NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NFL
SAD JESU, ali reciver inace nije sa ovim sto imamo, ali Knoxa nece biti garant , a nadam se da grijesim....treba nama i CB i jedan FS,SS svejedno treba nam na 3 pozicije igraci ostalo manje vise
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987

[youtube][/youtube]
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
... I to vise puta ...
Ove hefte (noge lete
) 4 tekme na Arenama:
subota u 19:00h: NY Jets - NY Giants
subota u 22:15h: Dallas - Philadelphia
nedjelja na ponedjeljak u 02:20h: DA BEARS - Cheeseheads
ponedjeljak na utorak u 02:30h: Atlanta - New Orleans
Ove hefte (noge lete

subota u 19:00h: NY Jets - NY Giants
subota u 22:15h: Dallas - Philadelphia
nedjelja na ponedjeljak u 02:20h: DA BEARS - Cheeseheads
ponedjeljak na utorak u 02:30h: Atlanta - New Orleans
Postovanje treba zaraditi.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Sve dobre, ovo kolo kao Bozicni poklon
Nego nesto gledam, pa i Eaglesi imaju sanse za PO, tesko ali imaju. Jets da uzmu Giants, Philly da uzme Dallas, zadnju Giantsi da uzmu Dallas, Philly da dobije i svi ce biti 8-8. Ali ce Eagles biti prvi .
Veceras cemo Coltse uzeti po prvi put u Indiani.

Nego nesto gledam, pa i Eaglesi imaju sanse za PO, tesko ali imaju. Jets da uzmu Giants, Philly da uzme Dallas, zadnju Giantsi da uzmu Dallas, Philly da dobije i svi ce biti 8-8. Ali ce Eagles biti prvi .
Veceras cemo Coltse uzeti po prvi put u Indiani.

"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Bit ce ovo fin Bozic. Iako sam muslim, ima da uzivam, uz Bozicni NFL, NBA, i silne filmove.Zeljovac_1921 je napisao/la:Sve dobre, ovo kolo kao Bozicni poklon![]()

Ja kontao oni ispali odavno iz bilo kakve PO price. Uh, treba im se dosta toga poklopiti. Ali dok matematika to dopusta, sve je moguce.
Postovanje treba zaraditi.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ovo je najveci bullshit bio veceras.
Coltsi zahvalite se sudijama..................
Coltsi zahvalite se sudijama..................
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
bgm ovi coltsi ko da nece prvi pick..sta im je..a andrew luck ceka..

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ne znam majke mi, ali sinoc su sudije htjele Coltsi da pobjede, 11 penalties protiv nas, i to 3 u red zone. Kraj tekme vodimo 16-13, 40 sec do kraja, oni dolaze na 17 yardi, 3rd down, Orlovsky baca u tribine, sudije zove pass int. i dadose im first down na yardi. Ali dobro mi smo krivi, sto nismo fino (kao sto smo trebali), vodili 2-3 TD razlike, kroz cijelu tekmu.rio_Ferdy88 je napisao/la:bgm ovi coltsi ko da nece prvi pick..sta im je..a andrew luck ceka..![]()
A kako stvari stoje Luck ode Ramsima
Zadnja izmjena: Zeljovac_1921, dana/u 23 dec 2011, 19:51, ukupno mijenjano 2 puta.
Hocete hoceteZeljovac_1921 je napisao/la:Sve dobre, ovo kolo kao Bozicni poklon![]()
Veceras cemo Coltse uzeti po prvi put u Indiani.![]()

Kakva smo mi institucija, znao sam da cemo dobit', sezonu zatvaramo sa 3 pobjede u nizu i krecemo u veliki niz! Reggie Wayne, taj covjek ne da Texansima da nas dobiju kuci

Ne treba nam on, imamo Orlovskogrio_Ferdy88 je napisao/la:bgm ovi coltsi ko da nece prvi pick..sta im je..a andrew luck ceka..![]()

Zeljovac, nacekat cete se da nas uzmete u gostima

DA COLTSI!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ma sinoc je cisti bs bio i to je to, i tu tekmu Texansima ne brojim ni da su igrali.Edin TM87 je napisao/la:Hocete hocete![]()
![]()
![]()
Kakva smo mi institucija, znao sam da cemo dobit', sezonu zatvaramo sa 3 pobjede u nizu i krecemo u veliki niz! Reggie Wayne, taj covjek ne da Texansima da nas dobiju kuci![]()
rio_Ferdy88 je napisao/la:bgm ovi coltsi ko da nece prvi pick..sta im je..a andrew luck ceka..![]()
Neka, neka, nicija nije do zore sijala, i ja isto jedva cekam slijedecu sezonu, kad mi budemo kompletni kao i vi, pa onda pravi divizijski derbi. A ne ove kradje od sudijaEdin TM87 je napisao/la:Ne treba nam on, imamo OrlovskogTreba iskoristiti prvi pick pametnije, ovaj hoce odmah da igra, al' kako ce ispred Peytona? Nek' ide u Ramse...
Zeljovac, nacekat cete se da nas uzmete u gostimaJos 4-5 godina s Manningom nadam se, a onda ce Orlovsky da ponavlja jucerasnju partije, al' 23/41
DA COLTSI!

A za Orlovsk-og no comment
- Giallorossi
- Kontakt:
I Coltse smo docekali na winning streaku,svasta
Sto se tice Lucka,volio bi,da ostane Peyton a i siguran sam,da ce ostati.Jednostavno puno je dao Indy,da bi se ga rjesili tek tako,jes da bi sa Luckom dobili QB za narednih 10,15 godina ako bi bio dobar sa zdravljem,ali koliko me sjecanje pamti,Peyton je potpiso pred ovom sezonom 5-godisnji ugovor tako,da sigurno racunaju na njega.Josh se Orlovsky pokazo juce vrlo dobro,posebno sto je OL Coltsa bio vrlo losh,nijedan INT nije bacio sto je svakako pohvalno(za razliku od frajera Haniea
)..
PS:Btw jel neko vidio info na tvu,da je igralo 6 QB ove sezone za obe ekipe
,samo josh Peyton falio 

Sto se tice Lucka,volio bi,da ostane Peyton a i siguran sam,da ce ostati.Jednostavno puno je dao Indy,da bi se ga rjesili tek tako,jes da bi sa Luckom dobili QB za narednih 10,15 godina ako bi bio dobar sa zdravljem,ali koliko me sjecanje pamti,Peyton je potpiso pred ovom sezonom 5-godisnji ugovor tako,da sigurno racunaju na njega.Josh se Orlovsky pokazo juce vrlo dobro,posebno sto je OL Coltsa bio vrlo losh,nijedan INT nije bacio sto je svakako pohvalno(za razliku od frajera Haniea

PS:Btw jel neko vidio info na tvu,da je igralo 6 QB ove sezone za obe ekipe

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Manning ce starti za Coltse, pa da Rodgersa sad dovedu a ne Lucka. Luck bi sjedio i ucio od njeg, i mozda bi igro ovako zadnjih par tekmi, kad bi se ostatak ekipe cuvo za PO ili tako nesto. Manning ce igrati za Coltse sve dokle on hoce, o tom nema polemisanja, jer je mozda i najveca legenda kluba, hall of famer, i zadnjih 12 godina Colts = Manning.
Ma kakav crni Luck, moze doc' da grije samo klupu, al' otici ce u Ramse, posto ce oni bit zadnji, kakva zamjena za Manninga, neki nedokazani Onion (Luk) da mjenja PeytonaGiallorossi je napisao/la:I Coltse smo docekali na winning streaku,svasta![]()
![]()
Sto se tice Lucka,volio bi,da ostane Peyton a i siguran sam,da ce ostati.Jednostavno puno je dao Indy,da bi se ga rjesili tek tako,jes da bi sa Luckom dobili QB za narednih 10,15 godina ako bi bio dobar sa zdravljem,ali koliko me sjecanje pamti,Peyton je potpiso pred ovom sezonom 5-godisnji ugovor tako,da sigurno racunaju na njega.Josh se Orlovsky pokazo juce vrlo dobro,posebno sto je OL Coltsa bio vrlo losh,nijedan INT nije bacio sto je svakako pohvalno(za razliku od frajera Haniea)..
PS:Btw jel neko vidio info na tvu,da je igralo 6 QB ove sezone za obe ekipe![]()
,samo josh Peyton falio

Za Texanse su igrali: Matt Schaub, Matt Leinhart i DJ Yates
Za nas su igrali: Perry Collins, Curtis Painter i Dan Orlovsky
I nisu se samo oni mjenjali, nego jos brdo igraca pogotovo iz odbrane, pazite kako je jaka ova divizija kad smo kompletni, iduce sezone mi direktno, Texansi preko wc, a nek' se Titansi sa odlicnim Lockerom bore za wc

ps eno Zeljovac ti objasni poblize

ps2 Zeljovac dobar ti avatar

- randy_moss
- Kontakt:
Jest mu drago... 

SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Neka, polako, vidjet cemo, nemoj unaprijed prognozirati. Nikad se ne zna sta moze biti, ja sam milion % bio siguran da nakon pobjeda nad Atlantom i Bengalsima da cemo uzeti Carolinu, Coltse i Titanse i prvi zavrsiti u afc-u, pa eto sta bi.Edin TM87 je napisao/la: Ma kakav crni Luck, moze doc' da grije samo klupu, al' otici ce u Ramse, posto ce oni bit zadnji, kakva zamjena za Manninga, neki nedokazani Onion (Luk) da mjenja PeytonaEto i sam si reko, treba liniju podebljat, i to dobro, a zatim odbranu, mislim da nam se trcanje popravilo u odnosu na proslu sezonu i nista tu ne treba mjenjat (Addai, Brown, Carter)...
Za Texanse su igrali: Matt Schaub, Matt Leinhart i DJ Yates
Za nas su igrali: Perry Collins, Curtis Painter i Dan Orlovsky
I nisu se samo oni mjenjali, nego jos brdo igraca pogotovo iz odbrane, pazite kako je jaka ova divizija kad smo kompletni, iduce sezone mi direktno, Texansi preko wc, a nek' se Titansi sa odlicnim Lockerom bore za wc
ps eno Zeljovac ti objasni poblize
ps2 Zeljovac dobar ti avatar
Dobar, dobar avatar, dobro je i ovo bilo :

Uploaded with ImageShack.us

Zadnja izmjena: Zeljovac_1921, dana/u 23 dec 2011, 23:55, ukupno mijenjano 3 puta.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
ja mislim da bi luck u vikingse mogao otic, jer su i oni na istom omjeru sa ramsima i coltsima..a kako izgleda njima je qb opet najpotrebniji, jer mi onaj ponder ne ulijeva neko povjerenje, a ramsi imaju bradforda koji je bio prvi pick i tesko da ce ga se odreci..coltsi bi mogli uzet nekog defanzivca ili nekog za ol..i brownsi su tu u igri pa bi i oni mogli imat sanse za taj prvi pick.. 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ukoliko danas pobjedimo Dolphinse bit cemo jedan od nosioca u PO i tako imati jednu sedmicu slobodnu. Mislim da ne bi trebali imati problema da ostvarimo pobjedu i protiv Dolphinsa i protiv Billsa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Pih, naso sliku kad nam je Painter bio QB
A vamo otkad Manning igra za Coltse omjer 22:6
E mozel' neko ko ima ESPN da mi kaze hocel danas prenosit Chargerse il' Eaglese? Sto prije molim vas...

E mozel' neko ko ima ESPN da mi kaze hocel danas prenosit Chargerse il' Eaglese? Sto prije molim vas...
Zar ti nemas Arene ?Edin TM87 je napisao/la:Pih, naso sliku kad nam je Painter bio QBA vamo otkad Manning igra za Coltse omjer 22:6
![]()
![]()
![]()

Prenosi ti Arena 1 Eaglse.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ma imam Arene, al' hocu da gledam Chargerse, pa ako i ESPN prenosi Eaglese da ostanem kuci, a ako prenosi Chargerse da idem kod havera gledatDevil je napisao/la:Zar ti nemas Arene ?Edin TM87 je napisao/la:Pih, naso sliku kad nam je Painter bio QBA vamo otkad Manning igra za Coltse omjer 22:6
![]()
![]()
![]()
E mozel' neko ko ima ESPN da mi kaze hocel danas prenosit Chargerse il' Eaglese? Sto prije molim vas...![]()
Prenosi ti Arena 1 Eaglse.

EDIT: Evo i ESPN prenosi iste tekme, k'o i Arena...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.