FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Fkr.87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Fkr.87 » 22 dec 2011, 22:32

Rioo je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: komentara, pa stvarno nezz sta bi reko' lupa se ko po pricama kakva ceska rakvu, cuj Zeba da ide ili Adilović !? i to u sred polusezone :mrgreen: zivi bili pa vidjeli da ce otici Karić,Drakul i Baljić a da ce doci Bučan,Šimić,Husić i Mujkić, kopirajte post i ovaj i cuvajte ga za uspomenu :mrgreen: :mrgreen: glupo mi isto ponavljati eto, a price se poturaju isto ko da kitari komentarisu, pok. se uvesti frka neka, nesigurnost hoce li ko otici, nece li, sta ce mo ako ode itd. opusteno ljudi ba imamo najboljeg menagera u ovom dijelu Evrope ako neko i ode sto cisto sumnjam od ovih prvotimaca doci ce i adekvatna zamjena, :D :D
Ne mislis valjda na naseg Mujkica?
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 22 dec 2011, 22:39

Fkr.87 je napisao/la:
Rioo je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: komentara, pa stvarno nezz sta bi reko' lupa se ko po pricama kakva ceska rakvu, cuj Zeba da ide ili Adilović !? i to u sred polusezone :mrgreen: zivi bili pa vidjeli da ce otici Karić,Drakul i Baljić a da ce doci Bučan,Šimić,Husić i Mujkić, kopirajte post i ovaj i cuvajte ga za uspomenu :mrgreen: :mrgreen: glupo mi isto ponavljati eto, a price se poturaju isto ko da kitari komentarisu, pok. se uvesti frka neka, nesigurnost hoce li ko otici, nece li, sta ce mo ako ode itd. opusteno ljudi ba imamo najboljeg menagera u ovom dijelu Evrope ako neko i ode sto cisto sumnjam od ovih prvotimaca doci ce i adekvatna zamjena, :D :D
Valjda misli,jer se zna da su dva kandidata za golmansku poziciju bila Dujkovic i Mujkic. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 22 dec 2011, 22:42

ellaxaz je napisao/la:
gavran je napisao/la:Iz pouzdanih izvora:šeik Hassan Mohamad Al Bisounari kupuje Želju,dovodi prvu sezone Bekama i Romaria,za Roberta Karlosa nije siguran zapelo oko bušutina.
Šta je sa Rivaldom.
Nije zadovoljio na pripremama,svraka mu kroz noge probacivao :lol: :lol: :lol:

Al' se ozbiljno prica i o Valderami :mrgreen: :lol: ;)

Rioo
Kontakt:

Post Postao/la Rioo » 22 dec 2011, 22:57

Fkr.87 je napisao/la:
da. na kojeg drugog bi mislio ?? golman koji ima sve kvalitete da bi bio prvi golman Želje, realno bez ikakvog potcjenivanja ili provociranja on u Slobodi propada iz godine u godinu, a ima 28.godina ako sad ne ode iz Slobode nece nikad, sta ce u Slobodi? boriti se svake godine za opstanak uz placu od 800KM ili 1.000KM ?? jos je dobio jednom u par mjeseci, a ako bi se zavrsio transfer dosao bi kao slobodan igrac jer mu Sloboda duguje para i para a da ne govorim o uplacivanjima za penziono i zdravstveno, realno ako dodje odradio bi dvije tri sezone i prodao bi se u inostranstvo za fine pare ... :D :D

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 22 dec 2011, 23:03

Zamislite kakav je on golman ima 28 godina, a jos je u Slobodi, jer da imalo valja bio bi negdje drugdje.
Mujkic ne dolazi i ostavite se suplje vise.
Potpis!

Rioo
Kontakt:

Post Postao/la Rioo » 23 dec 2011, 00:25

Aldinn1 je napisao/la:Zamislite kakav je on golman ima 28 godina, a jos je u Slobodi, jer da imalo valja bio bi negdje drugdje.
Mujkic ne dolazi i ostavite se suplje vise.
opet ti :mrgreen: imas 17. postova druze i ja bi trebao kao da se raspravljam s tobom ?? 6.godina svog zivota sam proveo kao administrativni sluzbenik svog kluba za kojeg i navijam, daj molim te ubuduce ne repliciraj na moje postove i zavrseno :D

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 23 dec 2011, 08:14

Rioo je napisao/la:
Fkr.87 je napisao/la:
da. na kojeg drugog bi mislio ?? golman koji ima sve kvalitete da bi bio prvi golman Želje, realno bez ikakvog potcjenivanja ili provociranja on u Slobodi propada iz godine u godinu, a ima 28.godina ako sad ne ode iz Slobode nece nikad, sta ce u Slobodi? boriti se svake godine za opstanak uz placu od 800KM ili 1.000KM ?? jos je dobio jednom u par mjeseci, a ako bi se zavrsio transfer dosao bi kao slobodan igrac jer mu Sloboda duguje para i para a da ne govorim o uplacivanjima za penziono i zdravstveno, realno ako dodje odradio bi dvije tri sezone i prodao bi se u inostranstvo za fine pare ... :D :D
HAHAHAHAHAA ne budi smjesan, lik je odbio da ide u inostranstvo radi Slobode, i ti mislis da ce preci u Zelju? Varas se druze, varas...

