FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

TRIP
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TRIP » 23 dec 2011, 16:14

Musemić potpisao!!!

DANDY
Kontakt:

...

Post Postao/la DANDY » 23 dec 2011, 16:42

Husrefov uslov je prema informacijama koje imam odlazak Redžepagića.Tako da je izgleda "pisac knjiga o modernom napadačkom fudbalu" sve izglednija opcija.Mada ima jedna struja koja je izričito protiv njega.

gauco
Kontakt:

Post Postao/la gauco » 23 dec 2011, 16:46

Danas sam navratio do COCA-COLA SARAJEVO HOLIDAY MARKET i mogu vam reci da je Bordo kućica daleko najposjecenija.Dosla dijaspora,vjerujte ono sto sam vidio me je izneadilo, raja kupuje ko luda,cak ima stranaca kupuju stvarcice sa natpisom Sarajevo.Ovo je svjetski potez vjerujte,ovako pare uzimaju svi veci klubovi u Evropi.

suker
Kontakt:

Re: ...

Post Postao/la suker » 23 dec 2011, 17:19

DANDY je napisao/la:Husrefov uslov je prema informacijama koje imam odlazak Redžepagića.Tako da je izgleda "pisac knjiga o modernom napadačkom fudbalu" sve izglednija opcija.Mada ima jedna struja koja je izričito protiv njega.
bas si upucen to mi je drago :lol: kakve nebuloze se mogu procitati od ovih komsinica !

suker
Kontakt:

Post Postao/la suker » 23 dec 2011, 17:24

Aldinn1 je napisao/la:Na forumu se ne moze nista nazvati provociranjem, odnosno moze sve sto pise kontra toga sta mislite vi o Sarajevu, ako neko dode i napise da je Plisek levat odmah provocira. Njegovo je to misljenje i sta ignorises ga, a ne konstanto trazite da se neko sankcionise zato sto je napisao da je Skoro bezveze igrac, naprimjer kazem opet.
Ja ovo gledam kao jedan vid komunikacije, a ne obazirem se da li je to tema Sarajevo, Celik ili neko drugi.
Nego koje aktuelan tu se i pise.
Naprimjer ja i dalje stojim da je Plisek katastrofa trener odnoso kriminalac, kao sto je i cijela uprava Sarajeva. Dok vi mislite suprotno od toga da imate divnu upravu koja vam je otvorila fan-shop, znaci misljenja su nam razlicita i sad ako ti dodes na temu Zelje ne smijes nista napisati kontra nekoga je smijesno.
Vama je jedina pomoc moze biti Musemic, ali koliko on moze s ovim kriminalcima u upravi to je pod velikim znakom pitanja, vi i dalje mislite da vam je uprava dobra, a vama je uprava ista kao sto je bila u Zelji kad je bio Ahmedbegovic koji je isto tako doveo Pliseka trenera fiskulture i nije nista napravio osim laznih obecanja, kao sto je kod vas.
Konkretno ova vam uprava obecavala neke titule, neke igrace, a doveli iz Banovica kao talente ne bili ih prodali i zaradili sta, medutim to nisu igraci za prodaju i da se moze nesto na njima zaraditi.
Vama dok se uprava ne promjeni skroz, vama ne moze pomoci deset Musemica.
a kao kod vas je fina uprava,kod vas mozemo da pisemo na temi koliko hocemo jel?? Da barem nesto pametno napisete nego pricate nebuloze i provocirate,dok kukate kao curice kad neko nesto napise na vasoj temi,al admini odma spucaju ban ako se bilo sta napise na vasoj temi zivi sam dokaz tome jedno 4 puta su me banovali,ali dzaba nista im to nije pomoglo da se opet registrujem namjerno! Znamo kako su kod vas svi posteni u upravi kad se samo sjetim lopova tipa Kozarica,Niske,onda onog pijuna sto je isao da namjesta utakmice,nasli ste ovdje da se pravite pametni pa vi poslije Njukastla niste mogli struju da platite koliko su vas pokrali i zavili u crno! Vljda neki sad mogu da skontaju zasto mnogi navijaci ni ne ulaze na ovu stranicu,dolaze ovdje da pisu nebuloze tipa ovaj gigant sto navija za Zvjezdu da nam on objasni kako niko nece da nam bude trener i kako ce nam Ibrakovic doci,vrijedjanje komsinica tipa kitari i sl. su postale normalne ni jedan od njih za to ban nije dobio,i poruka za dusmane nemaju potrebu da se brinu o nama!

suker
Kontakt:

Post Postao/la suker » 23 dec 2011, 17:30

astra1922 je napisao/la:ja sam to isto govorio i prije,medutim mene ubjeduju da su im u upravi dobri ljudi i sposobni.pa ljudi viditel da ih je odbio i jovic i husref to treba da bude znak navijacima sarajeva da nesto ne stima cim treneri nece da preuzmu nekad veliko sarajevo.bojim se da ce ibrak reci da i da ce te tek onda doziviti fiasko sa ovim vasim pojacanjima,njih ljudi najvise interesuje kako ce prodat te svoje igrace i zaraditi,istina je da im je cilj i da sarajevo bude sto bolje plasirano jer ce tako lakse prodati svoje igrace.i dok je tako igrace igraci menadzera a neki igraci isto tako ce da lagano propadaju
kome ti ovdje objasnjavas nesto,nezanimas nas covjece,idi citaj razne portale i informisi se i ne pisi nebuloze za Husrefa on ce doci i ti nemoj nista da se brines,mi nikakav fijasko nismo dozivjeli i kao i do sad smo uvijek bolji od vas ajde sad vise ne smaraj,idi slikaj se sa Jovicem dosadio si i bogu i narodu!

DANDY
Kontakt:

...

Post Postao/la DANDY » 23 dec 2011, 17:50

@suker-hajde da pustimo da prođe koji dan pa da vidimo ko je informisan.Vrijeme će da pokaže jesam li bio u pravu i jeli moj izvor pouzdan,do sada je bio...

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 23 dec 2011, 17:51

Sarajlijc@ je napisao/la:[youtube][/youtube]

Old Skul braco 8-)
Prejako ,drago mi da si ovo stavio za nas malo mladje generacije ,a djasvi mi se bordo-bijeli salovi 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

suker
Kontakt:

Post Postao/la suker » 23 dec 2011, 18:07

DANDY je napisao/la:@suker-hajde da pustimo da prođe koji dan pa da vidimo ko je informisan.Vrijeme će da pokaže jesam li bio u pravu i jeli moj izvor pouzdan,do sada je bio...
znam licno Husrefa nije uopste uslovljavao da neko ode u krajnjoj liniji nije ta vrsta covjeka

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 23 dec 2011, 18:37

Svašta ćeš ovdje pročitati :lol:

Nego, mislio sam da će Hus zadržati Pehlu, ali ipak nije . Šteta, dobar je igrač .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

alibi

Post Postao/la alibi » 23 dec 2011, 18:39

I nakon ovako dubokoumnog posta od ovoga balavca sta reci.Ne mogu da vjerujem da ovako plitke raje ima,a ima vidim.Sine dragi idi bolan ima toliko divnih stvari u zivotu da radis a ti se nas "spopao".

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 23 dec 2011, 19:07

Sarajlijc@ je napisao/la: Old Skul braco 8-)
Ono sto je carobno vezano za ovu utakmicu je cinjenica da je igrana u srijedu u po bijela dana a da je stadion bio jako dobro popunjen. kako se samo volio fudbal tih godina, koja je to draz bila iako smo se raspadali po savovima i borili za opstanak te sezone :!: na sjeveru je bila spica samo takva. iznad transparenata su ljudi doslovno stajali jedan na drugom, nije se moglo disati. Mislim da se nikada vise ljudi nije okupilo na sjeveru, imajuci u vidu da tada nije bilo stolica i da je prostor za stajanje stvarno bio ogroman. Kakva je samo bjezanija iz skole bila taj dan :D :D

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 23 dec 2011, 19:10

DANDY je napisao/la:Husrefov uslov je prema informacijama koje imam odlazak Redžepagića.Tako da je izgleda "pisac knjiga o modernom napadačkom fudbalu" sve izglednija opcija.Mada ima jedna struja koja je izričito protiv njega.
Evo nesto i za tebe, da ti ne bude dosadno a i da se divis malo

" onclick="window.open(this.href);return false;

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 23 dec 2011, 21:22

@suker
Pricas decko nebuloze da covjek ne povjeruje. Tri godine dominirati ligom, jedne godine uzeti titulu, jedne kup uz to ne izgubiti 3 godine u kupu niti jedne utakmice i sada trece sezona biti jesenji prvak je plod dobrog rada kluba i ljudi koji su u njemu i oko njega. Prodavati igrace od deset hiljada po pola miliona je za ove uslove velika stvar, a to moze samo prava uprava i pravi ljudi. Kad budete prodali nekoga pribliznoj cijeni za koliko mi prodajemo igrace onda se mozemo usporedivati. Medutim to nije tema, zelim vam srecu da sto prije nadete novog trenera i pokusate izboriti Evropu i ove sezone, a upravi i ostalom ne mogu pisati s ljudima koji su ne upuceni.
Potpis!

