NK Zvijezda Gradačac

zvjezdas
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la zvjezdas » 24 dec 2011, 10:15

Logičan potez Jovića.Svaki bi trener ostao pod uslovima koje je tražio i dobio.Istina je da vrijedi za to,ali za budućnost, za veći uspijeh,izlazak na euro scenu trebamo imati ne samo najboljeg trenera nego i najbolje igrače.Ovako,sredina tabele je plafon.Mada bi i Durgut sa ovim kadrom uspio ovoliko, ali se nadam da je Jović prvo jače pojačanje za europski projekat.

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 24 dec 2011, 21:54

Napadač i najbolji strijelac Rudar Prijedora u jesenjem dijelu sezone Vedran Kantar najavio je da će ove zime napustiti redove Rudara, jer većina igrača nije zadovoljna zbog stanja u klubu i neizmirenih obaveza prema igračima.mislim da bi nam ovaj igrac bio od velike koristi a cisto sumnjam da bi zvijezdu odbio,vjerovatno ce trazit raskid ugovora a bas takav i odgovara nasoj upravi....
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 25 dec 2011, 13:20

nece on preskociti banja luku i doci do gradacca .ja sam nedavno napisao dvadesetak igraca koji bi bili pojacanja za zvijezdu i evo vidim pet sest ih je vec potpisalo za nase premijerligase nadam se da ce i jovic nesto upecat kvalitetno naravno nema fajde cekati kraj prelaznog roka :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 25 dec 2011, 17:34

bit je dovesti igrača,koji će se uklopiti u finansijsku konstrukciju,pokazati kvalitet i naravno prodati ga.to je naša realnost.Ev Borac doveo Žižovića,da je dobar jest,ali njemu je 31.god,platit ćemu 50-60.000 km na ruke+stanarina,možda se povrijedi,prodati ga ne možeš više.suma sumarom ode 70-80.000 km u bunar.na ovom vaktu to je apsurdno,ili neko ima dobar tal ;)
Einigkeit und Recht und Freiheit

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 30 dec 2011, 08:10

Zvijezda organizuje novogodišnji turnir

NK Zvijezda Gradačac, u ponedjeljak, 02.01.2012.godine, sa početkom od 08.00h, organizuje jednodnevni turnir pod nazivom "ZVIJEZDA CUP" . Turnir je organizovan za pionire u koje se ubrajaju dječaci rođeni 1997.,1998., i 1999. godine sa područja općine Gradačac.

Cilj turnira je uspostaviti bolju saranju među školama fudbala sa područja općine te one najbolje i najtalentovanije nakon izlaska iz Škole priključiti omladinskom pogonu Zvijezde, gdje će ta djeca imati kvalitetniji trenažni proces u zavisnosti od takmičarskog ranga u kojem će nastupati.

Nna turniru učestvuje 8 ekipa, preko 100 dječaka, a biće uručeno oko 50 nagrada i priznanja, kolektivnih i pojedinačnih. Biće organizovana nagradna igra šutiranje na ZDF gol i modna revija pod okriljem sponzora turnira Red Star Sport firme iz Brčkog. Također, biti će organizovana revijalna utakmica "svi prijatelji pionira", gdje će nastupiti treneri sponzori roditelji i svi oni ljudi koji su na neki način pomogli pionirsku ekipu u toku 2011 godine.

Pored sportskih nadmetanja mladih fudbalera sa područja općine Gradačac biće prisutno i dosta sportskih radnika i privrednika sa područja Tuzlanskog kantona.

