NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Travnik
pa zar glavnu rijec kod vas ne vode bivsi igraci jedan od njih sarajkic...ko je problem 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
pa taj lik sa Rostova im je glavni problem...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
KAO PODRSKU NAVIJACA TRAVNIKA I SVIH KOJI VOLE OVAJ KLUB NAPORIMA DA OPSTANEMO POZIVAM SVE DA VISE NE PISU NISTA NA TEMI NK TRAVNIK I NE DOLAZE NA UTAKMICE DOK SE KOMPLETNO LOPOVSKO RUKOVODSTVO I STRUCNI STAB NE SMJENI I NE DOVEDU LJUDI KOJI TO ZASLUZUJU ,BIVSI IGRACI I PRIJATELJI KLUBA KOJI ZBOG LOPOVLUKA SADASNJE VLASTI VEC GODINAMA NE DOLAZE NA PIROTU...
Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava
Kristijan Ivešić i Nebojša Popović,ako neko iz Travnika ima ko ih cesto gleda da,iznese svoje misljenje o njima (realno) ?
nema travnicana ljudi bojkotuju.ivesic mlad igrac i ima potencijala mislim da moze jos napredovat igra ofanzivno.dok popovic pokazao da zna zabiti gol neznam koliko je star nije za vece klubove moze igrati u vecini klubova bh lige
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
Dervencanin
- Kontakt:
Klub za kladionice, nije dokazano ali vazda u Travniku 4-4 3-4
i boga pitaj kakvi rezultti i preokreti...zadnje protiv Sirokog laganica iz keca u dvicu, golova ko u bajci...Sretan vam put u prvu ligu federacije...Slavija je sigurna, vi ste drugi putnik...
i boga pitaj kakvi rezultti i preokreti...zadnje protiv Sirokog laganica iz keca u dvicu, golova ko u bajci...Sretan vam put u prvu ligu federacije...Slavija je sigurna, vi ste drugi putnik...
- slogauskoplje
- Kontakt:
ah to su ta pojačanjamagic je napisao/la:Kristijan Ivešić i Nebojša Popović,ako neko iz Travnika ima ko ih cesto gleda da,iznese svoje misljenje o njima (realno) ?
Preporučam Popovića!
Sloga Uskoplje
kako stvari stoje oba ce nosit dres zrinjskog na proljece,al sacekajmo potvrdu skroz...slogauskoplje je napisao/la:ah to su ta pojačanjamagic je napisao/la:Kristijan Ivešić i Nebojša Popović,ako neko iz Travnika ima ko ih cesto gleda da,iznese svoje misljenje o njima (realno) ?
Preporučam Popovića!
- slogauskoplje
- Kontakt:
timovi koji izgube od celika ispadaju iz lige ( travnik kozara) 100 %
Jel istina da je Travnik kažnjen sa 1000 KM zbog puštanja Robijaša na Pirotu, a Željezničar nije radi navijača Sarajeva?
Čelik Zenica 1945
Željo je zatvorio dio tribine za gostujuće navijače, navijači Sarajeva došli bez obilježja na Sjever, dok je Travnik pustio navijače Čelika na dio tribine gdje budu samo gostujući navijači kad nema zabrane. Očigledan propust, sve jasno.Nimla_RZ je napisao/la:Jel istina da je Travnik kažnjen sa 1000 KM zbog puštanja Robijaša na Pirotu, a Željezničar nije radi navijača Sarajeva?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
nesto vise o kristijanu ivesicu ???? kakav je ???
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prije Zrinjskog igrao za Krajišnik iz Velike Kladuše, čini mi se da igra centralnog veznog ili malo ispred. Dobar šut, često je strijelac, u Travniku je možda čak prvi na listi strijelaca, znam da je i Zrinjskom zabio u prvom kolu.Rosas7 je napisao/la:nesto vise o kristijanu ivesicu ???? kakav je ???
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
Travnik zainteresovan za igrača Omladinca, Ibrahima Škahića, međutim mladi defanzivac ne želi napusiti TK jer je završna godina Gimnazije u Srebreniku
- BolanBolan
- Kontakt:

"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
-
travnicanin
- Kontakt:
očigledno druga liga, a nismo ništa drugo ni zaslužili, ko nas vodi, ko nam igra, klub seljaka, nema 5 pravih travničanaBolanBolan je napisao/la:
Re:Nk Travnik
Dali je Bešlija još u Travniku?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Vidim kod vas neki bojkot na temi, al' opet da napišem koju o vama sa ove prijateljske sa Sarajevom.
U prvoj utakmici valjda vaš prvi tim, vidio sam Varupu (neizostavan) , Bešlija, onaj ćelavi na sredini i niste djelovali loše. Golove smo dali na samom kraju, jer u odbrani imate dva balvana koji su spori k'o ku.rac . Imali ste čak i par prilika, a najbolja je bila kod 0-0 kada ste pogodili stativu .
Meni se strašno svidio igrač sa brojem 14, igra polušpica koliko sam vidio .
Druga utakmica, druga priča. Kod vas ušli neki amateri, veze nemaju . I tako, nadam se da ćete izboriti opstanak
U prvoj utakmici valjda vaš prvi tim, vidio sam Varupu (neizostavan) , Bešlija, onaj ćelavi na sredini i niste djelovali loše. Golove smo dali na samom kraju, jer u odbrani imate dva balvana koji su spori k'o ku.rac . Imali ste čak i par prilika, a najbolja je bila kod 0-0 kada ste pogodili stativu .
Meni se strašno svidio igrač sa brojem 14, igra polušpica koliko sam vidio .
Druga utakmica, druga priča. Kod vas ušli neki amateri, veze nemaju . I tako, nadam se da ćete izboriti opstanak
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- slogauskoplje
- Kontakt:
nermin varupadzenan01 je napisao/la: Meni se strašno svidio igrač sa brojem 14, igra polušpica koliko sam vidio .
Sloga Uskoplje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.