suker
Kontakt:

Post Postao/la suker » 23 dec 2011, 23:08

Aldinn1 je napisao/la:@suker
Pricas decko nebuloze da covjek ne povjeruje. Tri godine dominirati ligom, jedne godine uzeti titulu, jedne kup uz to ne izgubiti 3 godine u kupu niti jedne utakmice i sada trece sezona biti jesenji prvak je plod dobrog rada kluba i ljudi koji su u njemu i oko njega. Prodavati igrace od deset hiljada po pola miliona je za ove uslove velika stvar, a to moze samo prava uprava i pravi ljudi. Kad budete prodali nekoga pribliznoj cijeni za koliko mi prodajemo igrace onda se mozemo usporedivati. Medutim to nije tema, zelim vam srecu da sto prije nadete novog trenera i pokusate izboriti Evropu i ove sezone, a upravi i ostalom ne mogu pisati s ljudima koji su ne upuceni.
upucen sam i vise nego ti mislis,moj prvi rodjak je jedna od najvecih legendi vaseg kluba,znam sta se u vrijeme Kozarica radilo,znam kako ste neke meceve dobijali a i neke prodavali tipa Zovko Zapce,pricas ovdje o zadnje 3 sezone ja ti pricam sta je bilo prije te 3 sezone,bili ste u dnu tabele niste igrali evropu za razliku od nas itd. i mi smo prodali za solidne pare neke igrace tako opet nemoj da lupas Pandza,Handzic,Dzakmic itd!Kad vec kazes po pribliznoj cijeni raspitaj se za koliko su se oni prodali,takodje tu i Pelaka ubroj,ocit primjer rada vase uprave je kad je Amar otisao propali ste bili kao zeton milion nekih dugova itd. a to ce vam se opet desit zapamti sto ti kazem samo da Amaru nesto nebude po volji!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 24 dec 2011, 01:02

Ovaj mali Jasmin Ščuk nemoze kod nas jer su mu rekli da mi takvih kao on imamo ko kamenja ispod mostova al zato moze da zabija u Mladoj Boleslavi.....kakva smo mi lakrdija od kluba to je za plakati :(

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 dec 2011, 11:43

Lakrdija od kluba zato sto nismo htjeli taj "stroj" od igraca ??? Ljudi moji kako vam je dosadno, pokusajte da ne idete na FKS info forum, i bit ce vam ljepse, ja sam se razrahatio kad evo vec pola godine ne idem tamo i lakse mi je nego da citam one crnjake i mahalske price.

P.S.Kako smo prosli na turniru, nisam mogao na prvi krug ko je iznenadjenje u igrackom kadru ?
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

suker
Kontakt:

Post Postao/la suker » 24 dec 2011, 14:06

Dirk je napisao/la:Lakrdija od kluba zato sto nismo htjeli taj "stroj" od igraca ??? Ljudi moji kako vam je dosadno, pokusajte da ne idete na FKS info forum, i bit ce vam ljepse, ja sam se razrahatio kad evo vec pola godine ne idem tamo i lakse mi je nego da citam one crnjake i mahalske price.

P.S.Kako smo prosli na turniru, nisam mogao na prvi krug ko je iznenadjenje u igrackom kadru ?
e ovdje je barem puno bolje :lol: pored mahale ovdje jos mozes da procitas dosta uvreda,pljuvanja da dobijes neki ban iz cista mira itd. i imamo na svu srecu mi i druge forume osim FKS infa!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 24 dec 2011, 14:09

suker je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Lakrdija od kluba zato sto nismo htjeli taj "stroj" od igraca ??? Ljudi moji kako vam je dosadno, pokusajte da ne idete na FKS info forum, i bit ce vam ljepse, ja sam se razrahatio kad evo vec pola godine ne idem tamo i lakse mi je nego da citam one crnjake i mahalske price.

e ovdje je barem puno bolje :lol: pored mahale ovdje jos mozes da procitas dosta uvreda,pljuvanja da dobijes neki ban iz cista mira itd. i imamo na svu srecu mi i druge forume osim FKS infa!
Podrazumjeva se i ovaj forum, nego kazem da se vecina sa fksinfa prenosi ovdje i jos se ukljuce ovi sa strane koji jedva cekaju suplje da nas provociraju i tu je kraj.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 dec 2011, 14:25

slika

i nakav Turčin se spominje
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amkegoat, benko21, bvsic, Turo i 51 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []