Bože baci ciglu i budi precizan !Elegant je napisao/la:Ocekivao sam nesto pristojno od ove price za BP ali ove graficke slike su smijurija. Stadion od dvije etaze, krov, 30.000 sjedecih mjesta.![]()
Ako presade onaj travnjak bit ce super ... ali ovo ostalo je pisanje u vjetar.
Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Neznam jesam li propustio, al čini mi se da nema podataka o cjeni!
Druga maketa mi je bolja definitivno!
Prezentacija je odrađena na vrhunskom nivou!
Kuha se ovo pomalo..bit će nešto!
Druga maketa mi je bolja definitivno!
Prezentacija je odrađena na vrhunskom nivou!
Kuha se ovo pomalo..bit će nešto!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Sve je ovo ljepo i moderno, ali ljudi Boziji budite realni.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pa onakvu lijepu i modernu Arenu izgradili, a da ne bude i stadion takav, još sama Opština... Zašto ne bi i stadion bio takav? Još ako se sada uključe i ostali nivoi vlasti, te FIFA/UEFA...Elegant je napisao/la:Sve je ovo ljepo i moderno, ali ljudi Boziji budite realni.
Čelik Zenica 1945
Vjerovatno znas da je Zenica u posljednjih 6-7 godina ulozila 55 miliona KM u sportsku infrastrukturu i ako ovo budemo zeljeli mi u Zenici i napravit cemo budi siguran u to.Elegant je napisao/la:Sve je ovo ljepo i moderno, ali ljudi Boziji budite realni.
Nema vise :P
oba prijedlofa su fantatsicna,ali i nerealna! ljudi ovo je BIH..za ovakav stadion trebalo bi nam 50 godina,to je prica kao i za novu Grbavicu,odmah sam govorio da od toga nema niti ce biti ista! isto je sa Kosevom..daj budimo realno,nadogradjujmo tribinu po tribinu i za 3-4 godine mozemo imati fin stadion od 25 hiljada sjedecih mjesta... ovako samo nam daju laznu nadu!..
nama rekose atletski stadion pa pojavi sebosnas_ je napisao/la:oba prijedlofa su fantatsicna,ali i nerealna! ljudi ovo je BIH..za ovakav stadion trebalo bi nam 50 godina,to je prica kao i za novu Grbavicu,odmah sam govorio da od toga nema niti ce biti ista! isto je sa Kosevom..daj budimo realno,nadogradjujmo tribinu po tribinu i za 3-4 godine mozemo imati fin stadion od 25 hiljada sjedecih mjesta... ovako samo nam daju laznu nadu!..
rekose i najmoderniju dvoranu i pojavi se
pa rekose najmoderniji trening kamp pa se i on pojavi
imamo razloga za vjerovat .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Kad bi pogledao ove projekcije kume shvatio bi da upravo tako i žele da radebosnas_ je napisao/la:nadogradjujmo tribinu po tribinu i za 3-4 godine mozemo imati fin stadion od 25 hiljada sjedecih mjesta... ovako samo nam daju laznu nadu!..
Čelik Zenica 1945
- underground
- Kontakt:
zasto njusim ljubomoru kod vazda istih pojedinaca
jedva cekam da ovo sve bude gotovo, A BICE
pa da svi ovi sto provociraju pocnu organizovat ekskurzije u Zenicu jer ce stvarno imat gdje parit oci

UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Prijedlog Turkica mi je puno realniji ponajvise jer se planiralo i sta sa ostalim okolnim zgradama ( hitna, poliklinika, dispanzer, ambulanta ) mada od stambenog zgrada nigdje ni na mapi, onda bi se te zgrade morale rusiti, i s tim da ako se ovo ikad izgradi veliki problem ce ostati a to je parking kojeg u okolini stadiona nema ni na mapi ako se ove tribine izgrade.
NA dijelu 4:55 prvog videa zgrada je dotakla tribinu, koliko mogu brzinski da se orjentisem ono je zgrada socijalnog?
NA dijelu 4:55 prvog videa zgrada je dotakla tribinu, koliko mogu brzinski da se orjentisem ono je zgrada socijalnog?