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 23 dec 2011, 08:45

Ako bude Amarova zelja Mujkic ce pjeske doci iz Tuzle.Papire ce odmah dobiti na arbitrazi,jer naravno Sloboda mu duguje dosta novca.Po meni je on uz ovog malog iz Zrinjskog najbolji golman ove lige.Steta je samo sto nije imao srece u odabiru klubova u karijeri,ali babo mu se pito,pa nije niti mogo bolje.Iskreno koliko sam ja pratio,bez obzira koliko bi Soboda primila golova,on bi jos toliko izvadio.Ako bi po mom bilo ja bi ga doveo,jer mislim da nije realno da sada mozemo ovoga Hadzica dovesti,bez obzira na lobirnja prema njemu.Medjutim kada bi mogli dovesti malog onda nam i ne treba,neka ga u Slobodi.U svakom slucaju nam je za proljece golman potreban.

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 23 dec 2011, 08:50

Monci je napisao/la:Ako bude Amarova zelja Mujkic ce pjeske doci iz Tuzle.Papire ce odmah dobiti na arbitrazi,jer naravno Sloboda mu duguje dosta novca.Po meni je on uz ovog malog iz Zrinjskog najbolji golman ove lige.Steta je samo sto nije imao srece u odabiru klubova u karijeri,ali babo mu se pito,pa nije niti mogo bolje.Iskreno koliko sam ja pratio,bez obzira koliko bi Soboda primila golova,on bi jos toliko izvadio.Ako bi po mom bilo ja bi ga doveo,jer mislim da nije realno da sada mozemo ovoga Hadzica dovesti,bez obzira na lobirnja prema njemu.Medjutim kada bi mogli dovesti malog onda nam i ne treba,neka ga u Slobodi.U svakom slucaju nam je za proljece golman potreban.
Nema od tog nista..

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 23 dec 2011, 08:59

Hajde vidjecemo,dozvolicu da si u pravu.......mozda ;)

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 23 dec 2011, 11:35

Monci je napisao/la:Hajde vidjecemo,dozvolicu da si u pravu.......mozda ;)
Ebo ga ti valjda znam Mujkica, da je dobio inostranu ponudu mozda bi i otisao al da ode u drugi klub u BiH nema sanse..

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 dec 2011, 11:40

Fkr.87 je napisao/la:
Ebo ga ti valjda znam Mujkica, da je dobio inostranu ponudu mozda bi i otisao al da ode u drugi klub u BiH nema sanse..
On ce vrlo rado prihvatiti Zelju, u to ne sumnjaj. Ako ga Zeljo bude htio.

Ja ne smijem ni zamisliti scenario da mjesec ili dva ne dobijem platu. Zamisli kako je njemu koji to prezivljava malo duze vremena?

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 23 dec 2011, 11:45

Ovaj je bio u administraciji on zna da dolazi Mujkic. To isto kao da kazemo da Torlak dolazi u Želju.
Daj malo ozbiljnosti kakav crni Mujkic.
Potpis!

zeljosampion
Kontakt:

Post Postao/la zeljosampion » 23 dec 2011, 12:18

Provjereno, Roberto Carlos dolazi iz Anzija ,pregovara se sa Nagatomom iz Intera i Demichelisom iz Malage ,takodje Klass Jan Huntellar je bio u pregovorima se Zeljom ali kad je saznao da Adilovic ne ide iz Zelje ,odmah je pobjegao u Francusku, jer je znao da bi grijao klupu.

95 % provjerene informacije :oops:
1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 23 dec 2011, 12:28

[youtube][/youtube]
Gdje je završio Dželin marker? :mrgreen: :lol:
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 23 dec 2011, 12:31

[youtube][/youtube]
Ne najboljih....ali dobrih DA!
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 dec 2011, 13:34

aleksandar_veliki je napisao/la:Jedino je sigurno da se Nikolic ne vraca sa pozajmice, odnosno vraca se pa ide odmah u drugi klub, takodjer u RS-u.
Jel opet posudba ili ?
DRUG NEBI TI PUNCA

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 23 dec 2011, 14:19

a sta je sa Pehilj-om/em, do kad je on na posudbi u Krajisniku, hocel ostati jos ovu polusezonu ili ce se sad vratiti u klub ?
Za zivot cijeli!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 23 dec 2011, 14:53

Dok igrači miruju, marketing služba našeg kluba radi punom parom pa navijači Plavih u prvim danima 2012. godine mogu očekivati dosta lijepih iznenađenja.

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/mi ... ljeznicaru" onclick="window.open(this.href);return false;

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 23 dec 2011, 19:02

SamoZeljo je napisao/la:
Fkr.87 je napisao/la:
On ce vrlo rado prihvatiti Zelju, u to ne sumnjaj. Ako ga Zeljo bude htio.

Ja ne smijem ni zamisliti scenario da mjesec ili dva ne dobijem platu. Zamisli kako je njemu koji to prezivljava malo duze vremena?
Ma nisi dobar druze..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 26 gostiju.