Jest vala ho ho ho i svaki petak u padje njekih par tauzenki.Goalgetter je napisao/la:![]()
A za ove koji pljuju naseg Edina:
DZEKO DIJAMANTU !!
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Cincinnatus
- Kontakt:

neki bosnjo pobjedio na fb
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
I ja bas kontam, Bosnjo.
P.S. Poslije Engleza, najvise posjeta na oficijelnoj stranici Manchester City je iz BiH.
P.S. Poslije Engleza, najvise posjeta na oficijelnoj stranici Manchester City je iz BiH.
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
jel' ovo bilo prije te povrede?.. sidje niz stepenice ko od sale, trci, skace:D:DGoalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Poslije povrede
.
Btw:
EDIN SPREMAN ZA WBA

Dokok engleski mediji tvrde kako bi naš reprezentativac zbog povrede mogao propustiti i nedjeljni susret između WBA i Manchester Citya, Edin Džeko Vas želi obavijestiti kako je situacija sa njegovom povredom mnogo bolja nego što je to bilo u ponedjeljak ili utorak.
"Već sam počeo trčati, tako da mislim da bih trebao biti spreman za sljedeću utakmicu", kaže Edin, koji je, podsjetimo, zbog povrede zgloba propustio duel protiv Stokea, u kojem je njegov City slavio ubjedljivim rezultatom 3:0.
Btw:
EDIN SPREMAN ZA WBA

Dokok engleski mediji tvrde kako bi naš reprezentativac zbog povrede mogao propustiti i nedjeljni susret između WBA i Manchester Citya, Edin Džeko Vas želi obavijestiti kako je situacija sa njegovom povredom mnogo bolja nego što je to bilo u ponedjeljak ili utorak.
"Već sam počeo trčati, tako da mislim da bih trebao biti spreman za sljedeću utakmicu", kaže Edin, koji je, podsjetimo, zbog povrede zgloba propustio duel protiv Stokea, u kojem je njegov City slavio ubjedljivim rezultatom 3:0.
Engleski mediji još jednom pokazali kako samo znaju pričati gluposti ...
Edin spreman za meč !
Edin spreman za meč !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Torres: " Da istina je, dao sam gol na treningu... "pluton je napisao/la:torres je bolji od dzeke ikraj phice
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 23 dec 2011, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
*p!p!t@* je napisao/la:Torrres: " Da istina je, dao sam gol na treningu... "pluton je napisao/la:torres je bolji od dzeke ikraj phice
![]()
![]()
...
- Cincinnatus
- Kontakt:
Ako su Engleske novine lose, nase su gore.. eno pogledaj glavnu pricu na ovoj stranici. Uzeli neku bajku i samo prenjeli umjesto da sacekaju dan, dva 
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
nekako su svi vise navikli da nasi mediji prenose "udarne" vijesti koje bilo ko objavi.Cincinnatus je napisao/la:Ako su Engleske novine lose, nase su gore.. eno pogledaj glavnu pricu na ovoj stranici. Uzeli neku bajku i samo prenjeli umjesto da sacekaju dan, dva
sjetite se samo avaza i one slike sto se "dzeko" kaci za trajvana
kakva drzava nakaradna, takvo sve.
...
-
Madridista18
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
OD 7:30 Dzekson na videu
8:26 prica sa Begom a na 8:42 pjeva hahah
Sminkerske jakne.Madridista18 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Džeko izgleda štedi,Cartman je napisao/la:Sminkerske jakne.Madridista18 je napisao/la:[youtube][/youtube]
- Cincinnatus
- Kontakt:
Vidi Kolarova, Balkanska mafija

samo me zagrliMadridista18 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Opet u istoj jakni.

Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
-
mirsoalfakat
- Kontakt:

eto nesto malo od mene !
Edine sutra molim 2 gola 
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Goalgetter, s4mke, Uknaac i 32 gosta.