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Svak cast na ideji,ova druga prezentacija i izgled stadiona mi se vise svidja,al mi nisu jasni ovi zenicani ako neko kaze a ja isto cu to reci, da je ovo u ovom trenutku dosta nerealno jesam sad odma i ja zavidan il sta
de ba ljudi nije ovo baci koju milju i puf imas stadion od 30 000
de ba budite realni da ocekujete pomoc od kakve drzave,kakvog entiteta i od kakvog saveza a opstina i grad zenica sigurno imaju zelju al da li imaju mogucnost to je druga stvar,ja bi prvi bio veoma sretan kad bi moja reprezentacija imala gdje da igra i da se ne stidim kad gledam utakmicu kvalifikacija gdje igramo ali bez nekog stranog ulagaca koji nece zalit ulozit pare tesko cemo mi ovo sami uradit i imat jedan ovakav stadion u drzavi 
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Kako nema parkinga, preko puta Bosne, tačnije ispred Arene ima parking da se pola stadiona parkira
A ovo ne znam šta je uradio sa zgradom Socijalnog, skoro pa se i dodiruju
Čelik Zenica 1945
Ne,ona je srusena po ovom projektu a tribina ide skoro do Poliklinike.Nimla_RZ je napisao/la:Kako nema parkinga, preko puta Bosne, tačnije ispred Arene ima parking da se pola stadiona parkira![]()
- underground
- Kontakt:
adnanhz je napisao/la:Svak cast na ideji,ova druga prezentacija i izgled stadiona mi se vise svidja,al mi nisu jasni ovi zenicani ako neko kaze a ja isto cu to reci, da je ovo u ovom trenutku dosta nerealno jesam sad odma i ja zavidan il stade ba ljudi nije ovo baci koju milju i puf imas stadion od 30 000
de ba budite realni da ocekujete pomoc od kakve drzave,kakvog entiteta i od kakvog saveza a opstina i grad zenica sigurno imaju zelju al da li imaju mogucnost to je druga stvar,ja bi prvi bio veoma sretan kad bi moja reprezentacija imala gdje da igra i da se ne stidim kad gledam utakmicu kvalifikacija gdje igramo ali bez nekog stranog ulagaca koji nece zalit ulozit pare tesko cemo mi ovo sami uradit i imat jedan ovakav stadion u drzavi
nisi ti zavidan nego pojedinci ko recimo onaj @elegant
niko nama nije ni arenu napravio, sami smo je podigli iz rusevina, tako ce bit i sa stadionom vidices, ne treba nam niko
REPUBLIKA ZENICA
UNITED CONVICTS ! ! !
pa imate u textu fino napisano da je predvideno rusenje zfrade zenica stana iza juga,samo treba procitat a vi odma radoznali na video pa se onda cuditeflash je napisao/la:Ne,ona je srusena po ovom projektu a tribina ide skoro do Poliklinike.Nimla_RZ je napisao/la:Kako nema parkinga, preko puta Bosne, tačnije ispred Arene ima parking da se pola stadiona parkira![]()
ja bi radije ovaj prviprijedlog na dva sprata nekako mi ljepse i modernije a ovaj drugi pa ko bi se penjo uz ovolike stepenice do ulaza
imam samo primjedbu za ove arhitekte......ova stakla na istoku kako je prikazana fasada su mi nerealna jer ako se ima u vidu da ce na sjeveru ostat gosti male su sanse da bi ta stakla prezivila......a druga primjedba iako bi volio da nije tako je na ovoj drugoj skici ova dva video zida na sjeveru i jugu na krovu......pa ljudi moji ovi nasi nemogu osigurat prenose na bht-u a kamoli na stadionu da se prenosi.....mada ni oni nebi bili losi za najavu tekme uz neku dobru grafiku i slicno
pa i u Areni imaš mogućnost live prijenosa, samo je potrebno to spojiti. druga je priča to, što to ne rade.daidza je napisao/la:a druga primjedba iako bi volio da nije tako je na ovoj drugoj skici ova dva video zida na sjeveru i jugu na krovu......pa ljudi moji ovi nasi nemogu osigurat prenose na bht-u a kamoli na stadionu da se prenosi.....mada ni oni nebi bili losi za najavu tekme uz neku dobru grafiku i slicno
a ništa lakše ne bi bilo to odraditi. svakako će biti postavljeni prostori za kamere. sad će sve biti digitalni signali i moći ćeš imati repeticije akcija. ustvari moći će se raditi i direktni prijenosi. kad potrošiš pare na izgradnju, nekoliko stotina hiljada za tu tehniku je ništa...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Na prvim utakmicama OKK Celik u Areni su redovno radjeni prenosi na ona dva LED-a.Samo kod nas je takva stoka u organizaciji svega u gradu pa ne koriste mogucnosti nego da ikako mogu i semafor bi ugasili pa pokazivali s papiricima rezultat.Pasha je napisao/la:pa i u Areni imaš mogućnost live prijenosa, samo je potrebno to spojiti. druga je priča to, što to ne rade.daidza je napisao/la:a druga primjedba iako bi volio da nije tako je na ovoj drugoj skici ova dva video zida na sjeveru i jugu na krovu......pa ljudi moji ovi nasi nemogu osigurat prenose na bht-u a kamoli na stadionu da se prenosi.....mada ni oni nebi bili losi za najavu tekme uz neku dobru grafiku i slicno
a ništa lakše ne bi bilo to odraditi. svakako će biti postavljeni prostori za kamere. sad će sve biti digitalni signali i moći ćeš imati repeticije akcija. ustvari moći će se raditi i direktni prijenosi. kad potrošiš pare na izgradnju, nekoliko stotina hiljada za tu tehniku je ništa...
znam da su bili prijenosi. nekoliko puta sam gledao. al' sad više izgleda ni kamera nema...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
- Barney Stinson
- Kontakt:
Samo prave planove a vec ovakvih ima na desetine i eno stoje u ladici prasina se skupila po njima..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine