Poslao sam ti ponudu...nije nista spektakularno ali meni treba ova SF pozicija...vidim da ti imas dosta takvih...pa ti vidi
SS.BA FBL - 3. sezona (Yahoo)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Yahoo SS.BA liga - 2. sezona
OLD GARD ? Zaboravio sam ko je menager
Poslao sam ti ponudu...nije nista spektakularno ali meni treba ova SF pozicija...vidim da ti imas dosta takvih...pa ti vidi
Ma nista, mnogima ce se mozda ciniti previse za Duranta ali jbg. ne moze se uvjek profitirati, samo mene nervira ovo sto moram cekati 5 dana da dobijem te igrace, jel samo meni smeta ili ima jos neko da mu smeta.Rule_hz je napisao/la:edo3majka je napisao/la:Jbg. ponuda je predobra da bi se odbila, ja imam neke druge planove u kojima mi Durant igra veliku ulogu, iako mi je zao Lee-aRule_hz je napisao/la:tako da sam rijesio SVE POZICIJE....
pa ne zalim se za ponudu, jarane iako si dobio puno kod DURANTA, kao i ja ponajvise C pa koliko sam promjenio puta FA cas onaj cas ovaj jbg , et rijesio sam, pored Buzera i Lee-a imam Mc Gee-a... sa tvojom dvojicom sam dobio 30tak poena, 20tak skokova 6 7 asist TO mi je sveden na minimum, zadovoljan sam... nadam se da ce ostali se slozit za ovaj trade... i da bude odobren do 25tog....
PS: Isao sam na "vote against trade" htjeo da vidim sta ce se desiti, ali mislim da se ionako ne vazi od mene
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
- Donnie Darko
- Kontakt:
ne bih se kladio u toedo3majka je napisao/la: PS: Isao sam na "vote against trade" htjeo da vidim sta ce se desiti, ali mislim da se ionako ne vazi od mene
adnan24 je napisao/la:OLD GARD ? Zaboravio sam ko je menager![]()
prosle sezone izdominirao demu za 3ce mjesto:D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
povrede,ove ce bit drugacijeRule_hz je napisao/la:adnan24 je napisao/la:OLD GARD ? Zaboravio sam ko je menager![]()
prosle sezone izdominirao demu za 3ce mjesto:D
adnan24 je napisao/la:OLD GARD ? Zaboravio sam ko je menager![]()
Ado nisam zadovoljan ponudom jer ce paul ove sezone biti kljucan igrac u indiani u ove dvije tekme protiv chicaga dokazao je da ce bit tako...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Rule_hz je napisao/la:Ado nisam zadovoljan ponudom jer ce paul ove sezone biti kljucan igrac u indiani u ove dvije tekme protiv chicaga dokazao je da ce bit tako...
Ok...posteno
Ako neko ima viska na SF poziciji neka se javi
- Donnie Darko
- Kontakt:
anthony je dostupan 
Donnie Darko je napisao/la:anthony je dostupan
Moze li Nash za Anthony-ja..znam da zelis
don_burza je napisao/la:Jan Vesely ako ti pase
Samo reci kojeg igraca zelis kao zamjenu i svi cemo biti veseli.
Ovaj Arenas neće nigdje
Taman da nekog dodam od FA.
Griffin izgleda kao da može ispunit moja očekivanja,a to je MVP sezone
Griffin izgleda kao da može ispunit moja očekivanja,a to je MVP sezone
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Mene iskreno yebe ovo pravilo sa cekanjem, dao sam dva igraca za jednog i sad moram da nabavim sebi jednog FA a ne mogu dok se ne zavrsi transfer, imam jednog igraca na listi ali ne mogu ga dovesti, daj sredi to Darko pls 
wolvi ubrzaj ovo nece zar po 5 danas e cekatedo3majka je napisao/la:Mene iskreno yebe ovo pravilo sa cekanjem, dao sam dva igraca za jednog i sad moram da nabavim sebi jednog FA a ne mogu dok se ne zavrsi transfer, imam jednog igraca na listi ali ne mogu ga dovesti, daj sredi to Darko pls
Pa prosle sezoen bilo odlicno, ako neko napravi neki sumljiv trade neka ga Darko vrati ili nek sami vrate inace ih izbaciti iz lige ali ovo je stvarno previse ako cemo da igramo ko ljudi, mislim da su u ligi svi malo stariji i da nam ide odlicno samo da nema ovog sranjadema je napisao/la:wolvi ubrzaj ovo nece zar po 5 danas e cekatedo3majka je napisao/la:Mene iskreno yebe ovo pravilo sa cekanjem, dao sam dva igraca za jednog i sad moram da nabavim sebi jednog FA a ne mogu dok se ne zavrsi transfer, imam jednog igraca na listi ali ne mogu ga dovesti, daj sredi to Darko pls
- Donnie Darko
- Kontakt:
Najvise sto mogu uradit je sljedece. Znaci mogu stavit da ja odobravam trejdove, ali ako u roku od 48 sati bude 5 ljudi ovdje na forumu koji se protive trejdu, trejd se ukida, ako bude manje od 5 ili nimalo, trejd prolazi. Ne pada mi na pamet da samo ja odlucujem koji su trejdove pravedni koji ne, nije to bas tako ugodno kao sto se mozda cini.
naravno,moze tako znaci ako se 2 dana ne pobuni 5 ljudi tu na temi trade ideDonnie Darko je napisao/la:Najvise sto mogu uradit je sljedece. Znaci mogu stavit da ja odobravam trejdove, ali ako u roku od 48 sati bude 5 ljudi ovdje na forumu koji se protive trejdu, trejd se ukida, ako bude manje od 5 ili nimalo, trejd prolazi. Ne pada mi na pamet da samo ja odlucujem koji su trejdove pravedni koji ne, nije to bas tako ugodno kao sto se mozda cini.
Eto znaci svaki trejd mozemo ovdje napisati i odma neka neko kaze protivi li se ili nedema je napisao/la:naravno,moze tako znaci ako se 2 dana ne pobuni 5 ljudi tu na temi trade ideDonnie Darko je napisao/la:Najvise sto mogu uradit je sljedece. Znaci mogu stavit da ja odobravam trejdove, ali ako u roku od 48 sati bude 5 ljudi ovdje na forumu koji se protive trejdu, trejd se ukida, ako bude manje od 5 ili nimalo, trejd prolazi. Ne pada mi na pamet da samo ja odlucujem koji su trejdove pravedni koji ne, nije to bas tako ugodno kao sto se mozda cini.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vec sam izgubio i drugog igraca vrlo vjerovatno na citavu sezonu. Nevjerovatno 
ko ti je kriv ja ti nudio trade u koji je bio ukljucen Lopez da si pristao sad bi imao Ronda i jos 2 igraca,jesi peh ko i prosle sezoneDonnie Darko je napisao/la:Vec sam izgubio i drugog igraca vrlo vjerovatno na citavu sezonu. Nevjerovatno
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma peh sam ja uvijek bio sa ovim fantasijima. Prije sam se i nerviro, sad mi nekako smijesno
. Sta mislite da uvedemo lutriju na draftu, ko u NBA, nekako bi mi to sad odgovaralo 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.