Evo šta sam ja danas igrao
Cantu - Fenerbahche KP1 1,80
Cantu je ekipa koja je dobila dosta važnih mečeva u egal završnicama i do sad su kući bez poraza. Imaju iskusnu ekipu i ukoliko pobjede Fener imaju priliku da budu prvi u grupi. Feneru igra pobjeda za prolaz a u slučaju poraza onda je fener u kombinaciji da ispadne. Mislim da će Cantu ipak ovdje pobjediti zbog prednosti domaćeg terena, a u Turskoj u prvom meču su izgubili sa samo 2 poena razlike.
Bilbao - Caja Laboral KP2 2,00
Caja je trenutno prva u grupi ali uz 4 ekipe sa istim brojem bodova. Pobjedom bi osigurali najvjerovatnije prvo mjesto a porazom bi mogli čak i da ispadnu iz lige. Bez sumnje, Caja ima bolji sastav ali treba i napomenuti da je prvi meč protiv Bilbao-a na svom terenu izgubila.
Ono što je bitno za Caju Laboral da su trenutno u dobroj formi. Prošle sedmice su pobjedili Nancy sa cak 35 poena razlike te preko vikenda su bili bolji od Barcelone u španskoj ligi. Također ono što je pozitivno za njih jeste i dobra forma Mirze Teletovića i San Emeteria.
Iako su ovdje kladionice favorizirale Bilbao mislim da treba pokušati pobjedu na Caju Laboral
A. Efes - Real M KP2 1,85
Efes je ekipa koja već par zadnjih sezona igra bolje u gostima nego kući, pa tako i ove sezone od 5 pobjeda, 2 su ostvarili kući.
Efes se nalazi na 3. mjestu u grupi i ne mogu završiti ni 2. ni 4. tako da im ova utamica i nije toliko bitna. Real je osigurao prvo mjesto, koje mislim da će ovaj put pokušati potvrditi. U ekipu Reala se vratio Novica Veličković. U prvom meču u Madridu, Real je slavio sa 20 poena razlike.
Kvota: 6,66
Ne predlažem ove parove na veći ulog obzirom da očekujem jako neizvjesne utakmice. Čak bi se moglo pokušati i sa x-ovima na sve utamice u sistemu. Također savjetujem da izbjegnete par Nancy - Olymipacos 2 1,20 - po mom mišljenju premala je kvota na Olympiacos koji ne igra baš najbolje u gostima, a Nancy je ove sezone dobio par jakih mečeva kući, mada očekujem pobjedu Olympiacosa smatram da je premala kvota. Olympiacos je već osigurao prolaz ali pobjeda bi im svakako dobro došla.
Također, preskočio bih utakmicu Partizan - Milano. Već gore, u postu iznad sam napisao nešto o toj utakmici..