E vala to mi se nikad nije desilo, da mi profeosrice nisu bile gluhe, corave i na samrti nikad ja tu Hemiju ne bi prosoSarajlijc@ je napisao/la:Glavni si kad iz Hemije dobijes 4 ko ja danasHeller je napisao/la:Raja znate kad ste glavni, kad odete na 3-4 od 40-ak časova, ne učite i dobijete 4 fuck yea
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Za to treba dosta truda jel de ?T-MAC je napisao/la:glavni si kad dobijes 5 iz fizike na fakultetu
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Naravno, hladnokrvnost ( /ignore ) je jedna od stvarčica koje održavaju, vraćaju vezu.Arnelinho je napisao/la:Ja imam oko pedagogicine. I to ti je najpametnije što ćeš uraditi u školi.Sarajlijc@ je napisao/la:Iskustvo ?![]()
Nego. Jedan savjet, jer vidim kod mene pali.Kad vas djevojka ostavi ne javljajte joj se. Svaka se vrati. -moje iskustvo.
Ukoliko joj nisi dao ni jedan povod da raskinete, i ona to učini, ne dozvoli da vidi kako trčiš za njom
Sama se javi, u to nema sumnje. Poslije se počinje izvlačiti kako joj je žao, a ti se ponašaš kao da te boli briga.
Kada ti djevojka pošalje poruku, ne odgovoriš joj sahatak, pusti je da se zabrine pa onda uzvratiš istom.
Obraduje se jer je svjesna da nema razloga da se brine, sama sebi govori kako to neće ponoviti ali svaki put joj je isto.
@
Frajer si ako dobiješ 1+ iz matematike, profesorica te pita
"Hoćeš li da ti ponovim" ( Jer se ocjena mogla ponoviti ukoliko je + do nje )
Ti kažeš da hoćeš i dva ti utefteri za jedan čas. Tebe boli kita jer imaš 7 dvica u istoj rubrici.
Moja zelja je da budem Đavolji student 6 6 6 6 
18 izostanaka u 12 dana 1 neopravdan (uzo razrednik tek sad dnevnik i pregleda izostanke ovo je pocetak septembra)
18 izostanaka u 12 dana 1 neopravdan (uzo razrednik tek sad dnevnik i pregleda izostanke ovo je pocetak septembra)
Nullius in verba
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja imam 200 izostanaka, od toga 4 neopravdanaHeller je napisao/la:Moja zelja je da budem Đavolji student 6 6 6 6
Joj ovih ucenika
Faca si kad ti zakljuci 3 iz Talijanskog a ti jedino znas rec Io sono Ivan

Faca si kad ti zakljuci 3 iz Talijanskog a ti jedino znas rec Io sono Ivan
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Fraer si ako učiš Francuski 4 godine, a ne možeš ni riječ da skontaš od ovog čuda;
" onclick="window.open(this.href);return false; -->
Muzika podsjeća na veliki hit "Medo Brundo"
" onclick="window.open(this.href);return false; -->
Muzika podsjeća na veliki hit "Medo Brundo"
Blago tebi,mene ne podseca ni na sta,niti mi lici ni na sta.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- underground
- Kontakt:
od kolijevke pa do groba najljepse je đačko doba
al fakat je
al fakat je
UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mene podsjeca na navijaca ZvezdeDevil je napisao/la:Blago tebi,mene ne podseca ni na sta,niti mi lici ni na sta.![]()
Mene vise na Horde-komedija ziva.Sarajlijc@ je napisao/la:Mene podsjeca na navijaca ZvezdeDevil je napisao/la:Blago tebi,mene ne podseca ni na sta,niti mi lici ni na sta.![]()
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Meni najviše nedostaje onaj osjećaj kada se petkom vraćaš kući svjestan da je vikend pred tobom.underground je napisao/la:od kolijevke pa do groba najljepse je đačko doba![]()
![]()
![]()
![]()
al fakat je
@Devilche, samo početak, ostalo zaista nije vrijedno pomena. Eventualno pauziram na 0:40.
Doslo vrijeme da se raja hvali ko je veci propalitet i ko ima vise izostanaka...

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
To je glavno, mi se uvijek prvo polugodište kladili ko će imati više izostanaka.
Jedan čas tu, jedan nisi, i sve tako.
Ili onda, ko će dobiti više kečeva za jedan dan. Javiš se da odgovaraš, i poslije bukvalno moliš profesora da ti upiše jedan, a on/ona neće jer si se kao sam javio. PlačOvi. 
E moj ti. Ja joj se svašta nagovorio, isovo sve živo. I eto trajalo je 7 dana.OTNYS_YNWA je napisao/la:Naravno, hladnokrvnost ( /ignore ) je jedna od stvarčica koje održavaju, vraćaju vezu.Arnelinho je napisao/la:Ja imam oko pedagogicine. I to ti je najpametnije što ćeš uraditi u školi.Sarajlijc@ je napisao/la:Iskustvo ?![]()
Nego. Jedan savjet, jer vidim kod mene pali.Kad vas djevojka ostavi ne javljajte joj se. Svaka se vrati. -moje iskustvo.
Ukoliko joj nisi dao ni jedan povod da raskinete, i ona to učini, ne dozvoli da vidi kako trčiš za njom![]()
Sama se javi, u to nema sumnje. Poslije se počinje izvlačiti kako joj je žao, a ti se ponašaš kao da te boli briga.![]()
Kada ti djevojka pošalje poruku, ne odgovoriš joj sahatak, pusti je da se zabrine pa onda uzvratiš istom.
Obraduje se jer je svjesna da nema razloga da se brine, sama sebi govori kako to neće ponoviti ali svaki put joj je isto.
@
Frajer si ako dobiješ 1+ iz matematike, profesorica te pita
"Hoćeš li da ti ponovim" ( Jer se ocjena mogla ponoviti ukoliko je + do nje )
Ti kažeš da hoćeš i dva ti utefteri za jedan čas. Tebe boli kita jer imaš 7 dvica u istoj rubrici.
Baš tako, samo na ignore. Što si bolji one gore.
Podvučeno: To je osnovna škola.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
pozz raja,ev tek dosao iz grada,igrao stonog tenisa sa ekipom..Btw,kakvi ste mi vi u tom sportu???
...Nek nam vrate Elvisa,HASETA,Brus Lija...
E ovo je istina, sad mi je svaki dan vikend hahahah pet/sub izgubili svoju vrijednost a nedilja postala ubitacno dosadnaOTNYS_YNWA je napisao/la:
Meni najviše nedostaje onaj osjećaj kada se petkom vraćaš kući svjestan da je vikend pred tobom.
@Devilche, samo početak, ostalo zaista nije vrijedno pomena. Eventualno pauziram na 0:40.![]()
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ako smiješ na šaltaflama uvijek.Hass je napisao/la:pozz raja,ev tek dosao iz grada,igrao stonog tenisa sa ekipom..Btw,kakvi ste mi vi u tom sportu???
Ne znam ali to je meni jedan od najlaksih sportova(naravno amatersko igranje).Hass je napisao/la:pozz raja,ev tek dosao iz grada,igrao stonog tenisa sa ekipom..Btw,kakvi ste mi vi u tom sportu???
Dosta lakse od fudbala.
Čekaj, koliko dana pauze na faxu vi imate?Tritolone je napisao/la:E ovo je istina, sad mi je svaki dan vikend hahahah pet/sub izgubili svoju vrijednost a nedilja postala ubitacno dosadnaOTNYS_YNWA je napisao/la:
Meni najviše nedostaje onaj osjećaj kada se petkom vraćaš kući svjestan da je vikend pred tobom.
@Devilche, samo početak, ostalo zaista nije vrijedno pomena. Eventualno pauziram na 0:40.![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.