CEVAPI je napisao/la:OK Trigger možda sam malo pretjerao sa Iskrom Bugojno,ali zar se čudiš nešto što sam spomenuo Derventu?? Ako ti je to čudno,onda se ti VELIKI ZNALČE RUKOMETA trebaš malo (ili malo više zapitati)!!! Al hajd,pametnom dosta!
P.S Izvinjavam se što sam te uvrijedio kao veličinu i istinskog (doduše nekrunisanog,ali i to ćemo srediti

) KRALJA RUKOMETA I SVE PROBLEMATIKE VEZANE UZ OVAJ SPORT! Nadam se da ćeš u dubini svoje duše i svog veliko srca naći jednu trunku oprosta za mene bahatog koji sam se ususio reći "ne s..ri". Pozdrav i živio!!!
N
e moraš 'vikati' ni pokušavati biti sarkastičan - zaista ne znam zašto mi mnogi od vas 'prišivaju' taj pridjev "veliki znalče rukometa" !?
Svi slobodno pišu šta misle, polemiše se o svemu...šta bi ja to po vašem trebao i kako da pišem!?
Mnogi mi imputiraju i ono što nikad nisam napisao, ali! To je do njih samih - ili' ne čitaju il' ne razumiju...
RK Derventa!
Da, ostajem pri onom što sam napisao, a budi siguran da o tom klubu znam podosta i znam da aludiraš na mnoge igrače, neki postali i velikani rukometa, a koji su iz Dervente. Primjera radi: znači li tebi išta prezime:
Lihšajdl i Kostić!? Ne moraš odgovoriti postom možeš na PP.
Nije poenta u tom -
ti si poredio klubove (valjda onda treba prvenstveno gledati rezultate, uspjehe, rangove takmičenja...) a to, priznačeš RK Derventa nije imala u nekom značajnijem 'obliku', slično kao i Goražde.
Kamo sreće da jeste, da su mogli zadržati sve svoje igrače.... bili bi onda ono o čemu ti pišeš. Ovako, i Derventa je bila samo "rasadnik" rukometnih talenata koje su 'pokupili' Sloga, Borac, Partizan (BG) i ostali....
Da, Borac, uz Slogu, možda i najviše, a zauzvrat ste dobijali Borčevce koji više nisu mogli izboriti mjesto u prvoj ekipi (tad je bilo samo 12 rukometaša u prvoj postavi...) ili koji su bili pri kraju karijere...
Ako želiš da o tom detaljnije popričamo imaš PP - izvoli, nisi zlonamjeran (barem mi se tako, za sad čini) kao neki koji stalno mijenjaju nickove i napišu nekoliko postova kojima je jedina svrha "udri i pljuj po Triggeru" !
Zašto je to tako - oni znaju, a mene savršeno ne zanimaju, pogotovo nekulturni marginalci....
PS:
Za sve, znanja radi:
Jesam veliki navijač RK Bosna - Sarajevo i to ću biti kad bi se, po nečijim željama (sic!), Bosna našla i u najnižem rangu takmičenja.
I ne moram ja nikom ništa 'dokazivati' kad je RK Bosna u pitanju a pogotovo ne sa onim demagoškim prijedlogom da odem i "uplatim stotinjak KM" da pomognem klubu ili onima koji "sve" znaju o meni, ko sam, šta sam (bio ili sam sad, s kim sjedim, pijem kahvu...)
Velahvle, dušebrižnika i "ljubitelja" kluba, vidovitih....
A po mnogima, ovdje, za sve što ne valja ispade kriv i ja, navijač koji voli svoj klub, ma kakav da je

Bosno moja poharana....