Helios 1
Lasko 2
Hemofarm 1
Nanterre 2
Dijon 2
Le Havre 1
Ulm 2
Kvote od 3,00 do 8,00, sistem 4/5/6/7 od 7

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ovaj Nanterre je u formi, uzeli su Asvel sa 15-16 razlike zadnje kolo, nije loše probati, ili ako ništa izbjeći Pariz. Da, još je i lokalni derbi.hooligan_SA je napisao/la:Kosarka:
Helios 1
Lasko 2
Hemofarm 1
Nanterre 2
Dijon 2
Le Havre 1
Ulm 2
Kvote od 3,00 do 8,00, sistem 4/5/6/7 od 7
Poslao sam zahtjevnafrI82 je napisao/la:kulinban je napisao/la:Dogovorili smo se ovako, što se tiče FB: Otvorene su i grupa i page pod nazivom "BH TIPS". Grupa će biti zatvorenog tipa, za forumaše. Page je otvorenog tipa za sve. Page će nam služiti kao jedna vrsta filtera, prostor za dokazivanje i tu ćemo probati naći još dobrih prognozera. Kad se neko pokaže kvalitetnim, onda ćemo odlučiti zajedno da li da ga prebacimo i u grupu, među nas MASONE!hehehe!
Page nam treba i zbog dobijanja raznih informacija, jer ne znamo nas 20 odavde baš sve.
GRUPA "BH TIPS" : http://www.facebook.com/groups/155205891248901/" onclick="window.open(this.href);return false;
PAGE "BH TIPS": http://www.facebook.com/pages/BH-TIPS/222710371138638" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja sam admin na Pageu, a Muris je na grupi. On bio morao staviti još jednog admina bar, kad on nije online, da ima ko primati ljude.danin je napisao/la:Poslao sam zahtjevnafrI82 je napisao/la:kulinban je napisao/la:Dogovorili smo se ovako, što se tiče FB: Otvorene su i grupa i page pod nazivom "BH TIPS". Grupa će biti zatvorenog tipa, za forumaše. Page je otvorenog tipa za sve. Page će nam služiti kao jedna vrsta filtera, prostor za dokazivanje i tu ćemo probati naći još dobrih prognozera. Kad se neko pokaže kvalitetnim, onda ćemo odlučiti zajedno da li da ga prebacimo i u grupu, među nas MASONE!hehehe!
Page nam treba i zbog dobijanja raznih informacija, jer ne znamo nas 20 odavde baš sve.
GRUPA "BH TIPS" : http://www.facebook.com/groups/155205891248901/" onclick="window.open(this.href);return false;
PAGE "BH TIPS": http://www.facebook.com/pages/BH-TIPS/222710371138638" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote
i ja sam
Evo, Pintole, stavio sam te za admina na stranici, pa šamaraj!pintol_TM87 je napisao/la:Poslan je zahtjev...ja sam često tu pa eto mogu biti i adminmnogo sam skroman xD...
nego na jednoj ozbiljnoj fejs strani imaju sličan fazon samo sto oni imaju mislim 3-4 admina i kad postave parove samo u potpisu napisu svoj nick...
i ona dva linka za registraciju treba se postat na svakoj novoj strani ovdje da ljudi znaju gdje da se regaju...
Uhvatio sam na kvotu 2.40, gledam na live je pala na 1.50, evo vec deru, znaci poprilicno sigurna dvojka, hvalasuicidesquad je napisao/la:Hendikep - Baltička liga - 17:30h:
Rudupis-Siauliai (+4,5) 2 1,70
Rudupis-Siauliai 2 2,40
Rudupis ima velikih problema sa izostancima: Salenga(28,8mpg,3,1rpg,3,4apg i 11,9ppg), Zelionis(12,7mpg,3,1apg i 6ppg), Orelikas(29m4mpg,4,9rpg,3,1apg i 13,6ppg) i Kadziulis(25mpg,2,8rpg,3,1apg i 11ppg) i Kuzminskas. Povilas Butkevicius (19,6mpg,6rpg i 15ppg) se u ovom mjesecu vratio u Žalgiris. Rudupis je tražio odgodu utakmice zbog velikih problema sa izostancima, ali je Siauliai to odbio. Pročitao sam da će Rudupis imati samo 8 igrača u rosteru za ovu utakmicu. 2 igrača su 1992. godište - od ostalih 6 samo 3 imaju značajniju ulogu u timu.
Gledao sam i na službenoj stranici Rudupisa i ovaj info je tačan:
http://www.kkprienai.lt/2011/index.php?lang=en" onclick="window.open(this.href);return false;
Kvote su već počele padati. U stranim kladionicama kvote su pale sa 2,40 na 1,90. U Derbyu sam našao najbolju ponudu za ovaj par i najjače kvote. Hendikep sam igrao malo jače, a 2 na srednji ulog. U Williamsu je kvota 2,10, a u Lutriji 2,00. Jedino me strah zbog toga što dosta ljudi igra ovo. Sretno!
Rudupis - Siauliai 82:82. Hendikep prošao. Košarku treba uvijek dvoznak igrati ili konačni pobjednik kad su veće kvote u pitanju. Najgore je kad te X obori u košarci.suicidesquad je napisao/la:Hendikep - Baltička liga - 17:30h:
Rudupis-Siauliai (+4,5) 2 1,70
Rudupis-Siauliai 2 2,40
I kosarka dodje,nije neka kvota al dobro jeEric Cartman je napisao/la:fudbal prosloEric Cartman je napisao/la:Danas slaba ponuda, al evo moze se ipak nesto probrati
Hokej: Avtomobilist - Novgorod @ 2 (1,75) , dovoljno je reci da su zadnje medjusobne samo jednom igrali nerijeseno,i 7 pobjeda odnio je Novgorod. detaljno
Fudbal: Perth Glory - Central Coast @ 2 (2.00) , Central Coast je najbolja gostujuca ekipa Aust.Lige,mislim da bi ovo lagano trebalo da prodje.Zadnjih 5 C.C. je dobio u svoju korist..
Kosarka: Hemofarm - Cedevita @ 2 (1,50) , ovo cu da odigram tek onako,vidim da je puno jaca Cedevita i da su na vrhu tabele,valjda ce dobit ovu utakmicu.![]()
Ukupna kvota: 5,25
Sretno
edit: evo ga i hokej
hvala, careEric Cartman je napisao/la:I kosarka dodje,nije neka kvota al dobro jeEric Cartman je napisao/la:fudbal prosloEric Cartman je napisao/la:Danas slaba ponuda, al evo moze se ipak nesto probrati
Hokej: Avtomobilist - Novgorod @ 2 (1,75) , dovoljno je reci da su zadnje medjusobne samo jednom igrali nerijeseno,i 7 pobjeda odnio je Novgorod. detaljno
Fudbal: Perth Glory - Central Coast @ 2 (2.00) , Central Coast je najbolja gostujuca ekipa Aust.Lige,mislim da bi ovo lagano trebalo da prodje.Zadnjih 5 C.C. je dobio u svoju korist..
Kosarka: Hemofarm - Cedevita @ 2 (1,50) , ovo cu da odigram tek onako,vidim da je puno jaca Cedevita i da su na vrhu tabele,valjda ce dobit ovu utakmicu.![]()
Ukupna kvota: 5,25
Sretno
edit: evo ga i hokej
jaštaEric Cartman je napisao/la:jesi ispratio?
Pity1900 je napisao/la: PORTUGAL - KUP jedna utakmica
21:15 Moreirense - Nacional GG&3+ 2.50
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.