kad_kako je napisao/la:moze li mi neko reci, jeli povreda Xabi Alonso-a, u tekmi protiv Dortmunda, laksa ili teza?
bdw. odgledao sam tu tekmu, i Real izgleda dobro. ima tu dosta mjesta za napredak, pogotovo u odbrani, ali doduse Real, nikad i nije bio nesto Bog zna u odbrani, tako da me to nebrine. vazno je da se da gol vise...
HALA MADRID!!!
Nije teže prirode povreda trebao bi biti spreman za početak sezone;
Vratio se i M.Diarra pa smo sigurni na toj poziciji
Nail for Real je napisao/la:Nije Henry musliman... miky,unisti te raul
[youtube][/youtube]
Ja ipak mislim da jeste mozda samo ne posti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Od Kake i Kristijana Ronalda(Cristiano) ocekuje se da budu sjajan tandem Real Madrida novoj sezoni.
Medjutim ove fudbalske majstore van terena razdvaja mnogo toga sto je i potvrdio Brazilac.
-Mene i Ronalda gotovo sigurno necete zajedno vidjeti u gradu.Necemo ni izlaziti na ista mjesta i mislim da smo van travnjaka prilicno razlicite osobe-rekao je Kaka i nastavio:
-Nemojte misliti da stvaram razdor medju nama,nego smo jednostavno razlicite osobe.Na terenu smo pak igraci koji ce se lakse razumjeti nego ostali.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ma owen se preporodio u manutd. manutd je takav klub da jednostavno pojedinca ucini boljim. nesto suprotno od manutd je real koji pojedinca unicti. duga je lista onih koje je real unistio, nadam se da su sljedeci na spisku ronaldo i kaka
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
irfan41 je napisao/la:ma owen se preporodio u manutd. manutd je takav klub da jednostavno pojedinca ucini boljim. nesto suprotno od manutd je real koji pojedinca unicti. duga je lista onih koje je real unistio, nadam se da su sljedeci na spisku ronaldo i kaka
Dali ima osnove da te prijavim ADMINU ima al neču tj. neču ako učiniš nam uslugu pa nebudeš više dolazio na ovu stranicu,ima tema precjenjeni igrači pa tu piši do mile volje
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
irfan41 je napisao/la:ma owen se preporodio u manutd. manutd je takav klub da jednostavno pojedinca ucini boljim. nesto suprotno od manutd je real koji pojedinca unicti. duga je lista onih koje je real unistio, nadam se da su sljedeci na spisku ronaldo i kaka
Dali ima osnove da te prijavim ADMINU ima al neču tj. neču ako učiniš nam uslugu pa nebudeš više dolazio na ovu stranicu,ima tema precjenjeni igrači pa tu piši do mile volje
E nek si mu rekao, ja se taman pripremio da ospem paljbu po njemu, kad vidim da si me ti preduhitrio.
da li se moze znati zbog cega da ga prijavis
zbog off topica
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
da li se moze znati zbog cega da ga prijavis
zbog off topica [/quote]
nije offtopic. kritikujem nacin rada kluba za koji je tema postavljana
ja navij'o sam za vas!
Raul_64 je napisao/la:Kritikuješ hm;
Volio bi da propadnu Ronaldo I Kaka u Realu,dobro pa nevrjeđaš pa sam kritikuješ jer da vrijeđaš...
nisam rekao da bi volio nego da se nadam, jer kad bi se moja nadanja ostvarila, ova moj konstatacija bi se u potpunosti pokazala tacnom
ja navij'o sam za vas!