sneijdera i VdV-a. Al jok onaj Hoenes samo g.o.v.n.a ostavio ovom novom kretenu.
Kakav Rafael i kakvi bakraci :x
Istina, da se mi pitamo Riberi bi cekao iftar u Madridu, ali bi se Snejder i Roben pripremali za Oktobarfest.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.