FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Da vam prijavim
Nyema i Adilovic stalno skacu po klubovima i kafanam , Nyema budala(pozitivna)svoje vrste... 
- pintol_TM87
- Kontakt:
u drustvu sa stilićem i bekrićemHZ_ilidzaa je napisao/la:Da vam prijavimNyema i Adilovic stalno skacu po klubovima i kafanam , Nyema budala(pozitivna)svoje vrste...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Zaslužili su ...HZ_ilidzaa je napisao/la:Da vam prijavimNyema i Adilovic stalno skacu po klubovima i kafanam , Nyema budala(pozitivna)svoje vrste...
da i ja tebi prijavim tvoje igrače ,jedu kifle pred pekaromHZ_ilidzaa je napisao/la:Da vam prijavimNyema i Adilovic stalno skacu po klubovima i kafanam , Nyema budala(pozitivna)svoje vrste...
- pintol_TM87
- Kontakt:
Jel neko mozda ima link onog videa u kojem se nalazi jedan nas čovjek u vojsci mislim tamo u afganistanu sa zeljinom zastavom?
hvala
hvala
Ma sad ce se pocet javljat raja koja "ima provjerene informacije" da marketing sluzba nista ne radinime_tm87 je napisao/la:Dok igrači miruju, marketing služba našeg kluba radi punom parom pa navijači Plavih u prvim danima 2012. godine mogu očekivati dosta lijepih iznenađenja.
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/mi ... ljeznicaru" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Saba ostaje do kraja sezone u Krajisniku koliko ja znam.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:a sta je sa Pehilj-om/em, do kad je on na posudbi u Krajisniku, hocel ostati jos ovu polusezonu ili ce se sad vratiti u klub ?
Potpis!
Jel to kad one crnce postroji da viču Željo?pintol_TM87 je napisao/la:Jel neko mozda ima link onog videa u kojem se nalazi jedan nas čovjek u vojsci mislim tamo u afganistanu sa zeljinom zastavom?
hvala
Postavljo sam to nekad davno pa ti pošaljem ako nađem...
- pintol_TM87
- Kontakt:
jeste jeste to je druze..ajde molim te ako nadjes posalji...hvalaŽvaka je napisao/la:Jel to kad one crnce postroji da viču Željo?pintol_TM87 je napisao/la:Jel neko mozda ima link onog videa u kojem se nalazi jedan nas čovjek u vojsci mislim tamo u afganistanu sa zeljinom zastavom?
hvala
edit:ovdje nema tog videa, jer sam sad pogledao sve tvoje poruke na ovoj temi...
Imaju ljudi para mogu piti 3 noci i 3 danaHZ_ilidzaa je napisao/la:Da vam prijavimNyema i Adilovic stalno skacu po klubovima i kafanam , Nyema budala(pozitivna)svoje vrste...
Jarane ne mogu naći da me ubiješ, na fejsu sam postavljo nekad i evo sve prelistah do 2008. unazad i nema...pintol_TM87 je napisao/la:jeste jeste to je druze..ajde molim te ako nadjes posalji...hvalaŽvaka je napisao/la:Jel to kad one crnce postroji da viču Željo?pintol_TM87 je napisao/la:Jel neko mozda ima link onog videa u kojem se nalazi jedan nas čovjek u vojsci mislim tamo u afganistanu sa zeljinom zastavom?
hvala
edit:ovdje nema tog videa, jer sam sad pogledao sve tvoje poruke na ovoj temi...
- pintol_TM87
- Kontakt:
ma i ja sam ukucavao na youtube,google nema sta nisam al nema i nema...a bas mi treba da vidim nestoŽvaka je napisao/la:pintol_TM87 je napisao/la:Jel to kad one crnce postroji da viču Željo?pintol_TM87 je napisao/la:Jel neko mozda ima link onog videa u kojem se nalazi jedan nas čovjek u vojsci mislim tamo u afganistanu sa zeljinom zastavom?
hvala
Jarane ne mogu naći da me ubiješ, na fejsu sam postavljo nekad i evo sve prelistah do 2008. unazad i nema...
valjda neko nadje pa postavi
http://tinypic.com/player.php?v=pwsm&s=7" onclick="window.open(this.href);return false;
valjda je to ovaj

valjda je to ovaj
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
...
Obavljen razgovor sa Zebom i on produžuje ugovor.Jamak i Vasilić produžili.Malom Čoliću ponuđeni bolji uslovi.Marković i Savić ostaju,na njima je da se dokažu.
Re: ...
Drugim rijecima Brko koji sjedi drzi sve pod kontrolomDANDY je napisao/la:Obavljen razgovor sa Zebom i on produžuje ugovor.Jamak i Vasilić produžili.Malom Čoliću ponuđeni bolji uslovi.Marković i Savić ostaju,na njima je da se dokažu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Danas počinje novogodišnji turnir,
Željo bez Zebe.
http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/dan ... nji-turnir" onclick="window.open(this.href);return false;
Željo bez Zebe.
http://www.fkzeljeznicar.ba/vijesti/dan ... nji-turnir" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Čitao sam na Manijaci.ba tekst u vezi UC ako ima neko iz te podgrupe volio bih da mi se javi u pp imam neko pitanje. 
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Igra Zeba u Visokom za Dzekinu ekipuellaxaz je napisao/la:Danas počinje novogodišnji turnir,
Željo bez Zebe.
- pintol_TM87
- Kontakt:
jeste hvala..mogao si na youtube uplodovat
Re: ...
Au momci sto me obradovaste ...fino je radi se pred nama je svijetla buducnost samo neka je Amar tu!pile87 je napisao/la:Drugim rijecima Brko koji sjedi drzi sve pod kontrolomDANDY je napisao/la:Obavljen razgovor sa Zebom i on produžuje ugovor.Jamak i Vasilić produžili.Malom Čoliću ponuđeni bolji uslovi.Marković i Savić ostaju,na njima je da se dokažu.samo trebamo ubosti sa jos jednim dobrim igracem na ovom prelaznom roku i stvari ce jos mnogo bolje izgledati na proljece ... Nekako mi jos draze od svega sto situacija pokazuje da klub ima buducnost nastavi li ovim tempom...
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Lokomotifa, sebalos i 15 gostiju.