Iz organizacionog odbora očekuju prilično dobru posjećenost, obzirom da je neradni dan i ulaz besplatan.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 31 dec 2011, 00:05

zvjezdas je napisao/la:Logičan potez Jovića.Svaki bi trener ostao pod uslovima koje je tražio i dobio.Istina je da vrijedi za to,ali za budućnost, za veći uspijeh,izlazak na euro scenu trebamo imati ne samo najboljeg trenera nego i najbolje igrače.Ovako,sredina tabele je plafon.Mada bi i Durgut sa ovim kadrom uspio ovoliko, ali se nadam da je Jović prvo jače pojačanje za europski projekat.
Trebate jarane dovesti trenera jer ocigledno da je jovicu jako lijepo kod vas jer ima PLATU 7000 MARAKA i izigrava tim-menadzera a ucinak jako loš i sam znas koliko je bodova nakupio---APSURD.Ako se ne varam onaj profesor iz Doboja vam doveo igraca i klub ga prodao i na njemu zaradio i to je bio PRVI TRANSFER U ZVIJEZDI i mislim poslednji jer jovic nema harizmu fudbalskog trenera a jos manje da on nesto odradi ALI ZATO JAKO LIJEPO PRAVI SEBI REKLAMU I OBECAVA EVROPU,,,,,,,,,Mozda vam svima kupi ATLAS i gledate i gledate i gledate,,,,,

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 31 dec 2011, 02:46

sto se ne ugledate na Olimpic i na gospodina gracica koji dzinovskim koracima jurisa ka evropi sa svojim 745-im trenerom po redu :mrgreen:

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 31 dec 2011, 09:33

pabizo je napisao/la:
zvjezdas je napisao/la:Logičan potez Jovića.Svaki bi trener ostao pod uslovima koje je tražio i dobio.Istina je da vrijedi za to,ali za budućnost, za veći uspijeh,izlazak na euro scenu trebamo imati ne samo najboljeg trenera nego i najbolje igrače.Ovako,sredina tabele je plafon.Mada bi i Durgut sa ovim kadrom uspio ovoliko, ali se nadam da je Jović prvo jače pojačanje za europski projekat.
Trebate jarane dovesti trenera jer ocigledno da je jovicu jako lijepo kod vas jer ima PLATU 7000 MARAKA i izigrava tim-menadzera a ucinak jako loš i sam znas koliko je bodova nakupio---APSURD.Ako se ne varam onaj profesor iz Doboja vam doveo igraca i klub ga prodao i na njemu zaradio i to je bio PRVI TRANSFER U ZVIJEZDI i mislim poslednji jer jovic nema harizmu fudbalskog trenera a jos manje da on nesto odradi ALI ZATO JAKO LIJEPO PRAVI SEBI REKLAMU I OBECAVA EVROPU,,,,,,,,,Mozda vam svima kupi ATLAS i gledate i gledate i gledate,,,,,
A vama je Gracić izgleda kupio globus. Naravno da si ti naviknut na promjenu trenera, samo što se očekuje još da uspijete dovesti Jovića i to bi vam bio vrhunski uspjeh tvog kluba. Nešto sam načuo da Gracić kupuje klubu autobus pa da svi možete zajedno putovat na utakmice, igrači, uprava i navijači :lol: :lol:
Dragon Town

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 31 dec 2011, 18:10

lottdogg je napisao/la:sto se ne ugledate na Olimpic i na gospodina gracica koji dzinovskim koracima jurisa ka evropi sa svojim 745-im trenerom po redu :mrgreen:
Kakve veze ima g.Gracic sa onim sto sam ja bolan napisao----ostavite covjeka na miru,,,,

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 31 dec 2011, 18:14

zmaj_Bosne je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
A vama je Gracić izgleda kupio globus. Naravno da si ti naviknut na promjenu trenera, samo što se očekuje još da uspijete dovesti Jovića i to bi vam bio vrhunski uspjeh tvog kluba. Nešto sam načuo da Gracić kupuje klubu autobus pa da svi možete zajedno putovat na utakmice, igrači, uprava i navijači :lol: :lol:
Nama je najbolji JUKA sa svojim saradnicima a sto ne bih i svoj autobus imali a mozda u buducnosti i svoj klupski avion,,,,,,,,,,,SARAJEVO JE GRAD ,,,,,,,,

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 31 dec 2011, 18:18

Rioo je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:DRAGAN JOVIĆ JE JOŠ JEDNOM POKAZAO O KAVOJ SE LJUDSKOJ GROMADI RADI. SVAKA ČAST SIR DRAGAN JOVIĆ!
Treba ga proglasiti za dozivotnog trenera Zvijezde!
ODBITI BORAC I SARAJEVO I OSTATI TRENER ZVIJEZDE NEPROCJENJIVO !
samo je jedan SIR !!! ne uzimajte titule od Željovaca !!! JEDAN JE SIR AMAR OSIM !!! :mrgreen: :mrgreen: :lol:
ne,to ste vi ukrali od nas,dok je bio u zrinji mi smo ga proglasili SIR,tad amar nije ni vodio zelju,tako da poklopi se i ne lazi.....

dragan jovic je velicina,to sam ovdje i pisao kad je dolazio u zvijezdu...neki su se smijali
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 31 dec 2011, 18:32

neki sam dan pio kafu u jednom kaficu gdje stalno visim pored travnika gdje jović često navraća pa smo ga sreli, bio je stol pored nas, čitao novine. ima finu astru, onaj novi model :lol:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 01 jan 2012, 18:49

svim navijacima i simpatizerima zvijezde kao i svim iskrenim posjetiocima naseg foruma sretnu i uspjesnu novu 2012 godinu.i da sebi dovedemo dobrih pojacanja :D

Nova sezona nova nafaka

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 02 jan 2012, 17:20

Almir Halilović prelazi u Zvijezdu ?

Prvotimac tuzlanske Slobode Almir Halilović odlučio je napustiti Tušanj, o čemu se špekuliralo još od završetka jesenjeg dijela prvenstva. Nije tajna da je njega u momčadi želio trener Zvijezde uiz Gradačca, Dragan Jović.

Halilović nije želio navesti ime novog kluba, s obzirom da nije dobio ispisnicu od Slobode. Međutim, to je samo pitanje vremena, jer halilović papire može zatražiti na temelju dugovanja kluba s Tušnja prema njemu, a koja iznose oko 15.000 maraka.

Prijateljski vidiportal.ba objavio je da će se ovaj Almir Halilović pojaviti na prozivci Zvijezde iz Gradačca, te se staviti na raspolaganje treneru Draganu Joviću.

- Išao sam do kluba, i tamo zatekao samo sekretara Ekrema Ibrića, koji me nije imao na koga ni uputiti. Moj ugovor u ovoj sezoni je na period šest mjeseci, plus šest mjeseci i u narednim danima moram riješiti svoj status-rekao je Almir Halilović.

Ugovori sa Slobodom ističu i Denisu Mujkiću, Staniši Nikoliću i Samiru Efendiću. Još se ne zna kada će Sloboda početi pripreme, a najvjerovatnije će Darko Vojvodić prozivku obaviti 10. januara.
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 02 jan 2012, 21:05

znali se tacno kad je kod nas prozivka

Nova sezona nova nafaka

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 02 jan 2012, 21:32

11.01.2012

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 02 jan 2012, 22:32

emir_dj je napisao/la:11.01.2012
zar nije 6.1.2012.
Dragon Town

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 02 jan 2012, 23:26

zar nije 6.1.2012.
upravu si 6.1.2012 prozivka
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

emir_dj
Kontakt:

Post Postao/la emir_dj » 02 jan 2012, 23:28

bondich je napisao/la:
zar nije 6.1.2012.
upravu si 6.1.2012 prozivka
i ja sam davno procitao da je 6.01(na forumu) ali zadnje sto sam cuo jeste 11.01(na vidiportalu.) pa sad kad je...

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 03 jan 2012, 01:35

EDIT

ipak prozivka je 11.01.2012.
Zadnja izmjena: mirza_rd, dana/u 03 jan 2012, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 4 gosta.